Wednesday, 25 Apr 18, 06.51.18

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dezvoltarea anormala a cotului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezvoltarea anormala a cotului la câini
Dezvoltarea anormala a cotului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.42.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cot displazie la câini
Displazia de cot este o afecţiune cauzată de creşterea anormală a celulelor, ţesut, sau os. Boala se caracterizeaza printr-o serie de patru anomalii de dezvoltare care conduc la malformatii si degenerare a articulatiei cotului. Este cea mai frecventa cauza de durere cot şi a şchiopătat, şi una dintre cele mai comune cauze de schiopatare forelimb în câini de talie mare şi-gigant rasa. Labrador retriever, Rottweilerii, Golden Retriever, Ciobănesc german câini, Berna munte câini, chow chows, Collie bărbos, Newfoundland şi rase sunt cele mai frecvent afectate. Vârsta de debut a semnelor clinice este în general, patru la zece luni, cu diagnosticul se face, în general, în jurul valorii de 4 a 18 luni.
Un tip de boala este mult mai probabil sa afecteze barbati decat femei: atunci când fragment de os este situat la suprafaţa interioară a feţei ulna. Cubitus este unul din oasele de un membru anterior, chiar sub articulatiei cotului. Altfel, nu există diferenţe cunoscute de gen.
Simptome si tipuri de
Nu toate câini afectate vor arata semne atunci când tineri
Brusc (acut) episod infirmităţii cot din cauza avansate afecţiunea degenerativă articulară la un pacient mature sunt comune
Claudicaţie intermitentă sau persistentă forelimb care este agravată de efort fizic; progreseaza de la rigiditate, si a observat numai după ce câinele a fost odihnă
Durere, atunci când extinderea sau flexare a cotului
Tendinţa pentru câini să deţină membrul afectat departe de corp
Acumularea de fluid-up în comun
Grilaj de os şi în comun cu mişcarea pot fi detectate cu stadii avansate ale bolii articulare degenerative
Diminuarea gamă de mişcare
Cauze
Cauzele sunt genetice, de dezvoltare, şi de nutriţie.
Diagnostic
Medicul veterinar va dori pentru a exclude mai multe cauze posibile pentru simptomele înainte de a ajunge la un diagnostic. De exemplu, dacă nu a fost trauma la comun, sau dacă există o infecţie care a adus pe, un artritic condiţie va trebui să fie explorate. O tumora poate fi responsabil pentru simptomele, şi această posibilitate va fi luată în considerare, precum şi, cu x-ray imaginilor luate din zona afectată de examinare mai. Ambele coate, probabil, va trebui să fie x-radiat, deoarece nu există o incidenţă mare a bolii care apar la ambele picioare. Medicul dumneavoastră poate dori, de asemenea, sa comandati o tomografie computerizata (CT) scanare, sau prin rezonanta magnetica imagini (RMN) pentru a căuta fragmente. O mostra de lichid vor fi luate din comun, cu un aspirat cu ac fin pentru testele de laborator, şi un examen arthroscopic (prin utilizarea unui instrument tubelike pentru examinarea şi tratarea interiorul articulatiei) pot fi utilizate pentru a ajuta pentru a face un diagnostic definitiv.
Tratament
Chirurgia poate fi tratamentul de electie; dacă aşa, rece-ambalare articulatiei cotului operatie imediat următoare pentru a ajuta la scăderea umflarea si durerea de control, se recomandă. Veţi dori să continue să se aplice comprese reci cinci la zece minute la fiecare opt ore pentru trei la cinci zile, sau ca regia de către medicul veterinar. Gama de mişcare exercitii vor fi benefice pentru vindecare tratamentului până la cainele tau poate suporta greutatea pe membrul(s). Veterinarul tau va demonstra tipuri de gama de miscari mişcare vă va fi de lucru pe cu cainele tau, în funcţie de locaţia şi severitatea a membrelor afectate. Activitatea este restricţionat pentru toţi pacienţii postoperator pentru un minim de patru săptămâni, dar pentru a evita irosirea musculare sau rigiditate anormale, va trebui să încurajeze devreme, circucuaţie activă a articulatiei afectate(s). Din nou, au medicul veterinar vă sfătuiască cu privire la terapie libera specifice care vei folosi cu cainele tau.
Controlul greutăţii este un aspect important de scădere a încărcăturii şi de stres pe articulatia afectata(cu). Medicamente pot fi prescrise pentru reducerea durerii şi scăderea inflamaţiei. Medicamente pot fi, de asemenea, prescris pentru incetinirea progresiei de modificări artritice, şi pentru protejarea cartilajului articular.
Prevenirea
Consumul excesiv de substante nutritive care să promoveze o creştere rapidă poate avea o influenţă asupra dezvoltării de displazie cot; prin urmare, creşterea în greutate şi de creştere limitată la câini tineri care sunt la risc crescut (din cauza rasei, etc) poate scădea incidenţa acesteia. Evitaţi reproducţie animale în cauză, deoarece aceasta este o trăsătură genetică. Daca cainele a fost diagnosticat cu displazie cot, va trebui să îl ai sterilizate, şi va trebui să raporteze incidentul la amelioratorului cainele a venit de la, în cazul în care este cazul. Daca cainele afectat a venit de la o litieră în casa ta, nu repeta barajul-sire de reproducere care au ca rezultat în aceste pui.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezvoltarea anormala a cotului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates