Saturday, 23 Jun 18, 21.41.31

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicatii cu etanol la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatii cu etanol la câini
Intoxicatii cu etanol la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.34.31 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Intoxicatii cu etanol la câini
Etanol intoxicaţii (toxicoza) apare de la expunerea la etanol chimice, fie verbal, fie prin piele, şi rezultatele cel mai frecvent intr-o depresiune a sistemului nervos central — exprimate la animale ca somnolenţă, lipsa de coordonare sau inconştienţă. Alte reacţii pot include deteriorarea celulelor corpului, şi simptome, cum ar fi incontinenta, încetinit ritmul cardiac, şi chiar atac de cord.
Otrăvire Etanolul este vazut frecvent la câini, şi apare ca urmare a expunerii la coloranţi, Cerneluri, dezinfectanţi, mouthwashes, vopsele, parfumuri, produse farmaceutice, benzină, şi anumite băuturi.
Simptome si tipuri de
Simptomele de otrăvire etanol varia in functie de cantitatea ingerata, şi dacă stomacul cainelui este plin sau gol. Principalul simptom este un sistem de deprimat nervos central, care se poate dezvolta 15 a 30 minute dupa ingestie pe stomacul gol, şi până la două ore mai târziu, atunci când ingerate pe stomacul plin.
Alte simptome includ urinare sau defecare involuntar. Doze mai mari de ingestie etanol poate duce la modificari de comportament, de la depresie la entuziasm, scăderea temperaturii corpului (hipotermie), reflexe lente, şi flatulenţă dacă aluatul de pâine este sursa de etanol (a se vedea cauzele, de mai jos). Semnele de intoxicaţie etanol avansate includ depresia, respiraţie şi a încetinit ritmul cardiac, o creştere în acid totala a corpului (Acidoză metabolică), şi atac de cord. Daca este lasata netratata, acest lucru poate duce la moartea cainelui.
Simptomele de otrăvire etanol poate fi, de asemenea, similare cu primele etape ale antigel (etilen glicol) otrăvire.
Cauze
Otrăvire Etanolul poate aparea de la ingerarea o varietate de produse. Produse fermentate din, cum ar fi aluat de pâine şi mere putrede, care câinii pot găsi la gunoi, poate fi un caz. Alte situaţii accidentale pot să apară de la băuturi deversate, produse comerciale, sau medicamente care conţin alcool. Expunerea de alcool produselor care conţin prin piele este de asemenea posibil.
Unele cazuri de otrăvire cu intenţie etanol au fost raportate, ca si caini de uşor poate consuma băuturi alcoolice dacă i se oferă de către un proprietar conştient de consecinţele.
Diagnostic
Etanolul otrăvire pot fi diagnosticate prin analize de sange de masurare de sânge-etanol de concentraţie. Un test de urină pentru zahărului din sânge (hipoglicemie) poate, de asemenea, punctul de otrăvire etanol, precum şi un test de pH-ul de măsurare pentru nivelurile de acid sporita în organism.
Tratament
Un tratament adecvat pentru otravirea etanol variază în funcţie de severitatea simptomelor afisate. Intravenos (IV) fluide ar trebui să fie prevăzute pentru deshidratare, şi medicament poate fi administrat pentru a atenua deprimarea sistemului nervos central, precum şi de a inhiba metabolizarea alcoolului.
În cazurile mai severe, cazul in care cainele tau are probleme respiratorii, ventilaţie artificială a ajutorului de respiraţie, cum ar fi cu o mască de oxigen, poate fi necesară. În cazul în care un atac de cord a avut loc, Terapia cardiacă trebuie să fie prezenţi la prima.
Prevenirea
Intoxicaţii Etanolul poate fi prevenită doar prin garantarea faptului că cainele tau nu este expus la produsele care conţin etanol. Vopsele, parfumuri, mouthwashes, alimente fermentate, şi a altor produse care conţin etanol, ar trebui să fie ţinute la indemana cainelui - de preferinţă, blocat în dulapuri sau în containere sigure.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatii cu etanol la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates