Tuesday, 19 Jun 18, 04.54.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Lichid în piept la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lichid în piept la câini
Lichid în piept la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.49.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Chylothorax la câini
Chylothorax este o condiţie care rezultă din acumularea de lichid limfatic în cavitatea toracică în cazul în care inima si plamanii de şedere (cavitatea pleurală). Principalul vinovat de această condiţie este chil, un fluid digestiv care se formeaza in intestinul subtire si transmis de canalul toracice pentru a venelor. În drum spre vene, chil se poate scurge în cavitatea toracică, acumularea de acolo şi care cauzează o presiune excesivă pe piept şi a organelor sale.
Chil este un lichid lăptos până la uşor galben alcătuit din limfatici şi grăsimi din intestine şi transferat la circulaţie prin canalul toracic (trunchiul principal al sistemului limfatic, care traversează pieptul în apropierea coloanei vertebrale si se goleste in sistemul de circulaţie a). Limfa este un lichid apos, care este produsă de ţesuturile corpului şi care conţine celule albe din sânge, care sunt esenţiale pentru protejarea organismului. Limfa circula prin vasele limfatice, limfocite transport (celule albe care funcţionează în mod specific pentru imunitatea celulara) şi grăsimi din intestine mici la fluxul de sânge. De obicei, atunci când chil a acumulat în cavitatea toracică, blocarea sau obstrucţie a vaselor limfatice se va produce, cauzează navele sa se dilate si care afecteaza tesutul care acopera plamani si liniile de cavitatea toracica interior. Acest tesut devine forme inflameaza si cicatrice ţesutului, îngustarea spaţiului şi constricting plămâni. Probleme respiratorii severe pot rezulta.
Cainele afgan şi Shiba Inu rase sunt cel mai des afectate de această tulburare. Vârsta nu pare să determine probabilitatea, totuşi, în Hounds afgan, aceasta tinde sa se dezvolte atunci când acestea sunt de vârstă mijlocie, şi în Shiba INUS varsta mai mica de doi ani.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele pot varia în funcţie de cauza care stau la baza, cat de rapid lichidul a acumulat, şi volumul de fluid prezent. Lupta cu respiraţia este primul semn al unei probleme, dar în cazul în care lichidul a acumulat treptat, condiţia să fi existat înainte de apariţia de probleme de respiraţie. Există mai multe alte simptome însoţitor, care pot fi luate în considerare atunci când caută o cauza principala a problemei respiraţie. Cainele tau poate prezenta unele, sau toate, de aceste simptome:
Tuse
Rapid respiraţie
Pulmonar a crescut sunete
Inima înăbuşit şi sunete pulmonare
Bătăi neregulate ale inimii
Murmur cardiac
Incapacitatea de a-şi exercita
Depresiune
Anorexie si pierderea in greutate
Gingii palide şi membranele mucoase
Modificări de culoare albăstruie a pielii
Cauze
Cauza este, de obicei chylothorax necunoscut, dar unele dintre instigatorii care au fost gasite pentru a provoca au fost masele în cavitatea toracică (tumori), leziuni nodulare cauzată de o infecţie fungică, cheaguri de sânge în vene, operatie pe cord, boală de inimă, heartworm şi boală. S-ar putea fi, de asemenea, un element congenitale în formarea acestei boli, şi este suspectat de a fi atât pentru unele rase. Dar, în general,, cauza este de obicei clasificate ca idiopatică (de origine necunoscută).
Diagnostic
Medicul veterinar va trebui să elaboreze nişte lichid de la piept. Dacă chil se găseşte în lichidul, aceasta va ajuta pe medicul dumneavoastră pentru a trage o concluzie fermă în ceea ce priveşte cauza. Înainte de a lichidul este retrasă, medicul dumneavoastră poate dori să efectueze o examinare cu ultrasunete pe piept pentru a verifica pentru masele în cavitatea toracică internă, şi pentru a verifica şi starea inimii sale structurale, pentru a se asigura că diagnosticul corect se face. X-ray imagistica de la piept, înainte şi după lichidul a fost eliminat, va prezenta medicului veterinar, cu o direcţie clară, în care la progresul. Imagistice suplimentare pot include o tomografie computerizata axiala (CAT) scanare utilizând o injecţie de substanta de contrast care va oferi un punct vizual de referinţă, aşa cum se deplaseaza prin sistemul pentru a descoperi mai precis orice blocaje sau obstacole.
Tratament
Tratamentul va depinde de cauza de baza, dar un robinet pentru a elimina lichidul pleural din cavitatea toracică şi îmbunătăţi respiraţia va fi una dintre acţiunile principale.
În cazul în care lichidul a acumulat rapid ca rezultat al unei traume, tuburi piept vor fi utilizate pentru a calma rapid presiunea din partea organelor piept şi pentru a preveni dilatarea vaselor limfatice. Dacă acumularea de fluid în continuare, medicul veterinar va trebui să continue utilizarea de tuburi pentru a păstra piept clar, şi va recomanda, probabil, intervenţii chirurgicale. Tratamentul cel mai comune şi eficiente chirurgicale este de a lega conducta toracice, şi a elimina o parte din sacul membranos că plicuri inima. Continuarea utilizării de tuburi piept dupa o interventie chirurgicala este posibil, până când medicul dumneavoastră este încrezător că cavitatea toracică va rămâne clar pe cont propriu.
De asemenea, in functie de cauza care stau la baza, medicul veterinar poate prescrie medicamente pentru tratament, post-tratament, sau de întreţinere.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lichid în piept la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates