Friday, 27 Apr 18, 10.51.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Imposibilitatea de a absorbi vitamina B12 la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Imposibilitatea de a absorbi vitamina B12 la câini
Imposibilitatea de a absorbi vitamina B12 la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.06.00 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cobalamina malabsorbţie
Cobalamina malabsorbţie se referă la o anomalie genetica, prin care vitamina B12, de asemenea, cunoscut sub numele de cobalamina, nu reuşeşte să fi absorbite din intestin. Această condiţie apare secundar la absenţa de un receptor de legarea specifică în intestin mai mici (ileon) pentru intrinsecă factor-cobalamina complex (IF-CBL). Aceasta este o boala rara, care tinde să afecteze unele rase de caini. În Schnauzer uriaş, aceasta este mostenit ca o trasatura autosomal recesiv simplu. Simptomele apar, in general la 6 a 12 săptămâni de vârstă în Schnauzeri uriaş, şi în jurul valorii de patru-şase luni în Border Collie.
Simptome si tipuri de
Anorexie
Letargie
Imposibilitatea de a castiga in greutate
Cauze
Cauza acestei boli este moştenirea genetică.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, cu un profil complet de sânge, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Ser de sânge vor fi examinate pentru nivelurile de concentraţie cobalamina; niveluri scăzute ar fi indica un eşec de absorbţie. Verificarea ser va oferi, de asemenea, câteva informaţii cu privire la orice condiţii secundare care afectează organismul de cât de mare a nivelului de celule albe din sange sunt în serul sanguin. Sumarul de urina poate reveni mai mari decat nivelurile normale de celule albe din sânge, precum şi. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii animalului tau de companie care a condus la debutul simptomelor, inclusiv orice informaţii genetice le-aţi.
Veterinarul tau poate găsi cronice non-regenerative anemie, în cazul în care organismul nu răspunde la un deficit de celule roşii din sânge, sau uşoară până la neutropenie severă, în cazul în care organismul suferă de o cantitate anormal de scăzute de neutrofile de celule albe din sânge.
Alte teste pot arăta că eşecul de a absorbi cobalamina este legat de alte boli metabolice congenitale, sau la un parazit în tractul gastro-intestinal.
Tratament
Tratamentul medical poate fi de obicei pe o baza in ambulatoriu, cu administrarea pe termen lung suplimentar de cobalamina. Orice alte medicamente corespunzătoare vor fi prescris de către medicul veterinar, pe baza constatărilor medicale


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Imposibilitatea de a absorbi vitamina B12 la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates