Saturday, 23 Jun 18, 17.33.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Electrocutare la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Electrocutare la câini
Electrocutare la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.39.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Electrocutare la câini
In timp ce noi niciodata nu da, în general, dispozitivele noastre de un gând al doilea, ele pot fi foarte periculoase pentru câini jucausi si iscoditor tineri. Electrocutare de la mestecat pe un cablu electric este tipul cel mai comun de prejudiciu electrice de uz casnic pentru animalele de companie. Aceste tipuri de leziuni pot duce la arsuri în zonele înconjurătoare (g, gură, păr), sau pentru că actuala modifică conducta electrica in inima, muşchilor, şi a altor ţesuturi. Posibile complicaţii ale leziunilor electrice musca din cordonul ombilical sunt acumulare de lichid în plămâni (edem pulmonar) si a tensiunii arteriale ridicată în arterele din apropierea plămâni (pulmonară hipertensiune). În plus,, au existat rapoarte de animale în curs de dezvoltare cataracta - o anomalie ochi – după astfel de leziuni.
Simptome si tipuri de
Semnul cel mai evident al unei vătămări este electric sau arsuri in jurul gurii cainelui tau. Dacă fie mustati sau parul din jurul gurii sunt semnat, acest lucru poate fi un indiciu care cainele tau a fost ars la un moment dat. Majoritatea symtoms grave sunt legate de respiraţie cainelui tau, scurtime de respiraţie cele mai frecvente fiind. Non-respiratorii indicatori sunt rata de rapide ale inimii (tahicardie), musculare tremors, convulsii, collapse.Some şi fizică a mai frecvente semne de leziuni grave electrice sunt:
Tuse
Anormal de rapid de respiraţie (tahipnee)
Trebuind să fie în poziţie verticală pentru a respira corect (orthopnea)
Trosnituri sunete in plamani (Raluri)
Dificultăţi de respiraţie (dispnee)
Albăstrui-o nuanţă de piele (cianoză)
Cauze
Cele mai multe accidente de acest tip sunt observate la animale mai tinere de doi ani. Fie ca este din cauza erupţia dinţilor, cu nevoia de a mesteca ca dintii noi cresc în, sau pentru că catelusul tau are o tendinţă naturală de a mesteca asupra lucrurilor, este pe parcursul acestor ani mai tinere care au un prejudiciu ca urmare a musca intr-un cablu electric este cel mai probabil să se întâmple.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie.
Aceste simptome enumerate mai sus pot fi din cauza unei leziuni ale coloanei electrice, dar există şi alte posibilităţi, precum şi. Probleme în inima, cum ar fi un ritm cardiac neregulat, ar putea fi din cauza unei boli de inima existente,. Electrocardiogramă (ECG, sau ECG) de înregistrare poate fi utilizat pentru a examina curenti electrici din muschii inimii, şi poate dezvălui orice anomalii de conducere electrice cardiace (care stă la baza capacitatea inimii de a contracta / bate). Acest lucru va permite medicul veterinar pentru a confirma sau infirma boli de inima. Probleme cu inima pot apărea, de asemenea, în cazul în care câinele dumneavoastră a ingerat otrava de rozătoare. Otravă folosite pentru a ucide rozătoare conţine anticoagulante care blocheaza producerea de vitamina K — necesare pentru agenţii de coagulare gasit in sange pentru a lucra în mod normal,. Această posibilitate poate fi exclusă prin intermediul testelor de coagulare a sângelui.
În general, cu leziuni maduva electrice la plamani sunt umplute cu un roz, înspumat lichid. Există de multe ori răni bronz sau gri în gură, şi zonele cu pete roşii inside garnitură de inima.
Tratament
Dacă sunteţi un martor la electrocutare, Asiguraţi-vă că opriţi de energie electrică înainte de a muta câine uour. Daca cainele a pierdut cunoştinţa, clar cailor aeriene său cel mai bun cât poţi, şi, dacă este necesar, oferă respiraţie asistenţă şi / sau oxigen.
În cazul în care câinele dvs. suferă de o sânge a scăzut de trombocite sau de furnizare, aceasta va trebui să fie tratate intravenos cu fluide speciale (cristaloizi sau coloidale). Lichid în plămâni pot fi tratate cu diuretice (furosemid). Terapie pentru ritm cardiac neregulat, poate fi necesară, precum şi. Medicul dumneavoastră va efectua teste diferite, înainte de eliberarea câinelui dumneavoastră în îngrijire la domiciliu. Îngrijire medicală suficientă poate fi în mod normal efectuate într-o zi, dar poate dura mai mult dacă apar complicaţii. În caz de arsuri, medicul veterinar va consulta cu tine pe cel mai bun curs de acţiune.
Prevenirea
Cel mai important pas in prevenirea prejudiciului electrice este de a menţine cainele departe de cablurile electrice şi pieţe de desfacere. În plus,, inspecta toate corzile în casa ta şi arunca orice, care sunt deteriorate, deoarece chiar şi contact minim cu un fir de gol poate provoca leziuni grave la cainele tau (face contact cu picioarele, nas, sau a limbii, de exemplu). Utilizarea baby-proofing măsuri în casa este o modalitate prin care proprietarii de animale de companie multi găsi, de asemenea lucrări pentru protejarea împotriva lor casă prejudiciu. Cele mai multe magazine complete hardware şi Departamentul de serviciu transporta de uz casnic de protectie a copilului unelte.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Electrocutare la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates