Wednesday, 20 Jun 18, 19.09.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de dioxid de carbon în sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de dioxid de carbon în sânge la câini
Excesul de dioxid de carbon în sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.31.34 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hipercapnie la câini
Hipercapnie este caracterizat de o creştere a presiunii parţială a dioxidului de carbon în sânge arterial. Dioxidul de carbon este o parte normală a atmosferei, şi o componentă normală a chimice make-up al organismului de mamifere. Dioxidul de carbon este produsul final al metabolismului celular aerobe (functia de celule care au nevoie de oxigen pentru a funcţiona). Acesta este considerat unitatea primară de a respira, prin stimularea chimioreceptori centrale în medulla oblongata (partea inferioară a trunchiului cerebral). Acesta este transportat în sânge, în trei forme: 65 la sută este ca un bicarbonat; 30 la sută este obligată să hemoglobinei; şi 5 la sută este dizolvat în plasmă.
Ca o parte firească a atmosferei şi de aer care este inhalat, de dioxid de carbon este în mod constant adaugă şi eliminată din celulele de aer în plămâni. Valoarea normală a dixide de carbon în sânge arterial este 35-45 mm Hg (o unitate de presiune măsurabilă). Totuşi, un exces de dioxid de carbon in sange poate duce la o stare anormală, cauzează simptome variind de la ameţeli la convulsii. Lasata netratata, o stare de hipercapnie poate duce la deces.
Hipercapnie este sinonim cu hipoventilaţie, inadecvate sau inhalarea de aer proaspăt. Acesta este, în general, rezultatul de hipoventilatie alveolara - un eşec al celulelor de aer in plamani pentru a lua in cantitati adecvate de oxigen curat. Acesta poate fi, de asemenea, legate de boli pulmonare sau de la conditiile de mediu care au ca rezultat creşterea concentraţiilor de dioxid de carbon din aerul respirabil. Orice rasa, vârstă, sau gen de caine pot fi afectate de această tulburare.
Simptomele
Deoarece creierul este în primul rând afectat de această condiţie, semne ale sistemului nervos abundă. Alte simptome includ:
Respiraţie anormală model
Slăbiciune
Condiţie severă poate duce la lent emoţie şi respiraţie lentă
Obstrucţia căilor respiratorii superioare
Pulmonare parenchimatoase (Celulele interne în plămâni) boală
Din cauza hipoventilaţie la slăbiciune musculară sau neuropatie
Excesul de lichid abdominal
Cauze
Hipoventilaţie care rezultă dintr-o diminuare de ventilaţie alveolar; poate fi rezultatul uneia dintre următoarele:
Anestezie
Muscular paralizie
Obstrucţia căilor respiratorii superioare
Aer sau lichid în spaţiul pleural
Restricţii în circulaţia toracice (piept) cuşcă
Hernie diafragmatică (în cazul în care există o gaură în diafragmă, permiţând unul la oricare dintre organele abdominale pentru a impinge prin gaura în spaţiul piept, de multe ori interferează cu procesul de respiraţie în)
Pulmonară parenchimatoasă boală (boală a ţesutului pulmonar)
Boala sistemului nervos central
Administrarea de bicarbonat de sodiu (folosit în unele alimente şi medicamente, esp. unele medicamente care sunt folosite pentru tratarea acidozei), care disociază în dioxid de carbon atunci când există ventilaţie inadecvată
Aceasta poate să apară, de asemenea, spontan la pacienţi în timpul anesteziei prin inhalare de sau din cauza dioxidului de carbon a crescut inhalate, cum ar fi ceea ce se produce de la gazele de reîmprospătare a aerului care au fost expirat. Cele mai frecvente cauza, totuşi, se datorează unei dioxidului de carbon epuizat absorbant în aparate de anestezie este cauza cea mai comună.
Diagnostic
Deoarece există mai multe cauze posibile pentru această afecţiune, medicul veterinar va fi cel mai probabil diagnostic diferenţial utilizare. Acest proces este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător. Daca cainele tau este conştientă, medicul dumneavoastră vă va verifica câinele dumneavoastră pentru prezenţa de hipertermie (temperaturii corpului, care este prea mare), hipoxemiei (lipsa de oxigen), şi cap de trauma. Daca cainele nu este conştient, mai ales daca este din cauza de a fi anesteziaţi, medicul veterinar va verifica câinele pentru hipoxemie.
Dacă nici unul dintre aceste tulburări se dovedesc a fi cauza a simptomelor, medicul veterinar va efectua o endoscopie căilor aeriene superioare pentru a exclude o masă laringian sau paralizie a laringelui (muşchii gâtului).
Tratament
Tratamentul definitiv este de a trata cauza primara, întrerupe anestezie de inhalaţie, sau asigura o ventilaţie adecvată în timpul anesteziei. Medicul veterinar va începe prin furnizarea de ventilaţie adecvată în celulele de aer din plamani. Daca cainele este anesteziat, medicul dumneavoastră vă va realiza de ventilaţie manual sau mecanic cu un ventilator anestezie.
Non-anesteziat câini cu boli grave pulmonare sau ale sistemului nervos central pot fi tratate prin ventilaţie mecanică, cu un ventilator de ingrijire critice, dar cainele poate solicita sedare grele pentru acest tratament. Oxigen suplimentar va fi determinată de boala de primar, deoarece furnizează oxigen suplimentar, fără a oferi, în general, de ventilaţie nu va corecta hipercapnie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de dioxid de carbon în sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates