Thursday, 26 Apr 18, 19.12.35

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Lichid în abdomen, la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lichid în abdomen, la câini
Lichid în abdomen, la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.51.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Ascita în câini
Ascită, de asemenea, cunoscut sub numele de efuzie abdominale, este termenul medical care se referă la acumularea de lichid în abdomen de un câine. Acest lucru poate provoca simptome cum ar fi vărsături, abdominal disconfort, şi pierderea poftei de mâncare. O mare varietate de cauze poate fi responsabil pentru ascitei, astfel de tratamente să varieze în consecinţă.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Letargie
Anorexie
Vărsături
Creştere în greutate
Slăbiciune în momente
Semne de disconfort atunci când se face simţită la nivelul abdomenului
Gemând zgomote atunci când culcat
Dificultăţi de respiraţie (de dispnee) pot apărea, de asemenea, ca urmare a presiunii abdominale umflarea pune pe piept, sau din cauza unei acumulari de lichid legate în spaţiul dintre peretele toracic şi plămâni (mentionat ca efuziune pleurală). Masculii arată, uneori, o acumulare de lichid in scrot sau penis.
Cauze
Exista multe cauze pentru aparitia de acumularea de lichid (sau edem) în abdomen. Unele dintre acestea includ sângerare abdominală, Abdominală Rac, o inflamatie a mucoasei de la nivelul abdomenului, o ruptura vezicii urinare, ficat daune, niveluri scăzute de proteine ​​în sânge (sau hipoproteinemie), dreapta fata-verso şi insuficienţă cardiacă congestivă, în care inima nu poate pompa suficient sânge pentru a satisface nevoile organismului.
O afecţiune cunoscută sub numele de sindromul nephritic — în cazul în care câinele are de proteine ​​în urină şi nivel ridicat de colesterol în sânge sale — poate fi, de asemenea, responsabil pentru acumularea de lichid în abdomen.
Diagnostic
Pentru a diagnostica Ascită, o evaluare fluid ascet este o procedură generală. Acest lucru implică eliminarea de lichid abdominal să analizeze pentru caracteristici cum ar fi prezenţa bacteriene, proteine ​​machiaj, şi sângerare. Medicul veterinar poate analiza, de asemenea, urină, sau efectua raze X şi ultrasunete pe câine, pentru a determina cauza acumularea de lichid abdominal.
Diagnostice de cauza pentru acumularea de lichid în abdomen poate varia de la afectarea ficatului, a vezicii urinare rupt, la dreapta fata-verso insuficienta cardiaca congenitala. Simptome suplimentare vor ajuta la determinarea unor noi proceduri de diagnosticare.
Tratament
Tratamentul este în mare măsură depinde de cauza care stau la baza cazul ascitei. Dacă simptomele sunt severe, iar animalul are un disconfort mare, abdomenului poate fi exploatat pentru a elimina lichid şi de a face animalul mai confortabilă. Intervenţia chirurgicală de corectare poate fi necesară în anumite cazuri; de exemplu, dacă o tumora este prezent sau pentru a controla sângerare abdominală.
Medicamente sunt determinate în funcţie de cauza care stau la baza. De exemplu, din cauza unei infecţii bacteriene acumularea lichidului (cunoscut sub numele de ascită septice) necesită terapie cu antibiotice. Este important de menţionat faptul că tratamentul medicamentos agresiv cu diuretice, care sunt utilizate pentru a îndepărta excesul de lichid organismului, poate cauza niveluri scăzute de potasiu în sânge, o afecţiune cunoscută sub numele de hipopotasemie. Acest lucru poate agrava simptomele şi duce la complicaţii suplimentare.
Prevenirea
Datorită faptului că există mai multe cauze diferite de ascitei, nu există nimeni care să cuprindă toate-metodă de prevenire care pot fi recomandate. Pentru a evita acumularea de lichid abdominal datorită unui traumatism, păstra în locuri închise câini, sau pe o lesa, pentru a preveni accesul la drumuri şi alte zone periculoase, în cazul în care pot să apară incidente traumatice.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lichid în abdomen, la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates