Friday, 27 Apr 18, 10.54.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Hiperkaliemia la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hiperkaliemia la câini
Hiperkaliemia la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.15.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hiperkaliemia la câini
Hiperkaliemia este exprimată prin semnificativ mai mari decât concentraţiile normale de potasiu în sânge. În mod normal, eliminate din rinichi, potasiu şi acidităţii lor a crescut în sânge câinelui poate avea un impact direct asupra capacităţii inimii de a funcţiona în mod normal,, efectuarea acestei o condiţie înaltă prioritate. Eliminarea este sporită de aldosteron, un hormon care provoaca la nivelul tubilor a rinichilor de a retine de sodiu şi apă. Prin urmare, condiţiile care pot inhiba eliminarea renală de potasiu poate fi o cauza directa a hiperkaliemia.
Între timp, pseudohyperkalemia — care se caracterizează printr-o creştere a cantităţii de potasiu din cauza scurgerilor excesive de potasiu din celule, şi care are loc în timpul sau după sânge este redactat — nu este mai puţin frecvente în rasa Akita.
Simptomele
Aritmii
Slăbiciune
Colaps
Flasc paralizie (şchiopătat, Nu este rigid Paralizia)
Cauze
Pseudohyperkalemia, fals hiperkaliemia, este o constatare care apare atunci când o probă de sânge care a fost luată nu este analizată separat sau prompt. Deoarece unele celule din sânge conţin concentraţii mari de potasiu, acest potasiu intracelular este eliberat în sânge ser, determinând concentraţia de potasiu să apară în mod artificial ridicate. O altă cauză, de eliminare a scăzut de potasiu din organism, pot fi legate de anurie (absenţa sau defect excreţia de urină) de oliguric (deficitar urină de producţie, cu insuficienţă renală) termeni. Contribuie, de asemenea sunt traume fizice, cum ar fi rupturi ale tractului urinar sau obstrucţie uretrală, şi unele boli gastro-intestinale.
Cauzele suplimentare includ:
Ridicat de potasiu de admisie (g, utilizarea suplimentelor pe cale orală sau intravenoasă de potasiu)
Terapia cu fluide cu suplimente de potasiu
Administrarea de diuretice care economisesc potasiu
Starea asociată cu acidoză
De lichid în abdomen
Trauma
Boală de rinichi
Pietrele la rinichi la câinii masculi
Trombocitoza (ridicat numărul de trombocite) şi leucemie
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt afectate în al doilea rând. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina.
Hiperkaliemia este adesea caracterizat printr-o istorie intermitentă de tulburări gastro-intestinale, slăbiciune, şi colaps. Medicul veterinar va verifica pentru hipoadrenocorticism (o tulburare endocrină). Daca cainele tau este strecurat pentru a urina sau se confruntă cu ieşire urină low, el sau ea va lua în considerare obstrucţie urinară sau insuficienţă renală oliguric / anurie.
Imagistica de diagnostic va include studii de contrast radiografic, care utilizează o injectie cu un agent de radioopac / radiocontrasting în spaţiu pentru a fi vizualizate în scopul de a îmbunătăţi vizibilitatea pe X-ray. Ultrasunete poate fi, de asemenea, utilizate pentru a exclude ruptură ale tractului urinar sau obstrucţie a tractului urinar.
Deoarece hiperkaliemia poate afecta capacitatea sangelui de a fluxului în mod normal,, care afectează mai mult capacitatea inimii de a funcţiona la capacitate maximă, o electrocardiogramă (ECG, sau ECG) de înregistrare va fi utilizat pentru a examina curenti electrici din muschii inimii, şi poate dezvălui orice anomalii de conducere electrice cardiace (care stă la baza capacitatea inimii de a contracta / bate).
Tratament
Tratamentul variază în funcţie de cauza care stau la baza. Măsuri de sprijin se va concentra mai întâi asupra simptomelor, scăderea nivelului de potasiu din sânge la valori normale, în timp ce urmăresc un diagnostic definitiv. Salin, având în vedere faptul că 0.9 la sută, este fluid de alegere pentru reducerea concentraţiilor de potasiu şi a para efectele hiperpotasemiei asupra conducerii cardiace.
Daca cainele este deshidratat sau hipotensive (anormal de tensiune arterială scăzută), fluide poate fi administrat rapid. Medicamente va fi prescris, după caz, de către medicul veterinar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hiperkaliemia la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates