Saturday, 23 Jun 18, 21.39.35

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ritm cardiac anormal la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ritm cardiac anormal la câini
Ritm cardiac anormal la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.39.55 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Bradicardie sinusală la câini
Bradicardie sinusală (SB) este indicată printr-un ritm mai lent decat in mod normal de impulsuri în nodului sinusal. De asemenea, numit nodul sinoatrial (SAN), nod sinusal iniţiază impulsuri electrice în inimă, declanşarea inima să bată sau contractului. În cele mai multe cazuri, impulsuri electrice lent sinusurilor este benigna si poate fi chiar benefic; totuşi, aceasta poate provoca, de asemenea, pierderea conştienţei, dacă este provocată de o boală care stau la baza care perturbă nervii cardiac autonom, care acţionează ca sistemul de control al inimii.
SB este destul de comună în câini, în special în Cocker Spaniel, teckelii, Pagina de, West Highland White terrier, şi feminin Schnauzer miniatura. În plus,, această condiţie este mai frecventă la câini tineri decât vechi, cu incidenţă în scădere cu varsta, excepţia cazului în care aceasta este cauzată de o boală care stau la baza.
Simptome si tipuri de
Cainele tau poate afişa nici un simptom în cazul în care foarte activă sau angajarea în formare atletic. Tipic, bradicardie sinusală (mai lent decât emoţie 60 de batai pe minut, deşi depinde de mediul animalului şi dimensiunea) este cel mai evident atunci când câinele este în repaus. Unele alte simptome comune asociate cu bradicardie sinusală includ:
Letargie
Convulsii
Exercitarea intoleranţă
Pierderea conştienţei
Episodic musculare necoordonare (ataxie)
Excesiv de respiraţie lentă (hipoventilaţie), în special sub anestezie
Cauze
Athletic condiţionat (acest lucru nu este mai puţin frecventă la câini sportive)
Hipotermie
Intubatie
Oversedation
Somn
Care stau la baza bolii(cu); respirator, neurologice, şi a bolilor gastronintestinal
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând seama de istoricul simptomelor, câinelui dumneavoastră generală condiţie, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie.
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina — rezultatele care pot indica prezenţa de substanţe care ar putea fi cauza un ritm cardiac incetinit. Aceste teste vor descoperi, de asemenea, deficienţe în sânge în cazul în care este cauza care stau la baza. De asemenea, ele pot oferi indicii la insuficienta renala posibil. Medicul dumneavoastră poate utiliza, de asemenea, raze X şi ultrasunete pentru a examina vizual organele interne ale cainelui tau pentru anomalii în inima, rinichi şi alte organe. O electrocardiogramă (ECG) de înregistrare poate fi utilizat pentru a examina curenti electrici din muschii inimii, şi poate dezvălui orice anomalii de conducere electrice cardiace, care stă la baza capacitatea inimii de a contracta si bate. O iniţială de 24 de ore de monitorizare a inimii poate fi indicată să încheie un diagnostic.
Tratament
Tratamentul va fi determinată prin orice boală care stau la baza care se găseşte. Multi caini prezintă nici un semn clinic şi nu necesită tratament. La câini fără boli cardiace structurale, tarife cât mai scăzute inima 40 a 50 bpm (de batai pe minut) în general, sunt încă în măsură să furnizeze producţia normală cardiacă de repaus. Abordări terapeutice variază considerabil; ele depind de ceea ce cauzează SB, ventriculară rata, şi severitatea semnelor clinice.
Daca cainele este în stare critică, ea poate fi tratată ca o bolnavului, în cazul în care terapia cu fluide intravenos poate fi administrat şi sănătatea câinelui stabilizat. Restricţii privind activitatea nu va fi recomandat excepţia cazului în care cainele tau are SB simptomatic faptul că este legată de boli de inima structurale; atunci restrângerea exerciţiului va fi recomandată până la intervenţia medicală şi / sau chirurgicale pot stabiliza problema.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ritm cardiac anormal la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates