Wednesday, 20 Jun 18, 19.05.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Chisturi la urechi (Colesteatomului) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Chisturi la urechi (Colesteatomului) la câini
Chisturi la urechi (Colesteatomului) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.43.15 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Colesteatomului la câini
Cainii au un “L” în formă de ureche canal. La sfârşitul partea de jos a “L” este timpanul (timpanice membrană), si in spatele timpanului este urechii medii. Atunci când urechea devine infectLt, doar exterior, “L” porţiune în formă de ureche este de obicei afectată, o condiţie menţionată în continuare otita externa. Uneori, urechea mijlocie va deveni infectate, precum şi, într-o stare mentionat ca otita medie. Infecţii ale urechii medii pot apărea în cazul în care timpanul este rupt sau dacă o infectie a urechii exterioare merge pe un timp îndelungat. Atunci când infecţii ale urechii medii merge pe un timp îndelungat, una dintre complicatiile care pot urma este formarea unui chist (lichid umplut sac) lângă timpan. Acest chist se numeşte colesteatomului.
Simptome si tipuri de
Infecţie în una sau ambele urechi, prezenţi la mult timp (proteja)
Agitarea cap o mulţime
Pawing sau zgarierea la urechi
Durere atunci când mănâncă
Durere, atunci când căscat
Durere, atunci când fălcile sunt manipulate
Rareori, capul înclinat într-o parte sau dificultate la mers
Rareori, surditate sau scăderea auzului
Cauze
Infecţii ale urechii, care sunt prezenţi de mult timp, uneori mai mult de un an, sunt cele mai frecvente cauze de cholesteatomas la câini. Toate rasele şi vârstele de câini au fost raportate pentru a obţine cholesteatomas, deşi unele rase pot avea anumite caracteristici fizice care le predispune la probleme cu urechile.
Infecţie a urechii
Ureche acarieni
Corpuri străine (g, iarbă awns)
Utilizarea excesivă a agenţilor de curăţare sau tampoane în canalele urechii
Factori predispozanţi
Rase cu canale înguste ureche şi / sau urechi excesiv îndoite
Parul in exces din canalul auricular
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Veterinarul va folosi un instrument de diagnostic numit otoscop, un instrument cu o lumina si o con la unul din capete care este proiectat pentru examinarea urechii. Acest lucru va ajuta medicul veterinar pentru a identifica orice fel de material sau prezenţa de descărcare de gestiune în canalul urechii cainelui tau, precum şi pentru a stabili modul umflate canalului urechii este. Veterinarul tau va fi, de asemenea, cauta pentru orice deteriorare a timpanului. De multe ori, în cazul de o infectie a urechii pe termen lung, medicul veterinar nu va putea vedea timpanul din cauza umflături şi descărcarea de gestiune in canalul urechii. O probă din materialul din urechile cainelui dumneavoastra vor fi luate pentru cultură pentru a determina ce bacterii pot fi cauza infecţia urechii cainelui tau. Medicul veterinar va solicita, de asemenea x-ray imagistica din capul cainelui. Aceste raze X va permite medicul veterinar sa se uite la partea de mijloc a urechii (in spatele timpan) care nu poate fi văzut cu un otoscop. Razele X va ajuta, de asemenea, să identifice cât de mult a urechii este implicat şi dacă sau nu maxilarului este, de asemenea, implicat. Veterinarul tau poate dispune, de asemenea, o tomografie computerizata (CT) scanare în cazul în care razele X nu oferă informaţii suficiente pentru a confirma un diagnostic. O scanare CT va oferi informatii foarte detaliate despre cât de mult a urechii cainelui tau este implicat în infecţie. Acest lucru va ajuta medicul veterinar pentru a stabili ce cel mai bun tratament va fi pentru cainele dumneavoastra.
Tratament
Chirurgia este, de obicei cel mai bun tratament pentru cholesteatomas. În timpul intervenţiei chirurgicale, canalul urechii cainelui tau vor fi eliminate impreuna cu colesteatomului. Acest lucru nu va afecta aspectul exterior al urechii cainelui după ce sa vindecat după o intervenţie chirurgicală. Totuşi, auzul cainelui tau poate fi scăzut pe partea pe care a fost operat pe. Multi caini, totuşi, pot auzi, precum şi după intervenţia chirurgicală în care acestea ar putea înainte de. Una dintre posibilele complicatii de interventii chirurgicale este leziuni ale nervilor care controleaza miscarile faciale. Acest lucru nu este întotdeauna permanenta si, de obicei, vindeca cu timpul.
Prevenirea
Este important pentru a trata orice infectii ale urechii pe care cainele tau devine imediat ce observaţi simptome. Asiguraţi-vă că pentru a da toate medicamentele pe care medicul veterinar vă oferă pentru cainele dumneavoastra pentru a trata infecţia, chiar dacă cainele pare să fie simţi mai bine.
Daca cainele tau are caracteristici fizice care le poate predispune la infectii ale urechii, asiguraţi-vă că sunteţi familiarizaţi cu modalităţi prin care puteţi evita problemele de. De exemplu, cazul in care cainele tau are urechi excesiv de păros, ca pudeli au tendinta de a, aveţi posibilitatea să asiguraţi-vă că urechile sunt îngrijite şi curăţate în mod regulat înainte de murdăria şi obiectele au o şansă de a obţine prins în ele. Un cuvânt de precauţie: tampoane de bumbac nu trebuie niciodată să fie utilizate în interiorul canalelor urechii cainelui. Un tesut moale de bumbac, este suficientă pentru înlăturarea murdăriei şi excesului de piele de la exterior a canalului urechii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Chisturi la urechi (Colesteatomului) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates