Thursday, 26 Apr 18, 19.23.37

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Stratul de ţesut adipos sau noduli sub piele la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Stratul de ţesut adipos sau noduli sub piele la câini
Stratul de ţesut adipos sau noduli sub piele la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.01.15 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Paniculită la câini
Termenul "paniculită" se referă la o inflamaţie a ţesutului adipos subcutanat. Aceasta este, stratul de grasime chiar sub pielea cainelui se inflameaza. Deşi mai puţin frecvente, ţesutul gras de obicei, se concentrează şi afectează zona de portbagaj ca un nodul unic sau ca noduli mai multe. În plus,, ca rezultat al infecţii secundare şi alte complicaţii, celulele de grăsime în nodul(cu) Mai.
Câinii de orice vârstă, sex, sau rasa pot fi afectate de paniculită. Totuşi, teckelii, Collie, CANICHE PITIC şi sunt mult mai expuse riscului.
Simptome si tipuri de
Cei mai multi caini au o leziune singur nodular pe trunchi, care variază de la câţiva milimetri la câţiva centimetri în diametru. Nodul, care este fie fermă sau moale, este primare mobile sub piele până când pe deplin dezvoltat. În unele cazuri,, galben-brun la descărcarea de gestiune sângeroase este excretat de la nodul, in timp ce pielea exterior se poate transforma roşu, maro, sau de culoare galben. Zona poate fi extrem de sensibile din punct de, mai ales imediat după ruperea. După vindecarea ulcerului, o cicatrice sau cruste strat de piele pot forma.
Câini cu leziuni multiple poate demonstra, de asemenea, semne sistemice, cum ar fi pierderea poftei de mâncare (anorexie), letargie, şi depresia.
Cauze
Paniculită poate fi cauzată de mai mulţi factori, inclusiv:
Trauma
Infecţii (bacterial, fungice, etc)
Boli mediate imun (lupus paniculită, eritem nodos)
Recente injecţii subcutanate (corticosteroizi, vaccinuri)
Boli neoplazice (multicentric mast cell tumors, cutanate Limfosarcoma)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie. Totuşi, altele decât prezenţa unui nodul sau masa de sub piele, majoritatea cainilor nu vor demonstra alte complicaţii.
In functie de cauza care stau la baza, alte proceduri de diagnostic pot fi folosite pentru a exclude alte boli noastre / Condiţii. De exemplu, numărul de celule albe din sânge pe un CBC (complet de sânge conta) de obicei creşte în caz de infecţie şi de a ajuta medicul veterinar a determina tipul, durată, şi severitatea infecţiei. Medicul veterinar va lua, de asemenea, de obicei, o probă direct de la nodul şi trimite-l la un patolog pentru cultură şi sensibilitate, care ajută la determinarea tipului de organism cauzal (bacteria, Ciuperci) şi cursul adecvate de tratament.
Tratament
De multe ori, metoda preferată de tratament este de interventii chirurgicale, mai ales în cazul în care numai un singur nodul este prezent. Totuşi, în caz de noduli multiple, o combinatie de chirurgie şi de medicamente funcţionează bine. De exemplu, în cazul în infecţii fungice sau bacteriene sunt implicate, medicamente antifungice, antibacteriene şi vor fi administrate, respectiv.
Dacă nu a gasit organism să fie cauza paniculită — de asemenea, numit un nodul steril — medicul veterinar va prescrie steroizi, pentru a ajuta la regresia de nodul. Vitamina E poate fi administrat şi în cazurile uşoare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Stratul de ţesut adipos sau noduli sub piele la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates