Saturday, 23 Jun 18, 11.59.20

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ochi inflamaţie (Coroidei şi retinei) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochi inflamaţie (Coroidei şi retinei) la câini
Ochi inflamaţie (Coroidei şi retinei) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.10.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Corioretinita la câini
Corioretinita este o afecţiune care afectează ochii; termenul se referă la inflamarea retinei şi coroidei. Retina este o membrană care liniile de straturi interioare globul ocular şi care conţine tije sensibil la lumină, conuri, şi celulele care convertesc imaginile în semnale şi trimiteţi mesaje către creier pentru a permite vizibilitate. Coroida este situat imediat sub retină şi este o parte din stratul de mijloc a globului ocular care conţine vasele de sânge. Coroida este, de asemenea, numit Uvea posterior., care este stratul de mijloc întreg globul ocular care conţine vasele de sânge. Uvea este compus din irisului (partea colorată sau pigmentate ale ochiului), ciliar organism (zona dintre iris si coroida), şi coroida. Diseminarea inflamaţie poate duce la separarea de partea din spate a ochiului (retină) din care stau la baza, vasculare parte a globului ocular (coroida); o afecţiune cunoscută sub numele de dezlipire de retina. Corioretinita poate fi un semn al unei generalizate (sistemice) boală, prin urmare, de testare adecvate de diagnostic este importantă.
Câini cu sindrom uveodermatologic (o boală imun-mediate de care cauzeaza inflamatie a ochiului si pierderea vederii clare, împreună cu pierderea de pigment in piele si albire a părului) poate prezenta, de asemenea, ca inflamaţie în partea din faţă a ochiului, inclusiv a irisului. În cazul în care o condiţie uveodermatologic, inflamaţii ale pielii (dermatită) va necesita, de asemenea, de gestionare a. Sindromul Uveodermatologic este mai probabil să apară în Akitas, Chow Chows, Husky siberian şi. O boala imun-mediate necesită tratament pe tot parcursul vieţii pentru a controla inflamatie a coroidei şi retinei.
Alte cauze pentru corioretinita sunt infecţii generalizate fungice, cunoscut sub numele de micoze, care sunt mai frecvente în mare, vânătoare-rasa caini; şi un Borzoi specifice rasei tulburare ochi cu mai multe zone de acumulare de lichid in retinei (mentionat ca edem retinian) sau pierderea de ţesut în coroidei şi retinei (chorioretinal atrofie) care rezultă în deteriorare de la nivelul retinei, cauzând zonele pigmentate şi hiper-reflexie (mentionat ca chorioretinopathy Borzoi). Glaucom secundar, în care presiunea în interiorul ochiului este crescută secundare unei inflamaţii la nivelul ochiului, poate fi, de asemenea, o complicaţie legată de inflamaţie, şi va necesita, de asemenea, tratament.
Simptome si tipuri de
Corioretinita nu este, de obicei dureroasa, cu excepţia atunci când partea din faţă a ochiului, inclusiv a irisului, este afectată. Unele dintre aceste simptome care pot indica corioretinita includ anormalitati sticlos, care poate afişa ca ruperea, Sângerare, sau va arata dovezi ale sticlos deveni lichefiat (corpul vitros este clar, gel-ca material care umple partea din spate a globului ocular dintre lentilele şi retina). O condiţie de obicei, observate la pisici este invazie a ochiului de larvele acoperi. Tractate de la larvele migratoare pot fi vazute atunci cand ochiul este examinat cu un oftalmoscop.
Modificări în aspectul de la nivelul retinei atunci când a examinat cu un oftalmoscop poate include schimbare de culoare, zone întunecată sau brichetă, cicatrici, şi schimbările în conturul / suprafaţa retinei. O examinare atentă poate arăta puţine, sau mici, leziuni.
Cauze
Condiţiile care pot duce la corioretinita sunt variate, după cum puteţi vedea în lista de mai jos. Medicul veterinar va trebui să ia în considerare biologice, chimic, şi cauze genetice, pentru a numi doar câteva. Există, de asemenea, posibilitatea ca un motiv de conditie nu va fi găsit, caz în care vor fi clasificate ca idiopatică (de origine necunoscută) şi natura.
Paraziţi
Infecţii fungice
Infecţie bacteriană (g, Rickettsia)
Infecţii virale (g, răpciugă virus canin, Rabie virus, şi herpes virus, care este rară şi, de obicei observate la nou-născuţi catei)
Infecţii alge (pe baza de plante de apă infecţie, de obicei, de la plantele care cresc în apă stagnantă)
Infecţie cu protozoare
Autoimune boală
Predispoziţia genetică
Metabolic
Rac
Infecţie generalizată, cum ar fi otrăvirea sângelui sau bacterii în sânge
Toxicitate (g, antigel intoxicaţii, sau reacţii adverse la medicamente)
Traume fizice
Diagnostic
Veterinarul va folosi instrumente de diagnosticare, care sunt atât invazive si non-invazive, în scopul de a face un diagnostic corect de corioretinita. Metodele non-invazive, va include de măsurare a presiunii animalului tau de companie sânge; screening-o zonă mare de la nivelul retinei cu Oftalmoscopia indirecte (un instrument folosit pentru a vizualiza structura interioară a ochiului, prin utilizarea de o oglindă care reflectă lumina), sau folosirea oftalmoscopia directe pentru examinare mai atentă a zonelor afectate ale ochiului. Dacă rezultatele nu sunt concludente în acel moment, necesitatea unor proceduri invazive va deveni un factor în cauza pentru identificarea corioretinita.
Veterinarul tau poate fi în măsură să facă un diagnostic prin examinarea un specimen lichid de la ochi, care va fi o procedură destul de simplă, sau poate exista o nevoie de o examinare mai profundă, caz în care medicul dumneavoastră va dori să ia o mostră de lichidul cefalorahidian (de asemenea, numit lichid cefalorahidian, lichidul care cade creierului si a coloanei vertebrale) pentru a căuta infecţia, sau pentru o indicaţie de boală a sistemului nervos central sau nevrită optică. Lichid cefalorahidian este eliminat printr-o procedura numita Spinal Tap, în cazul în care un ac este introdus în vertebrelor coloanei vertebrale şi lichidul este permis să colecteze într-un flacon. Proba este apoi trimis la un laborator pentru testare. Aceasta este o procedura destul de rapid, dar animalul dvs. ar trebui să fie sedat şi ar putea fi afectate pentru restul zilei după aceea.
Tratament
Tratamentul va depinde de condiţia fizică a pacientului, dar este, de obicei ambulatoriu.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochi inflamaţie (Coroidei şi retinei) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates