Tuesday, 24 Apr 18, 22.51.32

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de sodiu în sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de sodiu în sânge la câini
Excesul de sodiu în sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.18.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hipernatremiei la câini
Electrolitii sunt foarte importante pentru multe funcţii în organism. Ele sunt necesare pentru inimă normală şi funcţiile creierului, fluid echilibru, Oferiţi două oxigen, si multe altele. Un echilibru foarte delicat este necesară, pentru fiecare electrolit are un anumit nivel în organism. De sodiu este necesar pentru multe funcţii vitale din organism, inclusiv: reglarea tensiunii arteriale, Volumul de sânge, transmiterea impulsurilor nervoase (semnal), precum şi de întreţinere de acid / bazic în organism.
Hipernatremiei termen înseamnă mai mari decât concentraţiile normale de sodiu în sânge. Astfel de creşteri sunt observate frecvent în pierdere din abundenţă a apei prin tractul gastro-intestinal, împreună cu sodiu sau de consumul de apă scăzută. O sursă comună este de clorură de sodiu (NaCl, sare de masă). Modificările în nivelurile de sodiu însoţesc de obicei schimbări la nivel de clorură de, şi simptome legate de ambele sunt prezente împreună.
Simptome si tipuri de
Creşterea sete (polidipsie) şi consumul de apă
Confuzie şi dezorientare
Comă
Convulsii
Alte simptome pot fi legate de cauza care stau la baza
Vărsături
Diaree
Pierderea de apă de mare prin urină (asa cum se vede cu diabet zaharat)
Terapia cu fluide intravenoase care conţin NaCl
Lower aportul de apă
Aport ridicat de sodiu pe cale orală (rar)
Diagnostic
Medicul veterinar va lua un istoric detaliat al cainelui tau, inclusiv un istoric cu privire la orice tratament medical anterior. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet. Testele de rutină de laborator includ: complet de sânge conta, biochimie profil, şi analiza urinei, care va dezvalui un nivel ridicat de sodiu, împreună cu alte anomalii. Pentru câini cu diabet zaharat, sumar de urina va dezvălui schimbări în urină, inclusiv un nivel scăzut de sodiu. Teste mai specifice pentru diagnosticul bolilor care stau la baza ar putea fi necesar să se desfăşoare.
Tratament
Terapia cu fluide este frecvent utilizată pentru a corecta echilibrului electrolitic. La câinii deshidrataţi, terapia cu fluide trebuie să se desfăşoare pe ceva timp pentru a corecta fluide şi tulburări electrolitice. Veterinarul tau va măsura de sodiu şi alte niveluri de electroliţi în timpul şi după tratament pentru a se asigura că nivelurile de electroliti sunt in limite normale. Tratamentul cauzelor care stau la baza (de exemplu,. diabet) este esenţială pentru soluţionarea completă a problemei şi pentru a preveni episoadele viitoare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de sodiu în sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates