Tuesday, 24 Apr 18, 08.41.08

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Lichid în rinichi din cauza obstrucţiei rinichilor - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lichid în rinichi din cauza obstrucţiei rinichilor
Lichid în rinichi din cauza obstrucţiei rinichilor
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.53.05 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hidronefroză la câini
Hidronefroza este, de obicei unilaterală şi apare secundar la obstructie completa sau partiala a rinichilor sau ureter de pietre la rinichi, tumoare, retroperitoneale (spaţiul din spatele anatomice cavitatea abdominala), boală, trauma, radioterapie, şi legarea accidentala a ureter în timpul şi după intervenţia chirurgicală sterilizarea ureterul ectopic.
La majoritatea pacienţilor, hidronefroza apare atunci cand lichidul se acumuleaza in rinichi, distensie provoacă progresivă a pelvisului renal (partea pâlnie-cum ar fi dilatat proximal al ureterului în rinichi) şi diverticulilor (out pouching, cu atrofie de rinichi secundare obstrucţie).
Bilaterale hidronefroză (distensie şi dilatarea pelvisului renal) este rară. Atunci când are loc, este de obicei secundară trigonal (o zonă triunghiulară buna la baza vezicii urinare), de prostată, sau uretral boală.
Simptome si tipuri de
Unii caini pot fi fără simptome evidente, în timp ce altele pot afişa una sau mai multe dintre următoarele:
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Nelinişte
Setea si urinarea excesiva (polidipsie şi poliurie, respectiv)
Sânge în urină (hematuria)
Semne de uremie
Bad respiraţie (halena)
Gură răni
Vărsături
Durere abdominală
Lower dureri de spate
Distensie abdominală
Cauze
Orice cauza de obstructie ureterali:
Pietre la rinichi
Ureterali stenoză (îngustarea ureterelor)
Atrezia (închis)
Fibroză (formarea sau dezvoltarea de exces de tesut conjunctiv fibros)
Tumoare
Trigonal masă
Boala de prostata
Vaginale masă
Retroperitoneal (spaţiu anatomice în spatele cavitatea abdominala) abces, martor, hematom, sau masa alte ocupă acest spaţiu
Ligatura accidentală în timpul ureterali sterilizarea
Complicaţie postoperatorie de la operatie ureterul ectopic
Perineal hernie (deplasarea anormala a organelor pelvine şi / sau abdominală în regiunea din jurul anusului numit perineu)
Secundar uretere ectopice congenitale
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar cât mai multe informaţii privind sănătatea cainelui şi activităţile recente în care este posibil. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele dvs. după ce aţi luat un istoric medical amanuntit de la tine. Testele standard de laborator include un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina pentru a exclude sau confirma alte cauze de boală.
Abdominala raze X si o ecografie sunt instrumente importante pentru diagnosticarea hidronefroză şi cauza sa subiacente. De asemenea, esenţial este o urethrocystoscopy transuretrală sau vaginoscopy, proceduri care sunt realizate folosind o camera video mica pentru a vizualiza interiorul vaginului sau uretrei (două tuburi care drenează de la rinichi la vezica urinara).
Tratament
Cainele tau va fi tratată pe o bază stationar si va fi demarat la îngrijire de susţinere (g, fluide şi antibiotice) în timp ce testele de diagnosticare se efectuează. Corectarea deficitelor lichid electrolitic şi vor fi efectuate folosind terapia cu fluide intravenoase peste patru până la şase ore, urmată de fluide de întreţinere după cum este necesar. Daca cainele tau este expozante extremă poliurie, (excesivă urinare), rate mai mari de lichid de întreţinere vor fi necesare pentru înlocuirea celor fiind excretat.
Alinarea de obstrucţie ale tractului urinar inferior, cât mai curând posibil, prin cateterizare va fi o prioritate în primul rând, împreună cu cistocenteza de serie. Cystostomy este formarea chirurgicale de o deschidere prin abdomen în vezicii urinare cu ajutorul unui tub-ca structura de. Orice obstacole ar trebui să fie apoi corectate chirurgical cât mai curând posibil.
Medicul veterinar va discuta cu dumneavoastră prezenţa posibilă şi implicaţiile bolii renale şi posibila nevoie de intervenţie chirurgicală ar trebui să fie diagnosticată. Specifice de tratament (de obicei chirurgical) depinde de cauza bolii şi dacă există o insuficienţă renală sau concurentă procesul de alte boli la locul de muncă (g, cancer metastazat). Interventii chirurgicale de urgenta este rareori necesară pentru boala renală. Eliminarea renală nu este necesară, în general, cu excepţia cazului este este infectat sau canceroase. Daca boala este uşoară secundar la pietre la rinichi, extracorporală şoc val litotripsie, care foloseste undele de şoc, pentru a sparge pietre la rinichi, pot fi utilizate ca o alternativă la chirurgie.
Stenturi ureteral, de asemenea, au fost folosite experimental la câini. Acestea sunt goale, tuburi din material plastic, care sunt plasate chirurgical intre rinichi si vezica urinara, funcţionare să deţină ureter deschise pentru a permite drenarea normală de urină.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lichid în rinichi din cauza obstrucţiei rinichilor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates