Sunday, 24 Jun 18, 20.30.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţii la ochi la câini nou-născuţi - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţii la ochi la câini nou-născuţi
Infecţii la ochi la câini nou-născuţi
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.13.05 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Neonatorium oftalmie la câini
Cateii pot dezvolta infecţii ale conjunctivei, mucoasa ca liniile de pe suprafaţa interioară a pleoapelor şi a globului ocular, sau a corneei, suprafaţa transparentă de acoperire din faţă a globului ocular. Infecţie va avea loc de obicei după pleoapele de sus şi de jos separate şi deschise, la aproximativ 10 a 14 de zile de la vârsta de.
De multe ori sursa de infecţie este de descărcare de gestiune vaginale infectioase care se transmit la naştere, dar un mediu neigienic, de asemenea, poate duce la infectii la nou-născut. Staphylococcus spp.. bacteria, sau Streptococcus spp.. Bacteriile sunt de obicei responsabile pentru infecţii în catei. Daca este lasata netratata, infecţii de această natură poate duce la orbire.
Simptome si tipuri de
Oculare se pot dezvolta conjunctivită, cu inflamaţie, roşeaţă, şi descărcarea de gestiune a conjunctivei
Pleoapele superioare şi inferioare sunt lipite unele de altele în urma descărcării uscate şi antic
Pleoapele se lipesc de partea din faţă a ochiului
Descărcarea de gestiune de la ochi, care este puslike, sau a mucoase (clar fluid) cu unele puroi
Pleoapele superioare si inferioare umflatura pasivă din cauza umflături şi / sau acumularea de fluid-up în soclu sau orbita
Ulcerata corneei (răni pe suprafaţa globului ocular în cazul în care bacteriile a mâncat gauri prin acoperire)
Colapsate globul ocular
Cauze
Infecţii vaginale în baraj (Mama câine) aproape de momentul naşterii
Mediu necurat pentru pui nou-născutului
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe afectat nou-născuţi, şi va avea nevoie un istoric medical complet al sarcinii şi a naşterii, precum şi o istoricul medical al mamei, care a dat naştere. Dacă obscen dvs. de companie, mama, a avut orice infecţii că sunteţi conştient de, va trebui să facă schimb de informaţii a simptomelor şi momentul în care a început cu medicul. Chiar dacă nu a fost nici un indiciu de infecţie în mama, în cazul în care simptomele nou-născut prezintă par să fie de tipul de infectie care se transmite prin canalul de nastere, medicul veterinar va avea nevoie de o cultură de descărcare de gestiune vaginale de la mama.
O cultură de descărcare de gestiune ochi va trebui, de asemenea, să fie luate pentru testare, şi în scopul de a examina pe deplin ochi pentru traumatisme sau leziuni posibile, medicul dumneavoastră vă va păta corneei (de acoperire a ochiului) cu fluoresceină, o fluorescent galben-portocaliu substanta de contrast care iluminează suprafaţa corneei, acest site chiar zgârieturi minute şi obiecte străine vizibile la lumină.
Medicul dumneavoastră poate, de asemenea, pentru mai multe date de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi un electrolit panou, în cazul în care nou-născutul are o boala care stau la baza sistemice care, de asemenea, trebuie să fie trataţi.
Tratament
Medicul veterinar va separa pleoapele catelul prin umezirea ei şi trăgând-le uşor afară. Odată ce s-au deschis ochii, medicul veterinar va fi capabil să se spele ochi şi pleoapelor pentru a obţine Materie infectate celular stele. Pentru a preveni lipirea pleoapelor din nou impreuna, comprese calde vor fi aplicate, şi vor fi recomandate pentru tratamentul la domiciliu, precum şi. Medicul veterinar va prescrie, de asemenea, un unguent antibiotic de actualitate care urmează să fie aplicate în ochiul.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţii la ochi la câini nou-născuţi
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates