Tuesday, 19 Jun 18, 08.47.09

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Keratita ulcerativa la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Keratita ulcerativa la câini
Keratita ulcerativa la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.08.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Keratita ulcerativa la câini
Corneea — partea transparentă a ochiului –formează un capac peste iris si pupila. De asemenea, admite lumina la interiorul ochiului. Un ulcer cornean apare atunci cand straturile profunde ale corneei sunt pierdute; aceste ulcere sunt clasificate ca superficiale sau profunde. Dacă ochii cainelui tau sunt excesiv de rupere, sau este cruciş, există posibilitatea unui ulcer cornean (sau ulcerative cheratită).
Simptomele
Roşu, dureros ochi
Apoasa ochi
Cruciş
Sensibilitate la lumina
Frecarea la ochi, cu o laba
Oculare pot rămâne închis
Descărcare
Film peste ochi
Cauze
Trauma, Blunt sau penetrante
Boală
Tear deficit de
Infecţie
Nu se poate închide pleoapele complet
Paralizia de nerv facial
Corp străin
Burns de la o substanţă chimică
Rănile sunt adesea cauza, de obicei, de la a juca sau scuffling cu un alt câine sau o pisică. Totuşi, exista, de asemenea, poate fi un obiect strain sub pleoapa. În unele rase, pleoapele au o tendinţă să se rostogolească activă, cauzează genelor pentru a irita suprafata ochiului.
Urmatoarele rase, toate caracterizate prin nasul scurt şi ochii proeminent, sunt mai susceptibile de a dezvolta această problemă.
Mops
Boston Terrier
Pechinez
Boxer
Buldog
Shih Tzu
Orice rasa cu o scurtă, flat face/muzzle
Boxerii sunt deosebit de inclinati sa dezvolte cazurile severe de această boală. Dacă există umezeală persistentă din jurul ochilor, lua-o la veterinar, se recomandă. Acesti caini pot avea un ochi de la pop soclu sale şi necesită intervenţie chirurgicală pentru a-l pune la loc. Un ham este mai bună decât o lesa din acest motiv. În cazul în care pleoapele nu se închide complet, consulta medicul veterinar despre o posibilă corecţie chirurgicală.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua o examinare aprofundată ochi, inclusiv o inspecţie a ochiului şi a corneei. Coloranţi de diagnosticare sunt adesea folosite pentru a cauta eroziuni corneene sau ulcere. În plus,, Probele vor fi colectate şi cultura pentru bacterii si ciuperci - acest lucru se va pronunţa, de asemenea, în conjunctivită. Testele de sânge pot fi efectuate pentru a exclude orice infecţii virale.
Tratament
Tratamentul va depinde de cauza de baza. În cazul în care ulcere sunt profunde sau sunt în creştere, chirurgie (cu spitalizare) pot fi necesare şi activitatea va fi restricţionat. Veterinarul tau poate pune, de asemenea, un guler de pe gâtul câinelui să-l păstraţi de la sfâşia cu unghiile de la ochii. În cazul în care eroziunea sau tumora sunt superficiale, intervenţie chirurgicală nu va fi, probabil, recomandată. Medicul veterinar poate lua un tampon de bumbac şi eliminarea straturilor liber al corneei în cazul în care ulcerul este adâncă. O incizie este uneori face în cornee în scopul reparării. Orice ruptura corneei necesită tratament imediat şi repararea.
Antibiotice si alte medicamente va fi prescris şi se aplică local pe ochi, inclusiv a celor utilizate pentru a stimula producţia lacrima. Inflamaţiei şi durerii pot fi tratate cu medicamente antiinflamatoare medicamente. În anumite cazuri, lentilele de contact pot fi introduse pentru a reduce iritarea pleoapei; acest lucru poate substitui, uneori, pentru o interventie chirurgicala.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Keratita ulcerativa la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates