Tuesday, 24 Apr 18, 12.36.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Febra la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Febra la câini
Febra la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.58.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pirexie la câini
Febră, menţionate la medical ca pirexie, poate fi definită ca o temperatura mai mare decat normala a corpului la câini. Cu gama normale cuprinse între 99.5-102.5 Fahrenheit, o temperatură corporală de cel puţin 103.5 ° F (39.7° C) poate fi considerată o febră.
Cauza febrei nu este întotdeauna evidentă. O temperatură ridicată în cel puţin patru ori pe o perioada de 14 zile fara nici o cauza evidenta este menţionată ca o febră de origine necunoscută (FON). Altfel, Febra este considerat un răspuns sănătos biologic la o ameninţare bacteriene sau virale.
Febra nu este boala în sine, ci un răspuns la ameninţarea reprezentată de boală. Prin urmare, ar trebui amintit faptul că febra poate fi benefică pentru un animal bolnav, cum se reduce diviziunea rapidă a bacteriilor şi îmbunătăţeşte răspunsul organismului sistemul imunitar. Totuşi, o febra care este prea mare sau merge mai departe pentru o perioadă prelungită de timp, are nevoie de tratament medical.
Simptom şi Tipuri
Ridicat temperaturii corpului
Slăbiciune
Frisoane
Scăderea poftei de mâncare
Rapidă ritmului cardiac
Scăderea fluidele corpului / deshidratare
Creşterea ratei respiratorii
Şoc
Alte simptome în funcţie de cauza care stau la baza
Cauze
Infecţii (cel mai frecvent, bacterial, virale, paraziţi, şi a altor microorganisme)
Mediate imun
Tumorile
Boli metabolice
Endocrine boli
Diverse condiţii inflamatorii
Diverse medicamente
Toxinele Diverse
Uneori, cauza exacta nu poate fi stabilită (g, în febră de origine necunoscută)
Diagnostic
Diagnosticarea cauza care stau la baza poate fi o sarcina descurajatoare. Veţi avea nevoie pentru a oferi medicul veterinar cu un istoric medical detaliat pentru cainele dumneavoastra, inclusiv contactul cu agenţi infecţioşi, călătorie istorie, medicamente de utilizare, muscaturi de insecte, recente vaccinare, alergii, chirurgie, , precum şi orice alte boli anterioare, precum şi la prima instalare a febrei. O examinare detaliată fizic va fi efectuat pentru a identifica o conditie de boli subiacente. După anamneza şi examinarea fizică se efectuează, testelor de laborator de rutină va include o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Aceste teste pot furniza informaţii valoroase în identificarea orice condiţii care stau la baza sau infectii care pot fi duce la creşterea temperaturii. În caz de infecţii, medicul veterinar poate efectua, de asemenea, cultura şi testarea pentru a identifica sensibilitatea organismului cauzează boli specifice, astfel încât medicamentele cele mai potrivite poate fi prescris pentru a trata aceasta. Mai multe teste specifice pot fi necesare pentru identificarea organismului cauzali.
Studiile radiografice poate ajuta, de asemenea, în cursul examinării, si se poate transforma în sus tumori, abcese, şi / sau infecţii. Tehnici mai avansate cum ar fi ultrasonografia, ecocardiografie, tomografie computerizata (CT) scanare, şi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) pot fi utilizate pentru unii pacienţi. Alte teste de diagnostic, Cum ar fi endoscopia, pot fi solicitate la unii pacienţi în cazul în care par a avea o infecţie intern sau obstrucţie.
Tratament
Medicul veterinar va trata cainele pe baza de diagnosticul final. Aceşti pacienţi sunt odihnit până la recuperat complet pentru a economisi energie organismului şi pentru a evita agravarea simptomelor. La unii pacienţi febra poate fi rezolvată în prima zi de tratament, în timp ce în altele poate dura săptămâni sau luni pentru a recupera pe deplin. Diagnosticul şi tratamentul de febră de origine necunoscută (FON) poate fi scump, extins, şi invazive. Antibioticele se administrează împreună cu terapia cu fluide este tratamentul cel mai frecvent prescris pentru pacienţii cu febră, dar interventia chirurgicala pot fi necesare pentru unii pacienţi pentru a elimina sursa de infecţie care provoacă febră. Medicul veterinar va decide dacă sau nu să utilizaţi medicamente pentru scăderea temperaturii corpului cainelui tau.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Febra la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates