Friday, 22 Jun 18, 17.17.58

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Leziuni oculare la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Leziuni oculare la caini
Leziuni oculare la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.09.24 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Laceraţii corneene şi scleral la câini
Corneea este stratul transparent exterior în faţă (Precedent) a ochiului. Sclera, alba a ochiului, este compus dintr-o acoperire dure care protejează globul ocular. În termeni medicali, un prejudiciu penetrant este o rană, sau obiect străin care intră în ochi, dar nu trece complet prin corneei sau sclerei. Un prejudiciu de perforare, pe de altă parte,, este o rană sau corp strain care trece complet prin cornee sau sclera. Inutil să spun, acesta din urmă este un risc mai mare de viziune.
În termeni medicali, un prejudiciu simplu implică numai corneei sau sclerei si poate fi penetrant sau perforat. Alte structuri ochi nu sunt rănit într-un prejudiciu simplu. Un prejudiciu complicat perforează ochi şi implică alte structuri ochi în plus faţă de corneei sau sclerei. De fapt,, aceasta poate afecta una sau toate părţile ale ochiului. Stratul de mijloc întreg globul ocular care conţine vasele de sânge, şi care este compus din irisului, zona dintre iris, şi coroida — stratul dintre sclera şi la nivelul retinei — poate fi rănit de un prejudiciu complicat de perforare. S-ar putea fi, de asemenea, traumatisme la nivelul cristalinului, ceea ce va duce la cataracta sau laceraţii la nivelul pleoapei.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele de o leziune a globului ocular pot fi reprezentate de brusc a simptomelor (g, pawing la ochi, clipeşte rapid, umflat, inflamate); sânge în ochi, sau o masă plină de sânge (subconjunctival, hematom), plecat de la a rupturilor sigilate; un obiect străin în ochi, care pot fi detectate vizual; elev este distorsionată, fie reacţionează anormal sau în formă de diferit; care acoperă faţa clară a globului ocular, corneei, este umbrit (cataractă); sau, ochiul este proeminent. Oricare dintre aceste simptome pot indica o leziune a ochiului.
Cauze
Cauzele pentru un prejudiciu la nivelul ochiului sunt toate în jurul valorii de, dar unele dintre apariţiile cele mai frecvente care conduc la un prejudiciu urmeze:
Cand cainele a fost difuzate prin vegetaţie grele
Foc de arma, focuri de artificii, sau alte proiectile rapidă în imediata apropiere a cainelui tau
Pre-existente, deficienţe de vedere sau deformare în structura ochiului
Tineri, netrataţi anterior, sau extrem de excitabil câini care nu au învăţat prudenţă
Luptele cu alte animale; mai ales, pisicile vor zgâria la feţele de câini
Diagnostic
În cazul în care medicul veterinar constată un obiect străin în ochi, un tratament adecvat va fi stabilită. Natura, vigoare, şi direcţia de impact obiectului va ajuta la identificarea care tesuturile pot fi implicate. Răspunsul vizual la o ameninţare (s, clipeşte ca răspuns la un obiect să fie adus aproape de ochi), precum şi de aversiune fata de lumina puternica, vor fi evaluate. Elevii vor fi examinate pentru mărimea, formă, simetrie, şi reflexe de lumină. Dacă un obiect străin nu este găsit, medicul veterinar va lua în considerare un ulcer al corneei, sau altor cauze apar în mod natural care afectează ochiul, înainte de a privi în traumatisme la părţile mai profunde ale ochiului.
Tratament
Cursul de tratament va depinde de gradul de severitate al prejudiciului şi o parte a ochiului care a fost rănit. În cazul în care rana este nonperforating şi nu are nici o rana sau de deschidere de margine, un guler elisabetan pentru prevenirea câine de la scarpinatul la ochi este adesea prescris, împreună cu soluţii antibiotice sau atropină ochi. Răni Nonperforating care au o pauză uşoară în ţesutul, sau o rana punctiforme perforaţie, pot fi tratate cu o lentila de contact moale, elizabetan un guler, şi soluţii antibiotice sau atropină.
Leziunile necesita explorarea chirurgicală sau reparaţie sunt după cum urmează:
Full-grosimea corneei laceraţii
Full-grosime răni, cu implicarea iris
Full-grosime laceraţii sau scleral corneoscleral
Obiect păstrat străină sau o scleral posterior (alba a ochiului) rupture
Rana simplă nonperforating cu margini care sunt moderat sau deschis rupt, şi care sunt lungi, sau mai mult de două treimi din grosimea corneei
Medicul veterinar va prescrie medicamente care sunt adecvate pentru a gravitatea ranii. Antibioticele sunt prescrise de obicei, precum şi medicamente antiinflamatoare si analgezice pentru durere.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Leziuni oculare la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates