Tuesday, 19 Jun 18, 08.42.48

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inflamatia tesutului adipos la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamatia tesutului adipos la câini
Inflamatia tesutului adipos la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.00.11 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Steatitis la câini
Steatitis se caracterizează prin inflamaţie a ţesutului gras. Nutritia este adesea implicat in patologia de această condiţie. Ingerarea unor mari cantitati de grasimi nesaturate, fără dietă activitate antioxidanta suficiente poate duce la peroxidare (în cazul în care radicalii liberi “steal” electronii din lipidelor din membranele celulare, ca rezultat deteriorarea celulelor) cu necroză grăsime ulterioare (moartea celulelor de grăsime) şi steatitis.
Steatitis la câini poate să apară, de asemenea, secundara unei infectii, Tulburări inflamatorii, vasculopatie (boala a vaselor de sange), cancer, rănire, şi mediate imun boală. Unele cazuri sunt idiopatice (cauza este necunoscuta). Aceasta este o tulburare mai puţin frecvente la câini, şi a devenit mai puţin răspândită, cu adaos de antioxidanti la hrană pentru animale de companie standard de comercial. Acesta este cel mai frecvent raportate la câini cu boli concomitente, cum ar fi ficatul sau cancer pancreatic. De asemenea, este mai probabil să fie incluse în câini mai mari. Steatitis pot fi găsite în orice parte a corpului ca un nod sub piele. Acesta poate fi confundat ca o tumoare, acest site este important să avem forfetare examinate şi biopsie cât mai curând posibil.
Simptome si tipuri de
Lump în ţesutul subcutanat (ţesutului gras)
Scăderea poftei de mâncare
Letargie
Reticenţa de a muta, salt, joacă
Durere cu manipularea sau cu palpare abdominală
Febră
Cauze
Deficit de vitamina E
Capacitatea antioxidantă a scăzut cu ulterioare radicalilor liberi peroxidarea lipidelor
Dieta cu casa de bază de peşte mari sau creier de porc
Cantităţi mari de acizi graşi nesaturaţi dietetice
Pancreatita sau cancer pancreatic
Infecţie (virale, fungice, bacterial)
Mediate imun, cancer
Trauma, presiune, rece, materiale străine
Radioterapie
Idiopatică (necunoscut cauza)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar ce condiţii care stau la baza sunt cauzează simptomele pasivă.
Pentru a determina cauza exacta a simptomelor cainelui tau, medicul veterinar va începe cu o examinare fizica a zonei afectate. O workup fizic complet va include mai multe date de sânge complet, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Pentru a determina machiaj plin de masă inflamate de ţesut, medicul veterinar va trebui, de asemenea, pentru a face o aspiraţie ac fin, prelevarea unui eşantion de ţesut şi lichid pentru a efectua o examinare si o cultura de celule fungice / bacteriene.
Tratament
Aceasta este o conditie dureroasa, deci atenţie va fi acordată nivelul de confort cainelui si vor fi luate măsuri pentru a încuraja poftei de mâncare. Tulburări concurente vor fi, de asemenea, tratate.
Schimbarile de dieta sunt de obicei recomandate. Scoaterea toate produsele peştelui din dietă şi concentrarea pe un nutritional complet, echilibrat, comercial-preparate dietă alimentară este unul din primii paşi. Cainele tau poate necesita tub de alimentare pentru un timp până când starea ei sa îmbunătăţit suficient. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie, de asemenea, vitamina E şi, eventual, corticosteroizi pentru a reduce inflamatia. Tratamentul chirurgical poate implica golirea forfetare, sau îndepărtarea completă a forfetare. Antibiotice va fi prescris dacă forfetare se constată a fi infectate, sau pentru a preveni infectia după tratament.
Pentru a evita alte complicaţii care pot rezulta de la lins şi musca la o rana de vindecare, medicul veterinar vă poate recomanda să păstraţi un guler elisabetan pe cainele dvs. până ce rana sa vindecat complet.
Prevenirea
Hranei pentru animale o dieta comerciale, care este echilibrat pentru a satisface toate nevoile cainelui dietetice.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamatia tesutului adipos la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates