Wednesday, 25 Apr 18, 06.30.26

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Lesinul la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lesinul la caini
Lesinul la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.04.21 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sincopă la câini
Sincopa este clinice pe termen lung pentru ceea ce este de altfel de multe ori descris ca leşin. Aceasta este o afecţiune care se caracterizează ca o pierdere temporară a conştienţei şi de recuperare spontană.
Cea mai frecventa cauza de sincopă este o întrerupere temporară în alimentarea cu sânge creier duce la insuficienţă în oxigen şi nutrienţi de livrare la creier. O alta cauza importanta de sincopă la caini este o boala de inima duce la întreruperea în alimentarea cu sânge a creierului. Sincopa este mai frecvent observate la câini mai mari, în special Cocker Spaniel, miniature schnauzers, Pagina de, teckelii, boxerii, si ciobanestii germani.
Cauze
Inima boli
Inima tumorii
Emoţională de stres
Excitare
Concentraţie scăzută de glucoză, calciu, de sodiu în sânge
Boli care duc la îngroşarea de sânge
Utilizarea de anumite medicamente
Sincopă Situational poate fi asociată cu:
Tuse
Defecare
Urinare
De înghiţire
După tragerea la zgarda cainelui
Diagnostic
Deşi de multe ori cauzele sincopă doar pierdere temporară a conştienţei, diagnosticarea cauzelor care stau la baza este important pentru pacient afectat, deoarece condiţia de bază pot fi de natura cronica si progresiva, sau poate fi chiar viaţa în pericol.
Medicul veterinar va lua istoricul cainelui de sănătate şi va efectua o examinare detaliată fizic. Teste de laborator de rutina includ hemoleucograma completa, biochimie profil, şi analiza urinei.
Rezultatele acestor teste sunt de multe ori in limite normale, dar dacă hipoglicemie este cauza de sincopă, acest profil biochimie va indica mai mici decat nivelurile normale ale glucozei în sânge. La aceşti pacienţi, Concentraţia de insulină este, de asemenea, măsurată. Teste suplimentare pot fi necesare la pacienţii cu conţinut scăzut de sodiu sau potasiu în sânge. Ca boli de inima ramane una dintre cauzele importante de sincopă, o electrocardiogramă (ECG) ecocardiografie şi vor fi efectuate pentru a determina dacă există o boala de inima care stau la baza.
Medicul veterinar va cere, de asemenea, vă pentru a calcula rata de inima câinelui dumneavoastră în timpul episoadelor de syncopic la domiciliu şi poate recomanda 24 de ore de monitorizare ECG în cazul în care câinele dumneavoastră a fost determinată să aibă un probleme care stau la baza inima. O tomografie computerizata (CT) scanare a capului, şi o analiză a lichidului cefalorahidian (lichidul care cade creierul si maduva spinarii) vor fi efectuate în cazul în care boala a creierului este suspectată.
Tratament
Sincopa este o condiţie temporară şi reversibilă, cu câinele recăpătarea conştienţei la scurt timp dupa un episod de inconştienţă. Totuşi, în cazul în care cauza principală nu este tratată la timp, aceasta poate duce la episoade recurente de sincopă şi agravarea alte simptome legate de boala subiacentă.
Dacă efectele secundare datorate la medicament sunt responsabile de episoade syncopic, medicul veterinar va opri utilizarea de medicamente. În cazul în care medicamentele sunt necesare pentru cainelui tau de sănătate pe termen lung, medicul dumneavoastră vă va arăta în alte medicamente care pot fi utilizate fara efecte secundare nocive.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lesinul la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates