Friday, 22 Jun 18, 23.00.49

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Coagulare intravasculara diseminata (DIC) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Coagulare intravasculara diseminata (DIC) la câini
Coagulare intravasculara diseminata (DIC) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.15.55 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Coagulare intravasculara diseminata (DIC) la câini
Factori de coagulare, cum ar fi proteinele din plasma sangvina, sunt componente de sange, coordonarea cu celule trombocite pentru a opri sangerarea la locul de un prejudiciu prin formarea într-un plug gel-ca. Trombocitele sunt fragmente de celule normale care provin din măduva osoasă şi de călătorie în sânge, deoarece circula prin corp. Trombocitele act să conectaţi lacrimi în vasele de sânge şi a opri sângerarea.
Coagulare intravasculara diseminata (DIC) este o problemă sângerare în care factori de coagulare sunt activate cu o absenţă de prejudiciu. Cheaguri de micro forma interiorul vaselor de sange, şi materialul coagulat continuă să consume proteine ​​şi trombocite, folosindu-le în sus şi lăsând o lipsă de factori de coagulare suficiente şi trombocite. Această condiţie poate duce la o întrerupere a fluxului sanguin normal de catre organele si sangerari excesive, atât externe, cât şi interne.
DIC are loc în al doilea rând şi, ca răspuns la o condiţie existentă bolnave. Nu există nici o rasa, sex sau vârstă predispoziţie, deşi această condiţie este mai frecventă la câini decât la pisici.
Simptome si tipuri de
Mici pete roşu-purpuriu sub suprafata pielii (peteşii)
Sângerare excesivă după vătămări, in timpul interventiei chirurgicale sau dupa administrarea de sânge
Sangerarea din gura, nas, passeckerianus sau vagin
Colectarea de sânge în piept şi / sau abdomen
Cauze
Gastric dilatarea-volvus – starea în care dilată stomacul cu gaze şi / sau lichide, şi, ulterior, se roteste in jurul axei sale scurte
Insuficienţă cardiacă
Heartworm boală
Accident vascular cerebral de căldură
Defalcarea de rosu-celule sanguine de catre sistemul imunitar
Inflamaţii ale stomacului şi intestinelor, cu sânge în materiile fecale
Generalizate (sistemice) bolilor infecţioase care produc toxine bacteriene sa se acumuleze in sange (endotoxemia)
Boli hepatice
Rac
Sindromul nefrotic – o afecţiune în care proteina este scăzut în urină, un nivel scăzut de albumină (un tip de proteină) şi niveluri ridicate de colesterol sunt găsite în sânge, şi acumulare de lichid este prezent în abdomen, piept, şi / sau sub piele
Inflamaţii ale pancreasului (pancreatită)
Şoc şi niveluri scăzute de oxigen în sânge şi ţesuturi (hipoxie)
Trombocitopenie – Număr scăzut de trombocite sau trombocite cauzate de sistemul imunitar distruge trombocitele
Trauma
Venin
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie, cum ar fi posibil rula-in-uri cu un animal sau insecte veninoase. Teste standard includ un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina pentru a căuta boli sistemice subiacente care cauzează acest răspuns. Unele dintre condiţii posibile concurente care vor fi gasite sunt anemia - fragmentate celule rosii din sange (RBC) va fi orientativă a acestei; şi trombocitopenie - un număr redus de trombocite.
Un profil de coagulare a sângelui vor fi efectuate pe sânge cainelui tau pentru a măsura timpul necesar pentru coagularea. Testele de sânge va arăta un nivel scăzut de fibrinogen, D-dimeri a crescut şi a scăzut de antitrombină III (factori în procesul de coagulare) în cazul în care câinele dumneavoastră este afectată de coagulare intravasculara diseminata.
Atunci când trombocitopenia se găseşte loc, împreună cu un timp prelungit de coagulare şi sângerare spontană, CID poate fi în condiţii de siguranţă presupune a fi concludente diagnostic.
Tratament
Cainele tau va avea nevoie să fie internat într-o unitate de terapie intensivă şi tratate agresiv pentru boala care stau la baza. Activitatea cainelui tau va trebui să fie limitată, pentru a evita incidente sângerare, care pot apărea ca urmare a leziunilor chiar mici şi aparent minore. Fluid terapie, oxigen şi sânge transfuzii de plasmă trebuie să fie administrat la câine.
Medicul veterinar poate alege să utilizeze heparină pentru a incetini progresia orice suplimentare de coagulare, dar aceste medicamente vor trebui să fie utilizat cu precauţie extremă, ca doze mari poate duce la hemoragii fatale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Coagulare intravasculara diseminata (DIC) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates