Sunday, 24 Jun 18, 20.17.53

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Creşteri anormale in intestine mai mici de caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Creşteri anormale in intestine mai mici de caini
Creşteri anormale in intestine mai mici de caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.41.24 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Polipi Rectoanal la câini
Polipii Rectoanal se caracterizează prin creşterea clapa, cum ar fi proeminente în pereţii anal si rectal. Polipi poate fi ataşat direct la nivelul peretelui intestinal (sesil), sau ataşate printr-o conexiune tulpină, cum ar fi cilindrice.
Cele mai multe polipi rectoanal sunt non-canceroase, şi sunt doar extensii ale mucoasei ţesutului cel mai intim al peretii intestinali. Şi în timp ce cele mai multe cazuri de polipi sunt de obicei izolate, există situaţii caini sufera de polipi mai multe.
Condiţia descris în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să învăţaţi cum polipi rectoanal afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Câinii care suferă de această condiţie va demonstra eforturi sau dureri în timp ce scaune. Scaunele pot fi pătate cu sânge şi / sau acoperite cu mucus.
Cauze
Cauza exacta a polipi rectoanal nu este clar cunoscut. Totuşi, cainii de varsta mijlocie si mai in varsta sunt mai susceptibile de a contracta această tulburare.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoria simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Unele dintre teste comune includ o hemoleucograma si un sumar de urina, care va reveni, de obicei, ca de obicei. Imagistica unelte, cum ar fi raze X şi ultrasunete, nu sunt aplicabile la acest diagnostic special.
Unele condiţii care pot produce simptome similare cu cele cauzate de polipi includ abcesele, tumori, inflamaţie, infecţii ale intestinului, şi prolaps rectal. Diagnostic, prin urmare, de obicei se face pe baza unui examen rectal manual de către un medic veterinar, sau prin vizualizarea directă a polipul prin deschiderea anala externa.
După un polip este identificat, o colonoscopie, folosind un tubular, Camera flexibil introdus prin deschiderea anal, pot fi efectuate pentru a verifica prezenţa de polipi alte. Un studiu detaliat patologice ale ţesutului, precum şi lichidul din polip, poate fi, de asemenea, completate.
Tratament
Chirurgie este, de obicei indicat pentru gestionarea eficientă de polipi. Polipi pot fi eliminate prin deschiderea anal, după care deschiderea anala va fi închis cu cusaturi. O operatie de extirpare Acelasi lucru poate fi realizat endoscopic, sau prin utilizarea unui ac electric sau sonda. Unele medicamente care pot fi prescrise sunt:
Non-steroidiene antialgice
Antibiotice (mai ales inainte de operatie pentru a preveni infectia)
Taburet dedurizare
Complicatii posibile includ o recidiva de polipi si ingustarea deschizaturii anale din cauza cicatrizare şi / sau inflamaţie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Creşteri anormale in intestine mai mici de caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates