Saturday, 23 Jun 18, 12.08.51

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Deformare picior din faţă, în câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deformare picior din faţă, în câini
Deformare picior din faţă, în câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.44.40 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Deformari antebrahiali de creştere la câini
La ocazie, un picior de câine de faţă continuă să crească şi după alta sa oprit, rezultand intr-una de dimensiuni normale şi un alt picior picior neregulate mijlocii. Acest lucru este denumit în mod obişnuit o deformare de creştere antebrachial. Atunci când se întâmplă acest lucru os picior mai scurt poate răsuci şi arcuş, sau overgrows la cot. În orice caz,, rezultatul este de aliniere ale oaselor. Tendinţa de o articulaţie pentru a opri in crestere pare a fi o trasatura recesiv în Skye Terrier. Există, de asemenea, posibilitatea de a nealinierea cot comune la cainii Basset şi Apsos Lhasa.
O altă deformare picior din faţă, care apare de obicei este numit displazie cot. Aceasta se produce atunci când punctul de a cotului şi a structurii musculare nu se dezvolta normal, şi este cel mai frecvent observate la câini de talie mare si gigant-rasa, în special Bernese Mountain Câini, Golden Retriever, Labrador Retriever, şi Rottweilerii. Masculii sunt, de asemenea, mult mai sensibile la starea. Această deformare devine evident, la a cincea a lunii a opta şi este, de obicei în ambele coate.
Mai-limbed câini sunt mult mai susceptibile de a suferi deformari ale oaselor mai mult, întrucât scurt limbed câini au tendinţa de a dezvolta mai multe probleme comune. Vârsta de animale, atunci când se produce deformarea va afecta, de asemenea, gradul de severitate al condiţiei.
Simptome si tipuri de
Plecat şi răsucite faţă picior
Un picior este mai lung decât celelalte
Şchiopătat (care este deosebit de evident după exercitarea)
Cauze
Exista multe cauze posibile pentru deformarile piciorul din fata la câini; unele dintre cele mai comune includ:
Trauma: Aceasta este cauza cea mai comună; aceasta poate interfera cu cartilaj de producţie noi, rezultând într-o oprire de alungire osoasă
Osteochondrosis: O perturbare în schimbarea de cartilaj la os; cauza acestei boli nu este complet elucidat, totuşi, acesta este gandit pentru a fi genetică, nutriţionale, şi componente traumatice
Cot malalignment sindrom: Acesta tinde să apară în chondrodysplastic rase (g, Basset Hounds, Teckelii, şi Corgis)
Nutriţionale deficit de: Acest aspect devine mai puţin răspândită la câini cât standardele nutriţionale îmbunătăţi
Congenital: Acest lucru este rar intalnit la caini; un caine cu această formă de deformare va avea plecat grav picioarele din faţă şi o dislocare glezna posibilă
Diagnostic
Medicul veterinar va pentru raze X a membrelor întregul, inclusiv cot, pentru a compara lungime a oaselor, şi pentru a stabili dacă muşchii în cot sunt anexate. Alte semne Medicul veterinar poate căuta în raze X pentru a confirma deformarile antebrachial de crestere sunt de extindere os, inflamaţie a structurii osoase întregul, flexor şi spasme musculare.
Tratament
În cazul în care medicul veterinar stabileşte că deformare se datorează o predispoziţie genetică, reproducţie de cainele va fi descurajat. În cazul în care deformarea se datorează unei accidentări, totuşi, medicul veterinar va recomanda, probabil, interventia chirurgicala pentru repararea prejudiciului — să înlăture orice cartilaj anormal sau os şi se întorc în comun cu funcţia sa normală. Îndepărtarea arthroscopic pot avea avantaje fata de o incizie chirurgicala în comun (arthrotomy), îndepărtarea în special cu privire procesului de coronoid fragmentat (FCP).


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deformare picior din faţă, în câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates