Saturday, 23 Jun 18, 21.42.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de fosfor în sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de fosfor în sânge la câini
Excesul de fosfor în sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.19.18 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hiperfosfatemiei la câini
Hiperfosfatemiei este o tulburări electrolitice, în care nivelurile crescute anormal de fosfat sunt prezente în sânge cainelui. Ea poate aparea la orice varsta, dar este mai frecventă la catei sau cainii batrani cu probleme renale. În plus,, câinii cu boli osoase şi deficit de calciu sunt sensibile la hiperfosfatemiei.
Hiperfosfatemiei pot afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care afectează starea pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Deşi nu există semne specifice atribuite direct la starea, simptome va depinde de cauza de baza a hiperfosfatemiei. În cazurile acute, spasme musculare dureroase şi tremor poate fi văzută din cauza nivelurilor scăzute de calciu.
Cauze
Cantităţi imense de fosfor se află în oase si dinti, lipite cu calciu. Prin urmare, boli ale oaselor sau probleme, cum ar fi resorbţia osoasă poate provoca fosfaţii excesive care urmează să fie lansat în sange cainelui. Alţi factori care stau la baza pentru hiperfosfatemiei includ:
Bone cancer
Osteoporoza
Boală de rinichi
Tiroidian boală
Alimentare excesiva suplimentarea (g, supradozaj de vitamina D)
Diagnostic
Deoarece nici un simptom special, este legată de această condiţie, cele mai multe cazuri sunt diagnosticate cu teste de laborator de rutină, cum ar fi hemograma completa, biochimie profil, şi analiza urinei (care ar trebui să arate niveluri anormal de ridicate de fosfat). În plus,, os razele X sunt efectuate pentru a exclude orice potenţial boli osoase sau maladii.
Razele X sunt, de asemenea, utilizate pentru a evalua mărimea şi simetria de rinichi, care va ajuta medicul veterinar identifica anomalii legate de boala. Nivelurile de calciu, între timp, sunt găsite frecvent să fie anormal de crescute (hipercalcemie), deşi în unele cazuri, nivelurile sunt anormal de scăzute, ca şi în vitamina D intoxicaţie.
În caz de boli legate de glanda tiroidă, medicul veterinar poate efectua, de asemenea, teste pentru a evalua funcţiile glandei tiroide şi nivelul hormonilor de diagnostic.
Tratament
Hiperfosfatemiei ar trebui să fie considerată o urgenţă medicală, care necesită tratament imediat din cauza principala. Medicul veterinar va începe prin administrarea de terapia cu fluide pentru a corecta dezechilibrele electrolitice. În unele cazuri,, anumite produse chimice cu capacitatea de a se lega de fosfor (g, hidroxid de aluminiu) sunt, de asemenea, administrate.
Teste de laborator, între timp, se desfăşoară în timpul şi după tratament pentru a evalua nivelul de fosfor si alti electroliti vitale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de fosfor în sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates