Sunday, 24 Jun 18, 20.23.10

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dezvoltarea anormala a molarilor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezvoltarea anormala a molarilor la câini
Dezvoltarea anormala a molarilor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.39.24 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Mandibular Dilacerated primul molar la câini
Dezvoltarea anormală şi formarea dinte mandibular, unui molar situat trei dinţi departe de linia mediana a maxilarului, este o problemă de sănătate orală data vazut in primul rand la câini rasa mici. Dinte mandibular este una dintre dinti prima permanent de a dezvolta o coroana calcifiate, şi una dintre cele mai mari.
Nu există nici o predilectie de gen sau rasa special, dar caini de talie mica rasa sunt la risc din cauza cantitate mică de spaţiu în falcă pentru molar să crească în. Prin urmare, se recomandă ca, în general, caini de talie mica rasa se acorde o evaluare completă a molari mandibular mai întâi ca acestea sunt în creştere în.
Simptome si tipuri de
Defect va apărea la gâtul dintelui madibular, de multe ori cu dovezi că guma de mestecat este în scădere. S-ar putea fi chiar pierderea de masa osoasa extinsă în apropiere de rădăcină şi posibila expunere a interiorul pastă de tooh. Razele X pot dezvalui discontinuitate între rădăcinile şi coroana şi / sau prezenţa de pietre pulpara în canalul sau camera de dinte.
Cauze
Una dintre posibilele cauze pentru această problemă de dezvoltare este o provocare mecanic (lipsa de spaţiu) în gurile de câini de talie mică, care împiedică buna coroana-rădăcină de dezvoltare. Invaginare, o pliere în de email şi / sau de ciment ale dintelui, apare uneori la gâtul dintelui, de multe ori cu un anumit grad de recesiune gingivale (retrag de gume) pe site-ul.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit si orale pe cainele tau, ţinând seama de istoricul simptomelor, dacă au existat nici un. Sa-în-dente, o anomalie de dezvoltare care rezultă din aprofundarea smaltului în papila dentara (celulele implicate în dinte în curs de dezvoltare), de obicei, incepe de la coroana si de multe ori se extinde la rădăcină înainte de calcifiere a tesuturilor dentare are loc. Deteriorarea traumatizantă pentru dinte, eventual, de la dinte foioase agresiv (eu, dinte pentru copii) extracţie, pot fi legate de o pierdere a integrităţii dentare.
În cazul în care medicul veterinar constată că dintele este prea deteriorat pentru a rămâne, o evaluare a osului mandibular rămasă va fi o înainte de important pentru o încercare de extracţie. A avaliação diagnóstica inclui tomar um dentista de raios-X para avaliar a extensão das mudanças, în special la rădăcini.
Tratament
Tratamentul pentru o dilacerated mandibular prima molarului va începe cu corespunzătoare pre-operatorie terapie antimicrobiană şi de gestionare a durerii cum este indicat. În majoritatea cazurilor,, va exista indicii de pastă de non-vitale în dinte, indicată printr-un canal larg, periapicale (vârful rădăcină), şi pierdere osoasă. Extracţia dintelui este de obicei justificată. Totuşi, aceasta nu ar trebui să existe o procedură agresiv. Trebuie avut grijă, ca osteoliză (resorbţie activă sau de dizolvare a ţesutului osos) ar putea duce la o mandibulă compromis (maxilarul inferior). Veterinarul tau poate lua în considerare utilizarea de os de promovare a materialului după extracţie.
Deşi rare, o procedură endodontic poate fi încercat pentru a salva dintele, în cazurile cu modificări minime patologice. Există de asemenea, o posibilitate pietre în camera de dinte ar putea complica acces canal.
Administrare
Medicul veterinar va prescrie medicamente pentru a ajuta la atenuarea durerii cantitatea de durere câinelui dumneavoastră este în, şi pentru a facilita alimentatie normala. După ce iniţial de îngrijire, medicul veterinar va dori să verificaţi din nou dintii cainelui cel puţin o dată pe care urmează să fie sigur că nu există nici o infecţie şi că vindecarea este în grafic. Prognosticul este păzită pentru menţinerea dinte. Totuşi, un caine afectat de sănătate pe termen lung este corect să bună dacă o extracţie dentară se realizează.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezvoltarea anormala a molarilor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates