Friday, 22 Jun 18, 17.26.43

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tesutul adipos tumoral (benign) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tesutul adipos tumoral (benign) la câini
Tesutul adipos tumoral (benign) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.59.33 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Lipomul infiltrative la câini
Infiltrative lipom este o tumora varianta care nu metastaze (răspândire), dar care este cunoscut pentru a se infiltra ţesuturile moi, în special muşchii. Este o invazivă, tumori benigne compus din tesut gras, şi în timp ce acesta este cunoscut mai ales pentru capacitatea sa de penetrare în ţesutul muscular, este, de asemenea, frecvent intalnite in fasciae (componenta tesuturilor moi ale sistemului ţesutului conjunctiv), tendoanele, nerv, vaselor de sânge, glandele salivare, Nimfă Coduri, capsule articulare, şi, ocazional, oasele. Infiltrare musculare este adesea atât de mare ca interventia chirurgicala nu poate fi efectuată fără consecinţe grave.
Lipomul infiltrative apare mult mai puţin frecvent decât o face lipom. Atunci când are loc, acesta este, de obicei, in varsta mijlocie câini, şi acesta tinde să afecteze mai mult femeile decat barbatii, astfel. Labrador Retriever sunt suspectate de a fi la risc mai mare.
Simptome si tipuri de
Mare, ţesuturilor moi masă
Musculare umflarea
Infiltrarea de pelvine, coapsă, umăr, piept, laterale şi de col uterin musculatura (partea laterală a gâtului)
Cauze
Necunoscut
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Veterinarul va folosi X-ray imagistica pentru a descoperi tesut adipos dens între structurile ţesutului moale dens, si o tomografie computerizata (CT) scanare va ajuta la discriminare de natura tumorii, astfel încât medicul dumneavoastră pot planifica ce tip de tratament radiatii ar fi cel mai bine. Totuşi, diferenţierea grăsime normală dintr-un lipom infiltrative poate fi foarte complicat şi problematic.
Un eşantion de celule tumorale pot fi luate de ac aspirat pentru analize de laborator, şi acest lucru poate ajuta medicul să se facă distincţia între adipos normală (Gras) ţesuturilor şi o tumora lipom. Tumori lipom posedam o trăsătură distinctivă în sensul că se infiltreze muschii, astfel încât medicul dumneavoastră vă poate fi în măsură să facă un diagnostic formular pe baza comportamentului lor în cadrul structurii musculare.
Tratament
Invaziv caracteristică profundă a acestei tumori, împreună cu dificultatea de a distinge între tumorii si tesut normal gras, face extrem de dificil de ştergere. Slab definite marjele de tumora, marginile masei tumorale, poate contribui, de asemenea, la rata de recurenta mare după excizia chirurgicală a fost efectuată. Un procent ridicat de pacienţi suferă reapariţiei postoperatorii în termen de 3-16 luni, la o rata estimata la 36-50 la sută.
Există o excepţie, şi că este atunci cand o tumora a fost localizat într-una din membrelor şi a membrelor întregul eliminat. Totuşi, amputarea membrelor afectate de o se recomandă numai atunci când calitatea vieţii este afectată, deoarece aceste tumori cauza inconveniente puţin cu excepţia cazului în care interfera cu libera, cauza presiunii legate de durere, sau să dezvolte într-un sit de importanţă vitală, cum ar fi un vas de sânge important. Amputarea este recomandat, de asemenea, înainte de crestere a tumorii pot trece o marjă realizabil chirurgicale.
Radioterapia poate fi benefică pentru controlul tumorii pe termen lung. O rata de supravietuire mediana de 40 luni, a fost estimat într-un studiu retrospectiv de 13 câini, cu un singur câine eutanasiate. Câini cu boală măsurabilă poate avea numai de stabilizare a tumorii (semnificaţie, nici o perturbare în continuare a sănătăţii. Medicul veterinar va prescrie numai acele medicamente care au o relaţie directă la metoda de tratament, cum ar fi cele care vor opri sau încetini creşterea ţesutului.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tesutul adipos tumoral (benign) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates