Sunday, 24 Jun 18, 20.27.09

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Alergii, muscatura de purice - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Alergii, muscatura de purice
Alergii, muscatura de purice
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.54.44 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hipersensibilitate la muscaturile de purici la câini
Hipersensibilitate musca Flea si dermatita dermatita alergica la purici este boala de piele cele mai comune în casă. Şi, deşi alergii se dezvolta de obicei atunci când câinii sunt tineri (mai puţin de un an şi de până la cinci ani), alergii purice poate incepe la orice varsta. Este saliva de la purici este, de fapt considerat a fi cauza de alergie sau sensibilitate.
Ciclul de viaţă include puricilor Puricele adult, ouă, Pupa şi larva. Puricii adulţi să muşte, dar nu poate supravieţui mult timp în cazul în care nu sunt pe câine. Odată ce Puricele adult depune ouale pe gazdă se va cadea, lăsând ouăle pentru a evolua prin restul ciclului lor de viaţă. Acest proces continuă generaţii cu privire la animalele de companie gazdă până când populaţia cu purici a fost eradicată în totalitate.
Condiţia descris în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care hipersensibilitate muscatura de purice si dermatita alergică afectează purici pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Hipersensibilitate muscatura cu purici sau dermatită alergică de purici, de obicei, provoacă mâncărimi severe ale pielii. Această condiţie este medical mentionat ca prurit. Cat mai putine ca una sau doua muscaturile de purici pe saptamana poate provoca prurit, astfel încât simptomele vor persista chiar şi după ce de multe ori o formă de control cu ​​purici a fost utilizat. Simptomele sunt adesea episodic, dar cele mai multe cainii vor avea simptome care se agraveaza odata cu varsta. Unii caini pot suferi, de asemenea, probleme de comportament, ca urmare a hipersensibilitate muscatura de purici, cu o afecţiune numită neurodermatoses.
Majoritatea proprietarilor Notă primul mâncărime frecvente si mai severe şi zgarieturi, căderea părului, şi cruste pe pielea câinelui. De multe ori la sfârşitul posterioare este afectată mai mult decât partea din faţă a corpului sau a capului, totuşi, cainii care sunt afectate de o reacţie alergică la purici poate avea leziuni oriunde pe corp. În plus, puricilor sau murdărie purici poate sau nu poate fi vizibil.
Diagnostic
Prin folosirea unui pieptene cu purici pentru a inspecta parul cainelui tau, puricilor sau murdăria de purici poate fi văzut mai uşor. Testele cutanate pentru acarieni sau boli bacteriene ale pielii pot fi recomandate dacă purice nu poate fi găsit. Uneori, cea mai bună metodă de diagnosticare este de a trata doar pentru purici.
Tratament
Purici de control şi prevenire este esenţială pentru câinii cu hipersensibilitate muscatura purice. Există numeroase opţiuni de pe piaţă care ucide puricii adulţi pentru o perioadă de timp, dar toate ar trebui să fie repetată (după cum este indicat) pentru controlul continuu cu purici. Insecticide de multe ori sunt aplicate ca spot-on tratamente – tratamente de obicei, de actualitate care sunt aplicate pe o suprafaţă mică, de obicei, la partea din spate partea de sus a gâtului în cazul în care câinele nu este în măsură să-l linge. Produse pentru igiena orala sunt de asemenea disponibile, dintre care unele pot fi mai utile şi practice pentru tine si cainele tau. Sampoane cu purici poate fi, de asemenea, benefice pentru animalele tinere sau pentru o infestare cu purici acută, dar de management continuă cu unul din produsele pe termen lung este esenţială.
De control cu ​​purici pentru animale de companie în aer liber este practic imposibil, dar produsele curente de control cu ​​purici care sunt disponibile pot fi suficiente pentru tratamentul de scurtă durată, atâta timp cât casa nu devine infestate. Exista multe produse pentru animale de companie, care poate fi utilizat pentru a trata pentru purici în fazele lor imature de viaţă (eu, suplimentar). Totuşi, în cazul în care casa sau curte are o infestare, Tratamentul de mediu vor fi necesare. Puricii va musca de fapt, oamenii din casa daca medicamentele cu purici îi determină pe aceştia să părăsească gazda lor de animale pentru a căuta altă gazdă.
Câinii care sunt alergic la purici poate necesita steroizi sau antihistaminice pentru a combate sensibilitatea lor la muscaturile. De asemenea, în cazul în care o infecţie bacteriană secundară se dezvoltă ca rezultat al răni deschise, antibiotice pot fi prescrise. Follow-up examenele sunt deseori necesare pentru a stabili modul în care tratamentele sunt progresează.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Alergii, muscatura de purice
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates