Saturday, 23 Jun 18, 17.32.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de aciditate în sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de aciditate în sânge la câini
Excesul de aciditate în sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.32.03 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Acidoză tubulară renală la câini
Acidoză tubulară renală (RTA) este un sindrom rar, caracterizează printr-un exces de acizi în sânge cainelui. Acest lucru se datorează incapacitatea rinichilor de a elimina acidul suficiente prin urină. Câini cu RTA va avea, de asemenea, nivele anormale de potasiu în sânge. Această condiţie apare ca o parte a procesului metabolic, prin care produsele alimentare este transformat în energie. Şi, deşi RTA este văzut în ambele pisici şi câini, foarte rar apare la pisici.
Simptome si tipuri de
Unele comune simptome care pot fi observate includ:
Febră
Skelter
Letargie
Deshidratare
Scădere în greutate
Slăbiciune musculară
Lipsa poftei de mâncare (anorexie)
Bloody urină (hematuria)
Excesivă sete (polidipsie)
Frecvente Urinare (poliurie)
Dificultate urinat (din cauza calculi vezicali)
Există două tipuri principale RTA: tip 1 RTA (sau distal), implică reducerea secreţiei de ioni de hidrogen, în rinichi, �RTAtipul de 2 RTA (sau proximale), care se caracterizează prin incapacitatea de a excreta de acid în urină. Prelucrarea metabolice anormale de bicarbonaţilor este menţionată ca acidoză metabolică, şi este marcată de anormal de niveluri ridicate de acizi în sânge, şi anormal de nivelurile scazute de acizi în urină.
Tip 2 proximal acidoză tubulară renală a fost documentată la câini, în asociere cu sindrom Fanconi, o boala genetic recesiv a rinichilor în care rinichii nu sunt capabili să fosfat reabsoarba, glucoză, şi aminoacizi, deversarea lor în urină. Această activitate cauzează un dezechilibru de acizi în sânge, duce la acidoză tubulară renală.
Cauze
Unele dintre cauzele comune care stau la baza a RTA includ infecţii renale şi ureterul(cu), şi feline hepatică lipidosis, un tip de boala de ficat. Totuşi, există momente când RTA este idiopatică.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Veterinarul tau va utiliza rezultatele activităţii de sânge pentru a exclude, sau confirma o boli subiacente sistemice. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor.
Rezultatele de la o analiză de sânge gaze, împreună cu rezultatele de la panoul de electrolit, ar trebui să indice o deficitului anionic normală (suma cationi minus anionilor în plasmă) cu acidoza metabolica, indicând faptul că urina alcalină este anormal. Aceasta este o caracteristică-cheie de diagnostic de tip 1 RTA.
Tratament
Cainele tau va fi internat in spital pana cand nu mai prezinta acidoză metabolică sau niveluri scăzute de potasiu. Nu le va fi dat citrat de potasiu şi citrat de sodiu (uneori înlocuieşte cu bicarbonat de sodiu) până la acidoză metabolică şi niveluri scăzute de potasiu normaliza. Gluconat de potasiu poate fi, de asemenea, administrat la câini cu niveluri scăzute de potasiu.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de aciditate în sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates