Friday, 22 Jun 18, 22.57.23

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Parazitul vierme plat (Heterobilharzia) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Parazitul vierme plat (Heterobilharzia) la câini
Parazitul vierme plat (Heterobilharzia) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.57.36 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Heterobilharzia infecţie americanum la câini
Heterobilharzia americanum este un parazit pe baza de apa flatworm trematode care infecteaza de obicei, ratonul şi câini. Parazit urmează un ciclu care începe cu reproducerea sexuală în intestin, în cazul în care ouăle sunt stabilite astfel încât să poată fi efectuate de animalul infectat prin fecale de descărcare de gestiune. Odata ce ovulul a părăsit corpul, aceasta trape în apă, găseşte un melc gazdă, şi se mută în stadiul miracidia, în cazul în care se reproduce asexuat în sporii de mai multe - sub forma de sac ca larvar. Perispermi, astfel cum acestea sunt numite, multiplica, la rândul său, din nou asexuat, Pentru a deveni cercarii, următoarea etapă larvare din americanum heterobilharzia flatworm.
Acesta este în acest stadiu, că larvele părăsesc melc pentru a căuta o gazdă cu sânge cald. Dispozitivul de blocare a cercarii pe un animal-gazdă şi scorbura prin piele, infectarea organismului sistemic. Cercaiae de călătorie, apoi la plămâni, şi apoi la venele de la organele abdominale. Acolo, se maturizeaza în flukes sex masculin şi feminin (flatworms), şi pentru a începe următorul ciclu de reproducere sexuală. Cele mai multe ouă sunt transportate la nivelul peretelui intestinal, în cazul în care erodeaza drumul lor in intestine care urmează să fie adoptată în materiile fecale, dar de multe ori vor exista unele ouă care calatoresc prin vasele de sange la ficat şi alte organe, cauzează boala.
Simptome si tipuri de
Mâncărimi şi iritaţii ale pielii
Diaree (eventual sângeroase)
Vărsături
Scădere în greutate
Uşoară anemie
Creşterea de proteine ​​în sânge
Crescut de calciu în sânge
Cauze
Acest parazit este cel mai frecvent în mlaştini şi bayous, dar de cazuri de infecţie heterobilharzia americanum au fost raportate în apele de la Texas, Florida, Louisiana, şi Carolina de Nord. Parazit este cel mai activ în primele ore ale dimineţii, dar are o durata de 24 de ore de viaţă, in afara de un organism gazdă, deci este posibil să se fi infectat în orice moment al zilei in apa care are acest parazit. Populaţiile melc sunt la cel mai înalt lor în timpul lunilor de vară, şi pentru că acest parazit foloseste melci ca un intermediar gazdă, este timpul lunilor de vară că riscul de infecţie este la înălţimea acestuia, precum şi.
Cainii care îşi petrec timpul în apă că porturi heterobilharzia americanum parazit sunt la risc de infectare. Singura modalitate de a evita infecţie este de a evita apa, care este cunoscut a fi infectate, sau ar putea fi eventual infectate.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi activităţile recente, cum ar fi dacă câinele dumneavoastră a fost recent înot. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, dar cel mai definitiv să găsiţi cele parazit este de a lua o mostra de scaun şi examinarea acesteia la microscop.
Tratament
Cainele tau va fi, probabil, spitalizat în timp ce în procesul de a fi deparazitati.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Parazitul vierme plat (Heterobilharzia) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates