Sunday, 24 Jun 18, 20.19.13

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Limfedemul la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Limfedemul la câini
Limfedemul la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.48.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
De retenţie hidrică şi ţesutului umflarea din cauza de colectare a limfei la câini
Limfedemul este o medicală în care retenţie de fluide şi umflarea ţesuturilor localizate sunt cauzate de un sistem limfatic compromis. Apos lichid, de asemenea, cunoscut sub numele de limfatici, conţine celule albe din sange si circula prin sistemul limfatic si de obicei colectează în spaţiul interstiţial, în special ţesutului adipos subcutanat.
Forme congenitale de boala a fost raportată la buldogi şi pudeli, precum şi Labrador Retriever şi ciobanesti Old English.
Simptome si tipuri de
Lichidul de acumulare (edem) nu este de obicei dureroasă şi gropi; care este, o depresie dezvoltă în cazul în care pielea este împins cu un deget (care în cele din urmă dispare dacă apare fibroza). Umflarea membrelor, între timp, este prezent la nastere sau se dezvolta in primele luni de mai multe. Umflarea membrelor poate fi afecta una sau mai multe, şi de obicei, începe la sfârşitul membrelor şi încet se mişcă în sus. În unele cazuri,, şchiopătat şi durere se poate dezvolta, de asemenea,.
Cauze
Ereditare si congenitale (prezente la naştere) forme de limfedemul sunt cauzate de malformaţii ale sistemului limfatic, cum ar fi aplazie, valvulară incompetenţă, şi a ganglionilor limfatici fibroză. Alte cauze potenţiale includ boli de inima, traumatisme la nivelul vaselor limfatice sau a ganglionilor limfatici, şi căldură sau expunerea la radiatii.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie şi hemogramă completă — rezultatele care sunt, de obicei normale.
Cel mai relevant test utilizat pentru a diagnostica această condiţie, totuşi, se numeşte lymphography. Această examinare imagistica utilizează o substanţă de contrast, care este injectat direct in sistemul limfatic, la o mai bună vizualiza regiunii afectate înainte de a lua de raze X.
Tratament
Deşi nu există în prezent nici un tratament disponibile pentru limfedem, o serie de tratamente medicale şi chirurgicale au fost incercat cu rezultate variabile. Pe termen lung de aplicare a wraps presiune şi antibiotice pentru a preveni infecţiile pot fi de succes la unii pacienţi, în timp ce restul de masaj şi se pare că nu pentru a ajuta in tratarea afectiunii. Există, de asemenea, diverse tehnici chirurgicale, care sunt folosite pentru a trata limfedemul, dar nici unul nu au demonstrat rezultate consistente.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Limfedemul la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates