Saturday, 23 Jun 18, 02.30.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Rigidizarea plămânilor (Pneumonie) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Rigidizarea plămânilor (Pneumonie) la câini
Rigidizarea plămânilor (Pneumonie) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.58.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Fibroza pulmonara la câini
Fibroză pulmonară este o formă de pneumonie, care poate afecta cainii. Dezvoltarea acestei boli rezultate în inflamaţia şi cicatrizare a sacilor de aer mici din plămâni şi ale ţesutului pulmonar. Reactivă cicatrizarea plămânilor rezultatelor în acumularea de tesut fibrotic, în cazul în care ţesutul devine excesiv de gros, reducerea capacităţii de a sacilor de afectat pentru a trece de oxigen in sange. Prin urmare, masura ce boala progreseaza, mai putin oxigen decat in mod normal este trecut în ţesuturile organismului, atunci când câinele respiră.
Factorii care iniţiază fibroza pulmonara sunt încă necunoscute; totuşi, factori ereditari şi de o varietate de micro-leziuni la nivelul sacilor de aer sunt suspectate. Date recente sugereaza, de asemenea, vindecarea ranilor anormale în plămâni ca un mecanism de fibroza. Se pot exista concomitent cu bronşită la câini. Câinii afectaţi sunt, de obicei, midde de vârstă sau vârstnici.
Simptome si tipuri de
Semne şi simptome afişate de către câine, în general, progresul lent; Acestea includ:
Cianoză
Letargie
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Tuse (neproductive)
Scurtarea respiraţiei
Creşterea ratei respiratorii şi de efort
Respiraţia cu gura deschisă / gîfîind
Exercitarea intoleranţă
Cauze
West Highland terrier alb şi terrierii alte, cum ar fi Staffordshire, Cairns, Frontieră, şi Norfolk, sunt predispusi genetic la fibroza pulmonara. Totuşi, cauza principala pentru acest tip de pneumonie este, de obicei idiopatică. Alte cauze includ:
Infecţii virale(cu)
Acute pancreatitis
Toxine sau medicamente
Oxigen toxicoza (o stare patologică cauzată de oxigen)
Daună adusă mediului (g, expunerea la aer poluat sau fum de tigara)
Diagnostic
Cea mai mare problema in diagnosticarea si tratarea fibroza pulmonară este că boala poate fi departe de-a lungul inainte ca simptomele încep să apară.
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, inclusiv un produs chimic profil de sânge, complet de sânge conta, şi radiografii toracice. Alte instrumente de diagnosticare include o ecocardiografie pentru a determina dacă inima este marita, o tomografie computerizata (CT) scanare pentru a vedea plămânii câinelui tridimensional, şi probe biopsie a tesuturilor afectate pentru examen microscopic.
Tratament
Cainele tau ar putea avea nevoie de oxigen suplimentar; caz în care, acesta va fi internat. Aceasta este o boală viaţa în pericol şi pot fi terminale dacă nu este tratată imediat şi în mod corespunzător. Din acest motiv,, Tratamentul se va concentra pe sprijinirea, şi pe controlul simptomelor pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii.
În cazul în care câinele este obez, pot exista complicaţii în continuare tratament, deoarece aceasta poate împiedica de ventilaţie (respiraţie). Pierderea in greutate va diminua simptome de insuficienţă respiratorie.
Medicul veterinar vă poate prescrie anti-inflamatorii doze de prednison la inceput, conic doza pe parcursul unei luni în cazul în care nu există nici o infectie care stau la baza. Există, de asemenea, unii agenti antifibrotic care pot fi utile, precum şi bronhodilatatoare (medicamente a făcut să se extindă în pasajele de aer si relaxeaza tesuturile bronşice) pentru a ajuta respiratia cainelui tau.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Rigidizarea plămânilor (Pneumonie) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates