Friday, 22 Jun 18, 17.25.47

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Excesul de alcaline în sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de alcaline în sânge la câini
Excesul de alcaline în sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.33.31 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Alcaloză metabolică la câini
Un echilibru delicat de acid şi alcaline există în sânge, şi bicarbonat serveşte pentru a menţine echilibrul delicat de acid şi alcaline în sânge, de asemenea, cunoscut sub numele de echilibrul pH-ului, care este în principal menţinută prin plămâni şi rinichi. Alcaloză metabolică la câini poate să apară atunci când bicarbonat (HCO3) nivelurile de creştere a anormal de niveluri ridicate în sânge. Boli care afectează funcţiile renale şi tractului gastro-intestinal, de obicei, sunt implicate în perturbarea echilibrului acid şi alcalin în sânge. Deşi este necesar să se sublinieze că alcaloză metabolică este un fenomen secundar şi de alte afecţiuni, care stau la baza este de obicei responsabil pentru această problemă. Alcaloză metabolică poate apărea la câinii de orice rasa, tu, vârstă, sau de gen.
Simptome si tipuri de
Simptomele sunt, în general, referitoare la cauza principala a alcaloza metabolice. Simptomele generale referitoare la alcaloză metabolică includă:
Slăbiciune
Batai de inima neregulate
Ileus (arestarea completă a mişcărilor intestinale)
Spasme musculare
Deshidratare
Convulsii (rar)
Cauze
Vărsături
Administrarea orală de alcalini, ca bicarbonat
Administrarea de medicamente care cresc fluxul de urină care rezultă în pierderi de mai mult acid
Hipoalbuminemie (nivelul scăzut de albumină - o proteină din sânge))
Boli care afectează secreţia de bicarbonat prin rinichi, care rezultă în retenţie de mai alcalin decât în ​​mod normal, este necesar
Diagnostic
După ce a luat o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv o linie de timp a modului în care şi atunci când simptomele au început, medicul veterinar va efectua o examinare fizica pe cainele tau. Următorul pas va fi pentru a efectua teste de laborator pentru a verifica nivelurile de acid şi alcaline în fluidele organismului diferite. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Analiza de sange de gaze este, de asemenea, foarte utilă în diagnosticul de alcaloza metabolice. Teste de laborator, de obicei, oferă informaţii suficiente pentru medicul veterinar pentru a fi în măsură să confirme un diagnostic.
Tratament
Alcaloză metabolică nu se produce independent, dar, ca urmare a unei cauze care stau la baza, care este responsabilă pentru creşterea alcaline în sânge. Prin urmare, Tratamentul de cauza care stau la baza este de o importanţă primară în corectarea şi în prevenirea complicaţiilor de alcaloza metabolice. În pisici de severe, pune viaţa în pericol metabolice alcaloză, tratament de urgenţă este de obicei necesară. Medicamente care ar putea agrava alcaloză metabolică deja existent va fi oprită. Dacă există vărsături, aceasta va trebui să fie tratate, astfel cum acesta este unul dintre factorii majori în dezvoltarea de alcaloza metabolice. Teste de laborator ar putea fi necesar să fie repetate pentru a se asigura că o recuperare completă a fost atins, sau dacă tratamentul este încă necesară în continuare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Excesul de alcaline în sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates