Sunday, 24 Jun 18, 20.20.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Febra chineza - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Febra chineza
Febra chineza
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.03.25 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Această tulburare familial imunoreactive apare numai la cainii din rasa Shar-Pei , dar se transmite si la celelalte rase de caini, caracterizată prin febră episodic şi jaretului umflate (din spate a piciorului). Daca este lasata netratata, aceasta poate duce la acumularea excesivă amiloid tot corpul rinichi şi, ulterior, şi insuficienţă hepatică.
Simptome si tipuri de
Febră (timp de până la 24-36 oră)
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Letargie
Deshidratare
Jareţi umflate
Scădere în greutate
Umplut cu lichid, umflaturi ale tesuturilor moi, care cuprinde una sau mai multe articulaţii
Comune şi dureri abdominale
Reticenţa de a muta
Cocoşat postură
Respiraţie grea (tahipnee)
Cauze
Orice infecţie cronică, inflamaţie, imun-mediate de boala, sau poate provoca cancer amiloidoza reactiva sau secundar. Totuşi, dysregulation a proceselor imune si inflamatorii sunt, de asemenea, crede ca predispune shar-pei caini de această tulburare.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, complet de sânge conta (CBC).
Alte teste care pot fi efectuate pentru a exclude sau identificarea bolii de bază care cauzează amiloidoză includ Ehrlichia Borrelia şi serologie, Heartworm examene, Coombs’ încercare, Testele factorului de poliartrită reumatoidă, şi un profil de coagulare, care pot ajuta exclude boli de ficat. Radiografii toracice şi abdominale raze X şi ultrasunetele sunt utilizate de către medicul veterinar pentru a căuta anomalii ficat şi rinichi, şi o analiză a lichidului sinovial poate arăta inflamaţie acută.
Raze X a articulaţiilor va arăta o umflătură a tesuturilor moi din jurul comun cu nici o implicare osos. O ecografie abdominala este util de a examina coerenţa dintre ficat şi rinichi.
În cele din urmă, dacă amiloid este depus în rinichi proteinelor în urină:raportului creatininei poate creste de la mai puţin de un (normal) la mai mult de treisprezece.
Tratament
Cursul de tratament va depinde de cauza de baza a tulburare. În cazul în care câinele este în curs de durere şi febră receptiv la AINS, de exemplu, ea poate fi tratată pe o baza in ambulatoriu. Invers, Shar-Pei câini care prezintă anorexie, febră, şchiopătat marcate sau dureri nespecifice, vărsături sau diaree, de lichid în abdomen, sau episoade de colestaza (fluxul de blocaj bilă în ficat) ar trebui să fie tratate pe o bază stationar. Şi cei care trec prin insuficienta de organ sau care suferă de un cheag de sange sau un portal şi tromboză venoasă renală ar trebui să fie plasate în terapie intensivă imediat.
Antibiotice, fluid terapie, terapie cu oxigen, şi transfuzii de sânge sunt, de asemenea, furnizate de la caz la caz. Pentru coagulopatii DIC sau alte plasmă proaspătă congelată poate fi administrat. Şi pacienţii grav hypoalbuminec cu ascita pot primi transfuzii de albumină serică umană.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Febra chineza
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates