Saturday, 23 Jun 18, 21.39.16

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pleoape anormale la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pleoape anormale la câini
Pleoape anormale la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.42.20 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Entropion la câini
Entropionul este o afectiune genetica in care o parte a pleoapelor este inversat sau pliate activă. Acest lucru poate provoca o geană sau păr de a irita şi zgâria suprafaţa ochiului, care duc la ulceratii corneene sau perforaţie. Acesta poate provoca, de asemenea, de culoare închisă tesut cicatricial de a construi peste rană (pigmentare cheratita). Acesti factori pot determina o scădere sau pierdere a vederii.
Entropionul este destul de comuna la câini şi este văzut într-o mare varietate de rase, inclusiv scurt-nosed rasele, gigant rase, şi sportive rase. Entropionul este aproape întotdeauna diagnosticat în jurul valorii de timp un căţeluş ajunge la prima sa aniversare.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
La rasele de jucărie şi brachycephalic de câini, lacrimi în exces (epiphora) şi / sau inflamaţie ochiul interior (cheratită) sunt semne comune de entropion. Totuşi, în gigant rase, este mult mai comună pentru a vedea mucus şi / sau de descărcare de gestiune puroi de la coltul exterior al ochilor. În alte rase de câini, ochi ticuri, Descărcarea de gestiune de puroi, ochi inflamaţie, sau chiar rupturi ale corneei sunt semnele obişnuite de entropion.
Cauze
Forma faciala este principala cauza genetica a entropion. Pe scurt-nosed, brachycephalic rase de câini există tensiuni mai mult pe ligamentele de ochiul interior decât ar fi în mod normal, data vazut. Acest, împreună cu conformaţie (formă) de nasul lor, si fata poate duce la atât de sus şi de jos rulant pleoapelor către interior spre globul ocular. Rasele de talie mare au problema opusă. Ei tind să aibă moale în exces din ligamentele din jurul colturile exterioare ale ochilor lor. Acest lucru va permite marginile exterioare ale pleoapelor pentru a activă ori.
Crize repetate de infecţii oculare (conjunctivită) poate provoca entropion spastic, care poate duce la entropion funcţionale. Acest lucru poate fi, de asemenea, cauzate de alte tipuri de iritanti ochiului şi este, în general, în cazul în rasele care nu prezintă în mod normal, entropion. În cele din urmă, inflamaţie a muşchilor de mestecat sau pierderi severe in greutate poate duce la pierderea de grăsime şi muşchi în jurul socket ochiului, care ar putea fi o altă cauză pentru entropion.
Diagnostic
Diagnosticul de entropion este destul de simplu prin examen. Orice cauzele care stau la baza sau iritanti ar trebui să fie tratate înainte de a încerca cu corectia chirurgicala. Breeders ar trebui să acorde o atenţie aproape de pui, în special Thos ehtta sunt predispuse, şi le-au verificat pentru entropion dacă pleoapele lor nu se deschide cu patru sau cinci săptămâni.
Tratament şi Îngrijire
La câinii tineri probleme secundare sunt adresează în primul. Cornee ulcerate pot fi tratate cu unguente cu antibiotice sau triplu antibiotic. În cazul în care condiţia este uşoară şi de cornee nu sunt ulcerate, lacrimi artificiale pot fi folosite pentru a lubrifia ochii; totuşi, intervenţie chirurgicală, adesea este necesară. Acest lucru se face prin rotirea temporar pleoapelor perfecţionare activă sau pasivă (everting) prin suturarea. Aceasta operatie se face în cazurile moderate, şi atunci când un câine adult, cu nici o istorie a condiţiei exponate entropion. În cazurile severe de reconstrucţie facială vor fi necesare, dar acest lucru este, în general, evitate pana cand cainele a ajuns la dimensiunea obscen.
Prevenirea
Deoarece entropion este, de obicei cauzată de o predispoziţie genetică, aceasta nu poate fi prevenit într-adevăr. Daca cainele tau este de o rasă care este cunoscut a fi afectate cu entropion, tratament prompt este cea mai bună opţiune dumneavoastră după ce aceasta este diagnosticat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pleoape anormale la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates