Wednesday, 25 Apr 18, 21.54.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Simptomele estrului după sterilizare la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Simptomele estrului după sterilizare la câini
Simptomele estrului după sterilizare la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.35.14 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Rămăşiţă sindromul ovarian la câini
Indepartarea chirurgicala a uterului si a ovarelor într-un câine de sex feminin este numit ovariohisterectomia. Acest tip de intervenţie chirurgicală rezultate în încetarea estrului ulterioare (căldură) simptome la femei. Totuşi, uneori după o ovariohisterectomia, unii caini de sex feminin continua sa prezinte semne de comportament şi / sau fizice referitoare la calduri. Aceasta este de obicei găsit a fi rezultatul de tesut ovarian a fi lăsat în urmă. Dacă tisulară, cum ar rămâne funcţionale şi continuă să secrete hormoni, simptome de comportament şi / sau fizică a calduri la câine de sex feminin sunt văzute. Aceste simptome sunt, de obicei, în decurs de câteva zile după intervenţie chirurgicală şi nu sunt mai puţin frecvente după o ovariohisterectomia.
Simptome si tipuri de
Umflarea ale vulvei
Vaginale de descărcare de gestiune
Atracţii de câinii masculi
Interacţiune pasive cu câinii masculi
Pot permite actul sexual să aibă loc
Cauze
Imposibilitatea de a elimina complet ambele ovare in timpul interventiei chirurgicale
Prezenţa de tesut ovarian anormal
Supranumerar ovar (număr excesiv de ovare – rar)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da un istoric medical amanuntit de sanatatea cainelui tau, debutul simptomelor, şi atunci când câinele a avut ovariohisterectomia. Istoria va include, de obicei, schimbări de comportament şi semne de calduri, care au apărut chiar şi după un succes indepartarea chirurgicala a ovarelor si a uterului a fost facut. După ce a luat o istorie completă, medicul veterinar va efectua un examen fizic complet. Standard testelor de laborator va include o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Nu este neobişnuit pentru rezultatele acestor teste pentru a reveni în limitele normale.
Mai multe teste specifice pentru masurarea hormonilor cainelui tau poate arata nivelul de estrogen si progesteron, care sunt mai mari decât ar trebui să fie de aşteptat într-un câine post-chirurgie. O examenul citologic de eşantioane prelevate din vagin va ajuta, de asemenea, în determinarea statutului de călduri în câinele dumneavoastră. În plus,, ultrasunete poate fi utilizat pentru a determina dacă orice reziduuri ţesut ovarian sunt prezente. Totuşi, în unele cazuri, intervenţii chirurgicale abdominale pot fi necesare pentru a confirma prezenta de tesut ovarian. Dacă acest lucru se dovedeşte a fi în cazul, îndepărtarea acestor ţesuturi reziduală poate avea loc în acel moment.
Tratament
După atingerea unui diagnostic de confirmare, medicul veterinar va consulta cu tine despre un al doilea tur de intervenţie chirurgicală pentru a elimina orice stânga-peste tesut ovarian de funcţionare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Simptomele estrului după sterilizare la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates