Sunday, 22 Apr 18, 12.40.11

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Otravirea puricilor si capuselor la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Otravirea puricilor si capuselor la caini
Otravirea puricilor si capuselor la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.55.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pyrethrin şi toxicitate piretroid la câini
Pyrethrin şi piretroide insecticide sunt de obicei utilizate pentru tratarea infestărilor cu purici şi căpuşe. Piretrine sunt derivate din plante Chrysanthemum cinerariaefolium, şi de la piretru legate de specii de plante. Piretroizii sunt similare, dar sunt sintetice, mai degrabă decât pe baza natural, şi sunt mai de durată; Acestea includ allethrin, cipermetrin, deltametrin, fenvaleratul, fluvalinate, Permetrin, phenothrin, tetramethrin, şi etofenprox, Eterul.
O reacţie adversă la oricare dintre aceste toxine va afecta sistemul nervos al câinelui, prelungirea reversibil conductanta de sodiu în axonii nervilor, şi care rezultă în evacuări nervoase repetitive. Aceste reacţii apar mai frecvent la câini de talie mică, şi tineri, vechi, bolnav, or debilitated animals.
Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre această condiţie afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptom şi Tipuri
Simptomele sunt adesea bazate pe tipul de reacţie câine suferă, ca:
Reacţii alergice — urticarie, congestionare, mâncărime, sensibilitate extremă, şoc, detresă respiratorie, moarte (foarte rare)
Reacţii idiosincrazice — seamănă cu reacţii toxice la doze mult mai mici
Uşoară reacţie — excesiv (hiper-) salivaţie, labă flicking, ureche spasme, uşoară depresie, vărsături, diaree
Moderată până la reacţii grave — vărsături şi diaree prelungite, depresiune, necoordonare, musculare tremors (trebuie să fie diferenţiate de la flicking laba şi ureche spasme)
Cauze
Câini cu temperatura corpului anormal de scăzute, după cum ar fi scăldat, anestezie, sau sedare, sunt predispuşi la semne clinice de intoxicaţie toxice.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie.
Acestea pot include: A animalului a fost expus la aceste substanţe? Cât de mult şi atunci când? A animalului de companie a fost în jurul valorii de alte animale care au fost tratate cu acestea? De asemenea, atunci când au simptomele devin evidente?
Ea poate fi dificil de a detecta aceste forme de insecticide în ţesuturi sau fluide pisicii. Aceste întrebări sunt, prin urmare, cel mai bun mod de a identifica o listă de posibile substante iritante.
Tratament
Reacţiile adverse, cum ar fi salivaţie, labă flicking, ureche şi spasme sunt adesea usoare si auto-limitate. Daca cainele a fost saturate cu alte produse de pulverizare, uscaţi-l cu un prosop incalzit si perie. Daca simptomele continua uşoare, scălda cainele acasa cu un detergent vase pentru spălare manuală.
Dacă simptomele persistă şi progresele înregistrate la tremor şi necoordonare, cainele va avea nevoie de spitalizare. Câinii care sunt grav afectaţi vor trebui să fie stabilizat, , inclusiv lichidul de sprijin, şi menţinerea unei temperaturi normale a corpului. Odata ce animalul tau este stabilă, o baie cu lichid de mână-detergent de vase si apa calda este critică.
Medicul veterinar dumneavoastră vă poate prescrie, de asemenea, medicamente pentru a reduce severitatea simptomelor, şi pentru a ajuta la detoxifierea organismului câinelui.
Prevenirea
Aplicarea corectă a controlului produse purici-reduce semnificativ incidenţa reacţiilor adverse; de ghidare trebuie să fie urmate cu stricteţe. Doza corectă pentru cele mai multe spray-uri este de unu la doua pompe dintr-un pulverizator de declanşare tipice pe jumătate de kilogram de greutate corporală.
Spray Pyrethrin sau piretroide pe o perie de ingrijire, perie şi uniform prin blana. Fiţi atenţi să nu spray-accidental produsul în gura câinelui.
Dacă utilizaţi aceste produse în formă lichidă, goluri denumit în mod obişnuit, scufunda niciodată dumneavoastră de companie in lichid. În schimb, se toarnă lichidul asupra organismului, folosind un burete pentru a acoperi zone uscate.
Cu produsele casei şi gazon, nu se aplică local (pentru piele) excepţia cazului în care este etichetat pentru o astfel de utilizare. După tratarea casa sau curte, nu permit animalul de companie în “trataţi” zonă până la produsul sa uscat şi a mediului a fost ventilat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Otravirea puricilor si capuselor la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates