Tuesday, 19 Jun 18, 04.43.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Picior / deget de cancer la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Picior / deget de cancer la câini
Picior / deget de cancer la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.47.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Digital carcinomul cu celule scuamoase la câini
Cainii pot fi afectate cu mai multe tipuri de tumori ale pielii, chiar si pe picioarele lor şi degetele de la picioare. Cel mai frecvent tip de tip de tumora a afecta degetele de la picioare este un carcinom cu celule scuamoase. Un carcinom cu celule scuamoase (SCC) poate fi descrisă ca o tumoare malignă şi, în special invazive care se deţin în scara ca celulele epiteliului - ţesut care acoperă corpul sau liniile cavitatile corpului. Aceste scară cum ar fi celulele ţesutului sunt numite scuamoase.
Cancerul este, prin definiţie,, un formular special maligne şi persistentă de cancer, de multe ori se întorc după ce este a fost excizate din organism şi metastaze la alte organe şi locaţii de pe corp.
O carcinomul cu celule scuamoase, de obicei, vine de la pielea din jurul unghiilor. Ea afecteaza de obicei osul si tesutul în jurul valorii de ea, răspândire destul de încet încât să poată fi capturată înainte de a fi capabil să se răspândească în alte zone ale corpului. La câini, carcinoame cu celule scuamoase afectează, de obicei, de un singur deget de la picior. Tumora poate apărea ca un nodul mic, o placa rosiatica culoarea pielii, sau ca o papula - mic şi blister ca şi în aspectul, , dar diferenţiate, prin lipsa ei de lichid. SCC nu reţine aspectul său ca o masă solidă. În timp, acesta va creşte, ţesutului în masa va muri (necrotize), şi tumora va ulcera.
Câini de talie mare rasa şi câini de culoare neagră sunt mai susceptibile de a fi afectate de aceste tumori. Labrador Retriever si caniche-ul standard, par să fie mai vulnerabile decât alte rase. Şi, ca şi în cele mai multe tipuri de carcinoame, carcinomul cu celule scuamoase este cel mai probabil să fie observate la câini mai mari, în jurul valorii de zece ani, dacă a fost, de asemenea, a fost diagnosticat la câini tineri.
Simptome si tipuri de
Deget de la picior sau de picior umflate
Şchiopătat, reticenţa de a mers pe jos
Ulcer (SOR) pe deget de la picior
Sângerarea ulcer pe un deget de la picior
Unghie rupta pe un deget de la picior cu un gât
Solid, Masa ridicate de piele de pe deget de la picior (eu, nodul, papule)
De obicei, de un singur deget de la picior este afectat
Poate fi, fără alte simptome
Cauze
Nu există nici o cauza cunoscuta de carcinoame cu celule scuamoase de deget de la picior la câini.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor. Asiguraţi-vă că pentru a descrie orice răni care au fost aparent pe alte părţi ale corpului, chiar dacă bănuiţi că au fost cauzate de leziuni rezultate din activitatea în aer liber, sau de la zgarieturi la nivelul pielii. În timpul examinării, medicul veterinar va priviti cu atentie pentru alte leziuni sau tumori pe corpul cainelui tau. Ganglionilor limfatici vor fi atent simţit pentru a stabili dacă acestea sunt extinse, un indiciu că organismul reactioneaza la o infectie sau de invazie. Un eşantion de lichid limfatic pot fi luate pentru a testa pentru celulele canceroase. Medicul veterinar va pentru hemoleucograma şi profilul biochimie să vă asiguraţi că organele cainelui alte sunt în mod normal de lucru şi pentru a determina dacă numarul de celule albe din sânge este mai mare decât în ​​mod normal; Noi, un indiciu că organismul se lupta cu o boală invazivă sau infecţie.
X-raze imagini ale pieptului cainelui va permite medicul veterinar pentru a inspecta vizual plamani pentru orice semne de anomalii, în special tumori. Raze X a piciorului cainelui va fi, de asemenea, ordonate pentru a determina cat de adanc este tumora in tesutul şi dacă tumora pe deget de la picior sa extins la oase în picior. O biopsie vor fi luate de tumori, astfel încât medicul dumneavoastră poate diagnostica de tipul specific de creştere este, dacă carcinom benigne sau o masă de ţesut. Daca cainele tau are leziuni sau tumori în alte zone, medicul veterinar va dispune, de asemenea, biopsiile de aceste analize pentru.
Tratament
Tratamentul va depinde de cât de multe tumori sau răni cainele tau are şi dacă acestea au sau nu răspândit în alte zone ale corpului. Daca cainele are un singur tumoare pe un singur deget de la picior, cel mai probabil va fi tratate cu interventii chirurgicale. Pentru a fi siguri că toate carcinom este eliminat, deget de la picior cu tumora vor fi eliminate în totalitate (amputated). Cei mai multi caini recupera şi de la acest tip de intervenţii chirurgicale şi sunt capabili să meargă în mod normal, după aceea.
În cazul în care tumora sa extins în alte domenii, intervenţie chirurgicală în sine nu poate fi suficient pentru a trata cainele tau. Chirurgie, impreuna cu chimioterapie sau alte tipuri de tratament poate fi recomandat. În cazul în care medicul veterinar nu este specializat în acest domeniu de medicament animale, el sau ea poate recomanda un specialist în cancer veterinar, astfel încât să poată determina dacă există alte opţiuni viabile de tratament pentru tratarea cainelui tau. Între timp, medicul veterinar poate prescrie un medicament pentru a ajuta la reducerea durerii cainelui tau.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Picior / deget de cancer la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates