Friday, 22 Jun 18, 22.57.47

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pliere a intestinelor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pliere a intestinelor la câini
Pliere a intestinelor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.47.42 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Invaginaţie la câini
Invaginaţie se referă la o inflamaţie a intestinelor, o parte din intestin, care a alunecat din locul său obişnuit (prolaps), şi o porţiune a intestinului care a pliat (invaginaţie). Această schimbare în forma a intestinului poate provoca porţiunea afectată a intestinului de a aluneca într-o cavitate adiacente sau conductă în organism.
În timp ce invaginaţie poate apărea la animale de toate vârstele, este mai frecventă la animale mai tinere, care au sisteme imunitare mai slabe. La animalele afectate, în jurul 80 la sută sunt mai tineri decât vârsta de un an, şi la câini, de vârstă afectată tinde să fie trei luni sau mai tinere. Mecanismul exact in spatele această afecţiune este necunoscut. Această obstrucţie poate fi parţială sau completă, dar apariţia unui invaginaţie în cele din urmă duce la o obstrucţie mecanică a tractului gastro-intestinal.
Simptome si tipuri de
Semnele clinice asociate cu invaginaţie va depinde de regiuni anatomice ale invaginaţie. În cazul în care intussusceptions apar în regiunile gastroesofagian — în cazul în care stomac si esofag se află — Semnele sunt de obicei mult mai grave decât în ​​cazul în care apar în alte regiuni. Numit invaginaţie gastroesofagian (GEI), aceasta forma apare cel mai frecvent în câine Ciobănesc german.
În plus,, dacă există o obstrucţie totală, animal va avea complicaţii severe potenţial şi simptome care sunt mai severe. Dacă parţială sau totală, obstrucţie de gastro-intestinale (GI) tractului poate duce la hipovolemie, deshidratare, şi de compromis al venos şi / sau sisteme de limfatic. Obstrucţie prelungita poate duce la necroză (moartea ţesutului) şi perturbare a capacităţii normale a barierei mucoase care protejeaza tractul gastro-intestinal, permite bacteriilor si a toxinelor care urmează să fie absorbită în tractul gastro-intestinal.
Alte simptome comune pot include:
Invaginaţie ridicat la nivelul tractului intestinal
Dificultăţi de respiraţie (dispnee)
Vărsături
Bloody voma (hematemeza)
Regurgitare (incapacitatea de a înghiţi alimente)
Durere abdominală
Distensie abdominală
Invaginaţie scăzut la nivelul tractului intestinal
Bloody diaree (coamă)
Vărsături ocazionale
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Scădere în greutate
Strecurat de a defeca (tenesmele)
Cauze
Acesta poate fi o provocare pentru a izola cauza exactă, ca orice boala care poate modifica motilităţii gastro-intestinale poate duce la o invaginaţie. Unele dintre cele mai comune cauze sunt: enterită, recente intervenţii chirurgicale abdominale, murale intestinului boală, paraziti intestinali, un obiect străin în tractul, contracţii şi intensă a intestinului porţiunea de intestin.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Deoarece există mai multe cauze posibile pentru această afecţiune, medicul veterinar va fi cel mai probabil diagnostic diferenţial utilizare. Acest proces este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător.
În timp ce unele intussusceptions pot fi cronice in natura, o istorie cronică de vărsături şi / sau diaree nu confirmă în mod necesar o invaginaţie. Imagistica este adesea folosit pentru a vizualiza în mod corespunzător intestine pentru orice alte cauze posibile. Acest lucru poate arăta un obiect la nivelul tractului intestinal, sau o masă de ţesut. Medicul vostru veterinar poate alege, de asemenea, să folosiţi un agent de contrast — o soluţie care este evidenţiat în X-ray — care este fie injectat sau hrana pentru cainele tau, astfel încât să poată fi urmărite, deoarece progreseaza prin tractul intestinal, permitand medicului dumneavoastră pentru a vedea orice se transformă anormal de obstacole.
O proba de fecale vor fi luate pentru a verifica pentru paraziti intestinali, şi soldurile electrolitului va fi verificat. În cazul de invaginaţie, care sunt ridicate în tractul gastro-intestinal, dezechilibrelor electrolitice, cum ar fi hipokaliemie, hipocloremie, hiponatremie şi nu sunt mai puţin frecvente.
Tratament
Tratament imediat şi agresiv fluide intravenoase vor trebui să fie acordată în cazul în care cainele tau este deshidratat, şi dezechilibre electrolitice cainelui va trebui să fie tratate, precum şi. Medicul veterinar va lucra iniţial pe stabilizarea cainele dvs. şi soluţionarea oricăror semne de deshidratare înainte de a lucra pe alte planuri de tratament. O soluţie de sodiu poate fi administrat, de asemenea, în cazul în care cainele se constată că au hiponatremie. În urma orice procedura chirurgicala, este recomandat să vă limita activitatea câinelui dumneavoastră de zi cu zi până la o recuperare completă a avut loc. Antibioticele sunt de multe ori administrate pentru a reduce probabilitatea unei infecţii potenţial în curs de dezvoltare.
În cazul în care un obiect strain este găsit a fi cauza obstrucţie, sau un bloc complet este prezent, operatie va trebui să fie iniţiat pentru a corecta problema. În cazul în care medicul veterinar consideră tesutul intestinal este ulcerata, ca urmare a iritaţiei, medicamente pot fi prescrise pentru a încuraja vindecarea şi prevenirea infecţiilor.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pliere a intestinelor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates