Wednesday, 25 Apr 18, 22.07.35

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Hipercoagulabilitate la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hipercoagulabilitate la câini
Hipercoagulabilitate la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.16.29 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hipercoagulabilitate la câini
Hipercoagulabilitate are mai multe cauze, dar, în esenţă, aceasta reflectă o cantitate mai mare de procoagulanti decât anticoagulante în sânge. Acest lucru înseamnă că sângele coagulează (cheaguri) anormal de mai mult decât de obicei.
Trombocite din sânge sunt minute, disc în formă de fragmente de celule în sânge, care sunt responsabile de coagularea sângelui. Prea multe trombocite activă, sau prea puţine trombocite activă, poate duce la tulburări grave de sănătate. Una din cauzele posibile ale hipercoagulabilitate este atunci când există trombocite prea multe active în sânge. Rezultatul final al hipercoagulabilitate este un episod de tromboză, în cazul în care va primi prinse cheaguri în artere, venă, sau in inima, cauzand o pierdere de sânge în zonele aceste furaje artere. Hipercoagulabilitate este de obicei secundară unei boli subiacente.
Simptome si tipuri de
Un cheag de sânge care blochează arterele în plămâni ca va prezenta dificultăţi severe de respiraţie care să apară brusc, respiraţie rapidă, lipsa de energie, şi posibil febră. Un cheag de sânge care blochează artera aortic - artera majora de la inima la corp - vor apărea ca slăbiciune bruscă sau paralizie, dureri la nivelul membrelor, un puls slab sau absent în artere pe partea interioară a coapsei, membrele reci, sau albastru-violet unghiile colorate
Cauze
Debutul hipercoagulabilitate poate fi din cauza trombocite din sânge, care sunt lipicioase decat in mod normal, care rezultă în prea mult de coagulare a celulelor sanguine; deficienţe în antitrombinei, un anticoagulant natural care previne coagularea în artere şi vene; eliminarea a scăzut de factori de coagulare, care este, nu sunt suficient de procoagulanti fiind eliminate, rezultând într-o abundenţă de factori de coagulare; sau, defect fibrinolizei. Fibrinolizei este procesul prin care fibrina, la sfârşitul produs proteic de coagulare a sângelui, este dizolvat, care rezultă în eliminarea de cheaguri de sânge mici din sange.
Unele dintre alte cauze pentru această condiţie sunt:
Proteine-a pierde nefropatie: o conditie care rezulta într-o pierdere de proteine ​​din intestine, astfel ca proteinele anti-clotting/anticoagulant lipsesc
Imun-mediate de anemie hemolitică: defalcarea anormală a vaselor de sange
Coagulopatie intravasculara diseminata: o boală gravă a vaselor de sânge, care este de obicei secundară unei boli viaţa în pericol, sau precipitat de o infectie bacteriana in sange (Sepsis)
Inflamaţii ale pancreasului
Parasite infecţie: în mod specific cu immitis, un gen de viermi, care include heartworm
Sub funcţionare a glandei tiroide
Rac
Diagnostic
Deoarece hipercoagulabilitate este de obicei rezultatul unei boli subiacente, medicul veterinar va solicita efectuarea de teste pentru activată timp parţial de tromboplastină (APTT) pentru a masura cat de repede sângele cainelui tau este coagulare, în plus faţă de un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina cuprinzător.
Radiografii toracice va ajuta să vizualizeze anomalii în plămâni, si o ecografie abdominala poate fi utilizat pentru a examina în continuare pentru un organism blocarea arterelor aortic. O ecocardiogramă poate fi, de asemenea, utilizat, pentru diagnosticarea cheaguri de sânge în inimă, şi pentru detectarea hipertensiunii arteriale în plămâni, care poate fi prezent din cauza cheagurilor de sânge acolo.
O examinare folosind o injecţie cu o substanţă radioopac, în scopul de a vizualiza vasele de sânge, numit angiografie, poate fi, de asemenea, necesare pentru a confirma un cheag de sânge. Un alt test, numit scintigrafiei de perfuzie nucleare, utilizează un trasor radioactiv pentru a ilumina organismul intern, şi este utilă pentru diagnosticarea noninvasively cheaguri de sânge în plămâni.
Tratament
Dacă este necesar, medicul veterinar va spitaliza câinele dumneavoastră pentru anticoagulant şi terapia cu fluide. Activitatea Cainele tau va fi supus unor restricţii severe până la îndeplinirea condiţiei sa inversat. Repaus la pat este esenţială atunci când un animal are un cheag de sânge blocarea unei artere, deoarece activitatea fizică pot papură cheag într-un organ de aprovizionare esenţial sau venă. Cusca Terapia cu oxigen va fi prescris pentru cainele dvs. în cazul în care cheag de sânge este în arterele sau plămâni. În cazul în care hipercoagulabilitate boala de bază care cauzează nu pot fi rezolvate, Episoadele ulterioare de coagulare se va produce, probabil,.
Dacă medicamente anticoagulante sunt indicate, medicul veterinar va decide cât de mult, şi cât timp trebuie să administreze aceste medicamente. Cursul de medicaţie şi terapie va fi depinde de cantitatea de timp este nevoie pentru sângele cainelui tau sa se coaguleze după tratament.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hipercoagulabilitate la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates