Sunday, 24 Jun 18, 20.29.14

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Extinderea esofagului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Extinderea esofagului la câini
Extinderea esofagului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.36.28 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Megaesophagus la câini
Megaesophagus este o extindere generalizată a esofagului — un tub muscular conectarea gât spre stomac — cu o scădere a motilităţii la absente. Motilitate esofagian este necesar pentru deplasarea produselor alimentare lichide şi în jos până la stomac.
Megaesophagus este văzută mai des la caini, comparativ cu pisici. Unele rase se nasc (congenital) cu această problemă; de exemplu, sârmă terrier cu părul vulpe şi Schnauzer miniatura. Alte rase raportate care urmează să fie predispuşi la această condiţie includă: Ciobanestii germani, teckelii, Danezii avantajos, Irlandeză set, Labrador Retriever, PUG, şi chineză shar-pei.
Simptome si tipuri de
Regurgitarea este considerat semn semnul distinctiv al megaesophagus. De asemenea, pneumonie de aspiraţie se poate dezvolta din cauza la intrarea de alimente sau lichide in plamani. Alte simptome comune includ:
Vărsături
Tuse
Nazale de descărcare de gestiune
Creşterea zgomote respiratorii
Scădere în greutate (caşexie)
Foame extreme sau lipsa poftei de mâncare (anorexie)
Excesivă drooling (ptyalism)
Bad respiraţie (halena)
Slaba creştere
Cauze
Megaesophagus pot fi congenitale în natură (născut cu) dobândite sau mai tarziu in viata. Forma congenitala este de obicei idiopatică sau ca urmare o cauză necunoscută; Deşi este rar din cauza miastenia gravis. Formularul dobândit este, de asemenea, de obicei idiopatică, dar poate fi, de asemenea, ca urmare a:
Neuromuscular boala (g, miastenia gravis, răpciugă, miozita)
Esofagian tumora
Corp străin în esofag
Inflamarea esofagului
Toxicitate (g, Plumb, taliu)
Infecţii parazitare
Diagnostic
Medicul veterinar va cere mai întâi pentru o istorie completă a sănătăţii cainelui. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet pe cainele dvs. şi încercarea de a diferenţia, cu descrierea, dacă este regurgitarea sau vărsături, care este important în exclude boli care stau la baza provoca vărsături. Forma de material expulzat, prezenţa alimentelor nedigerate, şi durata de timp de la ingerarea de vărsături (sau regurgitarea) va ajuta, de asemenea, diferenţierea între aceste două aspecte.
Testele de rutină de laborator, inclusiv hemograma completa (CBC), biochimie profil, analiza urinei şi rezultate, sunt de obicei normale la câini cu megaesophagus. Totuşi, anomalii legate de boli subiacente sau complicaţii, cum ar fi pneumonie de aspiraţie, pot fi observate. Studiile radiografice va arată cele esofag extinse umplute cu lichid, ea, sau produse alimentare, şi va ajuta la identificarea anomaliilor legate de pneumonie de aspiraţie.
Mai multe tehnici avansate, ca Esofagoscopie, va fi fi, uneori, angajat, prea. Esofagoscopie permite examinarea interiorul esofagului folosind un esophagoscope, un strat subţire, tub-ca instrument cu şi lumină şi lentile pentru vizualizarea zonelor interioare ale esofagului. Acesta permite, de asemenea pentru îndepărtarea corpurilor străine, evaluarea de obstrucţie, şi neoplazie.
Tratament
Scopul major al terapiei este de a trata cauza care stau la baza. Totuşi, este, de asemenea, important ca câinii cu ingestiei de hrană sunt compromise care îndeplinesc cerinţele lor de zi cu zi nutriţionale. Elemente comune alimente recomandate de către medicul veterinar va include terci lichid, mici chiftelutele, mixate reziduuri, şi alte gustoase, alimente cu conţinut ridicat de energie.
În funcţie de cauza care stau la baza problemei, intervenţie chirurgicală poate fi angajat. De exemplu, în cazurile de un corp străin, acestea vor fi îndepărtate imediat pentru a oferi ajutor şi de a preveni alte complicaţii. Pneumonie de aspiraţie este o altă problemă pune în pericol viaţa, care necesită spitalizarea imediată, în cazul în care terapia cu oxigen, Antibiotice, şi alte medicamente sunt folosite pentru a trata starea.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Extinderea esofagului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates