Thursday, 26 Apr 18, 19.13.31

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Obiecte străine blocate în gât la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Obiecte străine blocate în gât la câini
Obiecte străine blocate în gât la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.46.37 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Obstructie esofagiana la câini
Cainii au tendinta de a manca lucruri neobişnuite. Atunci când un câine înghite materiale straine sau alimente prea mari pentru a trece prin esofag (gât), esofag poate deveni blocat. Mici rasa caini, în special terrier, sunt cele mai apt de a avea corpuri străine esofagian. Organisme străine esofagian provoca blocaj mecanic, umflătură, şi moartea a ţesutului gât.
Simptome si tipuri de
Râgâială
Gagging
Pierderea de energie
Pierderea poftei de mâncare
Depresiune
Salivaţie excesivă, Drooling
Regurgitare
Nelinişte
Probleme la înghiţire
Probleme de respiraţie
Persistente scuipat
Cauze
Obstrucţionarea de esofag se produce cu obiecte care sunt de o dimensiune, formă, sau textura care le va face să te blochezi în esofag.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Tu ar trebui să descrie ceva dumneavoastră cred că cainele tau ar putea avea mancat care ar fi putut deveni depuse în gât sale (g, jucării, Panties, bile de golf). Medicul veterinar va face un examen fizic, cu un X-ray de esofag şi de piept. Un alt instrument de diagnosticare, care este util pentru imagini este un esophagoscope, pentru a vedea interiorul esofagului. Aceşti paşi imagistica sunt cruciale pentru a face un diagnostic concret şi pentru a face o estimare mai exactă a locului exact în esofag, care este afectat, şi de gradul de daune cauzate de esofag cainelui tau. Teste standard va include, de asemenea, un profil de sânge chimic, complet de sânge conta, sumar de urina si un panou de electrolit. De obicei,, rezultatele bloodwork va reveni în mod normal.
Tratament
Medicul veterinar va avea nevoie pentru a elimina obiectul. În cazul în care nu este profund depuse în gât, medicul dumneavoastră poate fi capabil de a utiliza cu ajutorul unui endoscop, un mic tub-ca instrument cu un aparat de fotografiat şi cleşte mici ataşate, care este la fel de minim invaziva posibil. În cazul în care nu este posibil pentru a elimina obiectul folosirea acestui instrument, sau în cazul în esofag cainelui tau este grav deteriorat (ţesutului a necrotized, sau are o gaură în el), medicul veterinar va avea nevoie pentru a efectua interventii chirurgicale pentru a elimina obiectul şi de a repara esofag. Dacă esofag cainelui tau este foarte grav avariat, medicul veterinar va prescrie 10 a 14 de zile de la antibiotice, împreună cu unele medicamente pentru a trata inflamaţia şi durerea esofagian.
În timpul perioadei de recuperare, este probabil că va trebui să aibă un tub introdus in stomac cainele, în scopul de a proteja esofag în timp ce încă permiţând cainele dvs. pentru a digera alimente şi să menţină o greutate sanatoasa.
Prevenirea
Deoarece cainii sunt cunoscute pentru a alege lucrurile în gură, fie pentru a le mesteca, sau pentru că miroase sau arata ca produsele alimentare, esti cea mai buna linie de apărare în protejarea câinele dumneavoastră de la înghiţire elemente necorespunzătoare. Asiguraţi-vă că obiectele mici, nu sunt lăsate la îndemâna de cainele tau. În interior, jucării pentru copii, şi jucării ros sunt de obicei înghiţite, precum şi ustensile, Păr baza, şosete şi lenjerie de corp.
În aer liber, va trebui să păstraţi un ochi pe cainele tau, din moment ce nu se poate controla mediul natural. Sticks, roci, şi oasele sunt toate obiectele de obicei înghiţite.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Obiecte străine blocate în gât la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates