Saturday, 23 Jun 18, 02.10.22

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sindromul mortalităţii neonatale - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul mortalităţii neonatale
Sindromul mortalităţii neonatale
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.40.53 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Fading sindrom (Mortalităţii neonatale) la căţei
Pui nou-nascutilor se nasc cu un sistem imunitar imatur, care trebuie să fie construite de-a lungul timpului, începând cu laptele mamei lor. Din cauza lor organelor imature caroseriei şi sistemele de, pui sunt predispuse la diverse insulte, inclusiv infecţii şi de mediu, nutriţionale, şi factorii metabolici. De asemenea, animalele tinere nu au încă puternic reglarea temperaturii corpului, şi a temperaturii corpului lor pot fluctua profund ca raspuns la schimbarile de temperatura mediului şi de umiditatea. Controlul glucozei poate fi, de asemenea, slabă, şi nivelurile de glucoza din sânge pot scădea sub limitele normale în caz de tulburări nutriţionale, conduce la o stare de hipoglicemie. Mortalităţii neonatale, decolorare sau sindrom, implică moartea puilor la naştere până la vârsta de două săptămâni. Acest sindrom este mai frecventă la catei pedigree.
Simptome si tipuri de
Slăbiciune
Greutate mica la nastere
Pierderea de greutate
Imposibilitatea de a castiga in greutate
Scăderea activitate
Lipsa poftei de mancare
Vocalize constantă şi neliniştit în faza de început, dar catelus poate deveni inactiv şi liniştită în etapele ulterioare
Rătăcirii departe de baraj şi restul de gunoi
Diaree
Minima temperaturii corpului
Cauze
Baraj (mamă)-legat
Naştere dificilă sau travaliu prelungit
Probleme cu letdown lapte
Rănire
Inadecvată nutriţie
De mediu
Temperatura şi umiditatea extreme
Sanitare precare
Pup legate de
Defectele congenitale
Infecţii
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii catelului dumneavoastra, inclusiv un istoric de fundal de simptome, precum şi orice informaţii de fond le-aţi cu privire la paternitatea catelului dumneavoastra. După ce a luat o istorie completă, medicul veterinar va efectua un examen fizic complet. Testele de laborator va include o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei.
Testele de sange pot dezvălui anemie, schimbări în leucocite (celule albe din sânge, WBC) contează, inclusiv un număr anormal de scăzut de trombocite (celulele responsabile de coagularea sangelui) şi o creştere a numărului de celule albe din sânge, care este ceea ce este, de obicei observate la infecţii. Un profil de biochimie poate indica niveluri anormal de scăzute de glucoză (hipoglicemie) împreună cu alte modificări, în funcţie de care organele sunt cele mai afectate. Sumar de urina pot indica prezenţa a hemoglobinei, care transportă oxigenul componenta a celulelor rosii din sange, în urină. Se poate arăta, de asemenea, bacteriile prezente în urină, care indică o infecţie a tractului urinar. Mai multe teste specifice ar include izolarea virus sau o bacterie din fluide corporale diferite. Medicul veterinar va efectua, de asemenea, un examen fecale pentru a testa prezenţa paraziţilor.
Tratament
În cazurile în care un nou-născutului prezintă cu o temperatură scăzută a corpului, medicul veterinar va încălzi uşor catelul la o temperatura normala a corpului de peste câteva ore, pentru a evita socante sistemului său. Suplimentarea cu oxigen va fi acordată, dacă este necesar, şi terapia cu fluide intravenoase vor fi iniţiate pentru a corecta deficitele lichid.
În cazurile cu niveluri scăzute de glucoză în sânge (hipoglicemie), fluide cu glucoză vor fi selectate pentru terapia cu fluide. Catelul nu va fi permis să se hrănească în cazul în care temperatura corpului este semnificativ mai mic decât în ​​mod normal şi nu are reflexul de supt; totuşi, după ce a fost încălzit, care alăptează vor fi încurajate. Tratamentul cu antibiotice va fi început în cazul în care există o infecţii bacteriene prezent.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul mortalităţii neonatale
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates