Wednesday, 25 Apr 18, 12.28.15

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Epilepsia la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Epilepsia la câini
Epilepsia la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.35.53 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Epilepsie, idiopatică sau genetică la câini
Epilepsia este o tulburare a creierului care determina câinele să aibă brusc, necontrolate, recurente atacuri fizice, cu sau fără pierderea conştienţei. Aceasta se poate întâmpla, uneori, din motive necunoscute (idiopatică) sau din cauza unor anomalii genetice. Totuşi, epilepsie idiopatica este deseori caracterizată prin leziuni cerebrale structurale şi este mult mai probabil observat la câinii masculi. Daca este lasata netratata, crizele pot deveni mai severe şi mai frecvente.
Simptome si tipuri de
Convulsiile sunt de obicei precedate de o aură scurt (sau focale cu debut). Când se produce aceasta cainele poate apărea fightened şi ameţită, sau se poate ascunde sau de a cauta o atenţie. Un sechestru(cu) începe, cainele va cădea pe partea sa, deveni rigid, chomp maxilarului său, saliva abundent, urinate, defecate, vocaliza, şi / sau cu zbaturi cu toate cele patru membre. Aceste activităţi, în general, durează între sechestru 30 şi 90 secunde.
Convulsiile apar cel mai adesea în timp ce pacientul este adormit sau de odihnă, de multe ori pe timp de noapte sau în dimineaţa devreme. În plus,, majoritatea cainilor recupera prin timpul pe care il aduce câinele la medicul veterinar pentru examinare.
În general, tineri cainele este, mai severă va fi epilepsie. Ca regulă generală, atunci când este înainte de vârsta de debut 2, condiţia răspunde pozitiv la medicament. Următorul comportament sechestru, cunoscut sub numele de comportament postictal, include perioade de confuzie şi dezorientare, Wandering fără rost, Comportamentul deviant, Orbire, stimulare, crescut de sete (polidipsie) şi creşterea apetitului (polifagie). Recuperarea în urma sechestrului poate fi imediată, sau poate dura până la 24 oră.
Câini cu epilepsie pot avea crize stabilit de grup la intervale regulate de la unu la patru săptămâni. Acest lucru este evident mai ales în mare rasa câini.
Cauze
Epilepsie idiopatica este genetica in mai multe rase de caini si este familială; sensul că aceasta se execută în anumite familii sau linii de animale. Cele mai predispuse la epilepsie idiopatica includ rasele Beagle, Spitz, Belgian Tervuren, Golden Retriever, Labrador Retriever, Vizsla şi Shetland Sheepdog. Mai multe gene şi modurile recesiv de moştenire sunt sugerate în Ciobanescul de Berna si Labrador Retriever, în timp ce non-gen trăsături hormon recesive a fost propus în Vizsla şi Wolfhound irlandeză. Există, de asemenea, trăsături recesive în Springer Spaniel limba engleză, care poate duce la epilepsie, dar aceasta nu pare să afecteze toţi membrii de familie. Convulsiile sunt focale, în principal (care implică zone localizate ale creierului) în finlandeză Spitz.
Caracteristicile genetice asociate cu epilepsie, de obicei, se manifestă de la 10 luni 3 de ani, dar a fost raportat ca devreme de sase luni si abia la cinci ani.
Diagnostic
Cei doi mai importanţi factori în diagnosticul de epilepsie idiopatica este vârsta la debut şi modelul sechestru (tipul şi frecvenţa). Daca cainele tau are mai mult de două capturi, în prima săptămână de la debut, medicul veterinar va lua în considerare, probabil, un diagnostic, altele decât epilepsie idiopatică. În cazul în care apar convulsii atunci cand cainele este mai mic decât şase luni sau mai mari de cinci ani, acesta poate fi metabolice sau intracrainal (în craniu) de origine; Acest lucru va exclude hipoglicemie la câini mai mari. Convulsii focale sau prezenţa de deficite neurologice, între timp, indicate structural intracranial disease.
Tratament
Cea mai mare parte de tratament este de ambulatoriu. Se recomandă ca cainele nu încearcă să înoate, pentru a preveni înec accidentală alb este supus tratamentului. Fiţi conştienţi de faptul că majoritatea câinilor pe termen lung sau medicamente antiepileptice, anticonvulsivante deveni supraponderali. Prin urmare, monitoriza greutatea sa îndeaproape şi se consultă medicul veterinar pentru un plan de dieta, dacă este necesar.
Prevenirea
Deoarece această formă de epilepsie se datorează anomaliilor genetice, există puţine poti din cauza de prevenire a acestora. Totuşi, întreruperea bruscă de medicamente(cu) pentru a controla crizele pot agrava sau iniţia convulsii. În plus,, evita tratează sărat pentru câini trataţi cu bromură de potasiu, deoarece poate duce la convulsii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Epilepsia la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates