Sunday, 24 Jun 18, 20.14.41

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cardiomiopatie dilatata la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiomiopatie dilatata la câini
Cardiomiopatie dilatata la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.38.22 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Boală a muşchiului cardiac la câini
Cardiomiopatie dilatativa (DCM) este o boala a muschiului inimii, care este caracterizat printr-o inima marita, care nu funcţionează corect. Cu DCM, atât camerele superioare si inferioare ale inimii devin extinsă, cu o parte fiind mai grav afectate decât celelalte. Atunci când ventriculul, sau mai mică de camera, devine extinsă, capacitatea sa de a pompa sangele in plamani si organismul se deteriorează. Atunci când ventriculul inimii nu pompa suficient sânge în plămâni, lichidul incepe sa se acumuleze in plamani. O inima marita curând devine supraîncărcat, şi acest lucru duce adesea la insuficienţă cardiacă congestivă (CHF).
Incidenţa de DCM la câini creşte odată cu vârsta, care afectează, de obicei, câini între patru şi zece ani. DCM este, de asemenea, mai frecventa la anumite rase, cum ar fi Doberman Pinscher, Boxer, Scottish deerhound, Irlandeză Wolfhound, Great Dane, Saint Bernard, Afgan Hound, Cocker Spaniel şi.
Simptome si tipuri de
Simptomele majore ale DCM include letargie, anorexie, respiraţie rapidă şi excesivă, scurtime de respiraţie, tuse, distensie abdominală, şi pierdere tranzitorie a conştienţei. În unele cazuri,, câini cu preclinice (înainte de apariţia simptomelor) DCM poate fi dat un diagnostic îndoielnică, deoarece aceasta pare să fie în sănătate amenzii. Pe de altă parte,, un examen fizic amanuntit poate face aparent unele dintre simptome subtile de DCM, cum ar fi deficitele puls, ventricular or supraventricular premature contractions (în ventriculi şi de mai sus ventriculi, respectiv), şi lent timp reumplere capilara. Sunetele cainelui respiraţie pot avea, de asemenea, un sunet înăbuşit sau trosnituri datorită prezenţei de lichid în plămâni.
Cauze
Cauza a DCM la câini este în mare parte necunoscut. Deficiente nutritionale de taurina sau carnitină au fost găsite pentru a contribui la incidenţa de DCM-ul din anumite rase, cum ar fi Doberman şi Cocker Spaniel. Dovezile sugerează, de asemenea faptul că unele rase au o sensibilitate genetică la boală. În cele mai multe rase, câinii masculi sunt mai sensibile la boală decât câinii de sex feminin.
Diagnostic
În plus faţă de un examen fizic aprofundată a inimii, anumite teste medicale sunt necesare pentru a confirma un diagnostic de DCM, şi a exclude alte boli. Imagini radiografice pot dezvălui ventriculului stâng şi extindere atrial, şi prezenţa de lichid în plămâni. O electrocardiogramă (ECG) pot dezvălui fibrilaţie atrială şi tahicardie ventriculară (bătăi rapide ale inimii). O ecografie a inimii cu ajutorul echocardiograph imagistica este necesar pentru un diagnostic definitiv de DCM. Acest test analizează dimensiunea inimii, şi capacitatea de a contracta ventriculare. În cazul de DCM, o echocardiograph va vor dezvalui un ventriculului stâng şi extinsă în atriul stâng, şi a redus capacitatea de contracţie.
Tratament
Tratamentul pentru DCM este puternic axat pe imbunatatirea functiei inimii, şi pe tratarea simptomelor de insuficienţă cardiacă congestivă. Medicamentele pot fi administrate pentru a spori contracţia inimii şi pentru a încetini bătăi rapide, şi diuretice pot fi folosite pentru a controla acumularea de lichid în plămâni. Vasodilatatoare, medicamente care induc dilatarea vaselor de sânge, şi să ajute la sânge pompa de inima mai eficient, sunt, de asemenea, de obicei, parte a terapiei pentru DCM. Cu excepţia cazurilor în care un câine este grav afectat de boala, spitalizare pe termen lung nu ar trebui să fie necesar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiomiopatie dilatata la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates