Tuesday, 24 Apr 18, 12.12.27

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de clorură în sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de clorură în sânge la câini
Excesul de clorură în sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.31.04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hyperchloremia la câini
Afectiune cunoscuta sub numele hyperchloremia se referă la niveluri anormal de ridicate de clorură de (un electrolit) în sânge. Electrolitii joacă un rol important în cadrul corpului câinelui: ajutând în inimă şi a funcţiilor sistemului nervos, fluid echilibru, livrare de oxigen, şi mult mai mult. Pentru fiecare electrolit un echilibru chimic foarte delicat este necesară, şi fiecare electrolit are o gamă specifică normale în organism.
Electrolit de clorură de, de exemplu, este responsabil în parte pentru metabolizarea (transformarea alimentelor în energie), şi păstrarea baza al organismului de acid echilibrat. Există în organism de clorură de sodiu cu (Că) şi sursa lor comună este de clorură de sodiu (NaCl sau sare de masă). Prin urmare, condiţiile responsabil pentru modificarea nivelurilor de sodiu afecteaza, de asemenea, nivelurile de clor în organism. Nivelurile crescute de clorură sunt de obicei observate la dogts care suferă de boli de rinichi, diabet, sau crize de diaree.
Hyperchloremia este văzut în ambele câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această condiţie afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele de elevaţie de sodiu pot exista, de asemenea, împreună cu cele de hyperchloremia, inclusiv:
Creşterea sete (polidipsie) şi consumul de apă
Confuzie mentală
Comă
Convulsii
Cauze
Diaree şi / sau vărsături
Peste administrarea de fluide care conţin NaCl la spitale
Lipsa de acces de apă pentru o perioadă lungă de timp
Pierderea de apă de mare prin urină (adesea observate în asociere cu diabet zaharat)
Ingestia orală de clorură de (rare la câini)
Diagnostic
Medicul veterinar va dori un istoric medical complet de câine de la tine si va efectua un examen fizic complet, cu testele de laborator de rutină: complet de sânge conta, biochimie profil, şi analiza urinei.
Rezultate obţinute Biochimie mai multe date vor arăta niveluri anormal de ridicate de clorură de, cuplata adesea, cu un nivel ridicat de sodiu, şi, în cazurile în care diabetul este, de asemenea, implicat, nivelul de zahăr din sânge pot fi anormale, precum şi. Între timp, sumar de urina va dezvalui adesea anomalii legate de bolile de rinichi. Testele de laborator se va demonstra, de asemenea, anomalii legate de orice boală care stau la baza cum ar fi diabetul.
Tratament
Simptomele vor fi tratate mai întâi în scopul de a mentine sanatatea cainelui imediat. În cazul în care câinele este deshidratat, lichide se va acorda pentru a echilibra fluidele organismului. Tratamentul implica tratarea bolii de bază, precum şi corectarea nivelurilor celor două clorură de sodiu şi în sânge. Medicul veterinar va selecta lichid intravenos pentru a echilibra nivelul de ambele acestor electroliţi. În cazul în care hyperchloremia a fost cauzată de medicamente, acestea vor fi întreruptă imediat.
Deoarece este posibil ca creşterea în clorură este cauzata de o afectiune fizica care stau la baza, tratamentul va varia în funcţie de diagnosticul final. Daca cainele a fost diagnosticat cu diabet zaharat, va fi esenţială pentru rezolvarea problemei legate de acesta pentru a preveni repetarea. Boală de rinichi, sau o tulburare hormonala sau endocrine pot solicita specialişti, în funcţie de gravitatea problemei.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de clorură în sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates