Friday, 22 Jun 18, 22.58.43

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de hormoni tiroidieni la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de hormoni tiroidieni la câini
Excesul de hormoni tiroidieni la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.17.33 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hipertiroidiei la câini
Hipertiroidia este o boală cauzată de supraproducţie de tiroxina, un hormon tiroidian, care creşte metabolismul în organism. Glanda tiroida produce hormoni tiroidieni în mod normal, ca răspuns la stimularea de către glanda pituitară, the “Comandantul glandei” organismului. Hormonii tiroidieni creşte în mod normal, procesele chimice ce au loc în celulele corpului, în special cele legate de metabolism; totuşi, în hipertiroidism, nivelurile de hormon excesive împinge celulele organismului şi în chinui, care rezultă în metabolism crescut cu pierderea in greutate concomitent, anxietate, şi diaree, printre alte simptome.
Hipertiroidia este rar intalnit la caini, şi cel mai frecvent apare ca un rezultat de carcinom ale tiroidei. Aceasta poate rezulta, de asemenea, de la medicamente pentru a trata hipotiroidism, o subproducţia de hormoni tiroidieni esenţiale în organism.
Simptome si tipuri de
Implică multe sisteme de organe, datorită creşterea generală a metabolismului
Scădere în greutate
Creşterea apetitului alimentar
Neîngrijit aspectul
Slab organism condiţie
Vărsături
Diaree
Creşterea sete (polidipsie)
Creşterea urină (poliurie)
Rapid respiraţie (tahipnee)
Dificultăţi de respiraţie (dispnee)
Murmur cardiac; rapidă a ritmului cardiac; în special un ritm cardiac anormal cunoscut sub numele de “Galop ritm”
Hiperactivitate
Extinsă tiroidian Landore, care poate fi simtit ca un nod în gât
Unii câini care suferă de hipertiroidie sunt denumite în continuare apatică. Aceşti pacienţi prezintă semne atipice, cum ar fi scăderea apetitului alimentar, pierderea poftei de mâncare, depresiune, şi slăbiciune.
Cauze
Overfunctioning noduli tiroidieni (în cazul în care noduli tiroidieni produc hormoni tiroidieni in exces in afara de control a glandei pituitare)
Secreţia de T3 (triodothyronine) sau T4 (tetraiodothyronine) hormoni tiroidieni, ca urmare a cancerului tiroidian; tumora apoi interferează cu funcţionarea normală a glandei tiroide, determinând glanda pentru a produce tiroxina mai mult
Răspunsul la medicamente utilizate pentru hipotiroidism poate duce la supraproductie de tiroxina
Diagnostic
Un diagnostic preliminar poate fi de multe ori face pe baza palpitaţii a glandei, care devine lărgit în care progresează. Teste standard va include sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. O concentraţie mare de T4 în serul sanguin este cea mai frecventă constatare a profilului, confirma un diagnostic de hipertiroidism. În unele cazuri,, totuşi, nivelurile de T4 poate fi în limite normale, stabilirea unui diagnostic de hipertiroidism mai dificilă. Acest lucru este valabil mai ales în fazele incipiente ale acestei boli. Daca cainele tau este afişat simptome de hipotiroidism, dar testele de sange nu sunt concludente, va trebui să se întoarcă la medicul veterinar pentru teste de sânge suplimentare.
Veterinarul tau poate fi necesar să efectueze o baterie de teste de la zero in pe un diagnostic de incredere. Scintigrafia glandei tiroide (un test de diagnostic, in care o imagine bidimensionala a unei surse de radiaţii organism este obţinută prin utilizarea radioizotopilor) pot fi folosite pentru a diagnostica hipertiroidismului şi pentru a determina locaţia a ţesutului tiroidian anormal.
Radiografie toracică şi ecocardiografia poate fi util în evaluarea severităţii bolii miocardic, şi radiografii toracice pot fi utilizate pentru a detecta metastaze pulmonare.
Tratament
Ambulatoriu de management este de obicei suficient în cazul în care medicamente care inhibă producţia de hormoni tiroidieni poate fi utilizat. În cazurile în care tiroida este hiperactiva ca rezultat al medicamentelor acordate pentru hipotiroidism, care este mai frecventă la câini, doza de medicament poate fi ajustat, iar simptomele se vor diminua, în general,.
Indepartarea chirurgicala a glandei tiroide, sau tratamentul folosind un formular de iod radioactiv vor necesita tratament stationar şi monitorizarea. Indepartarea chirurgicala a glandei tiroide este cel mai bine atunci când efectuează de un singur glandei tiroide este afectat, ca indepartarea ambilor poate duce, eventual, la hipotiroidism. O altă complicaţie care poate apărea după indepartarea chirurgicala a glandei tiroide este afectat succesive hiper-activitate a glandei tiroide rămase.
În cazul în hipertiroidism este legat de o tumora a glandei tiroide, opţiunea pentru operatie va fi dependent de natura invaziv al tumorii. Proximitate a tumorii la esofag şi artere majore pot face intervenţii chirurgicale dificile, sau chiar imposibil, dar în unele cazuri, o parte a tumorii poate fi revocat, si cainele poate fi tratat în continuare cu terapie radioactive. Prognosticul depinde de cât de departe tumora are metastaze in tesuturile inconjuratoare.
Utilizarea de iod radioactiv se limitează la o instituţie medicală limitat, întrucât tratamentul în sine este radioactiv. În funcţie de starea în care locuiţi şi orientările în locul, cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat de la câteva zile la câteva săptămâni după ce a fost trataţi cu medicament radioactiv, pentru a permite materiale radioactive pentru a şterge cele mai multe din organism înainte de caine poate fi manipulat de către membrii familiei. Măsuri de precauţie va trebui în continuare să fie luate după ce aţi luat acasă câine, pentru a reduce riscul de a avea o reacţie toxică la tratament radioactiv. Medicul veterinar vă va sfătui în măsuri de precauţie.
Odata ce simptomele majore care rezultă din niveluri excesive de hormoni tiroidieni în organism au fost rezolvate, modificări dietetice de multe ori nu este nevoie să se aplice cu stricteţe. Doar aşa, modificari dietetice pot fi necesare pentru a trata sau de control al complicaţiilor care pot apărea în legătură cu hipertiroidism, cum ar fi leziuni renale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de hormoni tiroidieni la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates