Saturday, 23 Jun 18, 02.25.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de celule de sânge în ochi la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de celule de sânge în ochi la câini
Excesul de celule de sânge în ochi la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.33.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hipopion şi flare lipidelor la câini
O defalcare inflamatorii ale barierei hemato-apoase, care permite de intrare de celule sanguine în faţă (Precedent) camera a ochiului, ulterioare care să permită o acumulare de celule albe din sânge, în această această cameră, este caracteristică de o afecţiune cunoscută sub numele de hipopion. Chemoattractants, substanţele chimice care influenţează migrarea celulelor, poate acţiona ca un transportoare pentru această mişcare celulare. Celulele rezolva de multe ori în loc din cauza gravitaţiei, formând o linie de lichid în camera de partea de jos a ochiului.
Lipidic flare, pe de altă parte,, seamănă hipopion, dar aspectul întunecat al camerei anterioare este cauzată de o concentraţie mare de lipide (substanţă grasi din celulele) în umoarea apoasă (substanţă gros apos între lentilă a ochiului şi a corneei). Este nevoie de o defalcare a barierei hemato-apoase şi hiperlipidemia concurente (o creştere a lipidelor în fluxul de sânge) să apară. Nu există o vârstă, sex sau rasa predilecţie.
Simptomele
Hipopion
Culoare albă până la galben opacitate în camera anterioara
Poate fi o acumulare de celule în zona inferioară, sau poate umple complet camera anterioara
Semnele concurente oftalmic pot include:
Blefarospasm (spasme ale ochiului)
Epiphora (excesivă lacrimă de producţie)
Difuză umflarea corneei
Apoase flare
Mioza (strângere de pupila ochiului)
Umflare a irisului
Pierderea vederii / orbire
Lipidic flare
Aspect lăptos difuză a camerei anterioare
Ascunde, de obicei, vizualizarea structurilor din interiorul ochiului
Semne concomitentă oftalmic pot include:
Viziune pierderea
Uşoară blefarospasm (spasme)
Uşoare până la moderate tumefacţia difuză cornean
Cauze
Hipopion
Orice condiţie care stau la baza care determina uveita - inflamatie a stratului de mijloc al ochiului - poate duce la hipopion. Cel mai frecvent, hipopion este asociat cu forme severe de uveita, dar hipopion pot rezulta, de asemenea din acumularea de celule tumorale, în cazurile care implică limfom oculare (ochi tumori).
Flare lipide
Flare lipidic de multe ori rezultate dintr-o condiţie de hiperlipidemia (niveluri ridicate sau anormale ale lipidelor - substanţa grasi din sange - in fluxul de sange), şi defalcarea concomitentă a barierei hemato-apoase (din cauza uveita). Hiperlipidemia poate destabiliza, de asemenea, bariera hemato-apoase direct. Nivelurile ridicate ale lipidelor în sânge circulant după o masă (postprandiale lipemia) poate duce ocazional la apariţia unor apoase lipemic dacă uveita este prezent.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit si ocular pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie.
Hipopion pot fi diagnosticate prin prezenţa de fibrină (produsul final de proteine ​​din sânge coagulat) în camera anterioară - formează, în general, un cheag de neregulat, nu o linie orizontală situată ventrala.
Flare lipidic va trebui să fie diferenţiate de la flare apoasă severă, ceea ce nu pare ca lăptos / alb ca ars lipidice. Câinii care sunt afectate cu pete albe apoasă severă prezintă, în general, dureri oculare mult mai mult decât animalele cu flare lipide.
Difuză edem cornean, la edem cornean severă, pot fi confundate cu opacitate camera anterioara, dar cornean stromale (ţesut conjunctiv) îngroşare, keratoconus (degenerative, inflamatorii non-tulburare a ochiului), şi corneei bullae (umplute cu lichid blistere) sunt de obicei mai mult a luat act cu edem cornean difuz decât cu flare hipopion sau lipidice.
Tratament
Hipopion necesită un tratament agresiv pentru uveita si a cauzei sale care stau la baza. Tratament în ambulatoriu, în general, este adecvat, dar va trebui să fie conştienţi de faptul că există încă o şansă semnificativă care cainele tau se va pierde din vedere sa. Flare lipidic necesită tratament pentru uveita, care este de obicei uşoară, precum şi orice tulburări care stau la baza metabolice. Daca cainele tau este diagnosticat cu hiperlipidemia, va trebui să schimbaţi dieta câinelui la una care este mai mic in grasimi si calorii, în scopul de a reduce cantitatea de grasime in sange. Ambulator de tratament, cu anti-inflamatorii medicamente prescrise pentru acasă administrare, este, în general adecvat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de celule de sânge în ochi la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates