Wednesday, 25 Apr 18, 06.48.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer de ureche la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer de ureche la câini
Cancer de ureche la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.43.50 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Auricular carcinomul cu celule scuamoase la câini
Cainii pot fi afectate cu mai multe tipuri de tumori ale pielii, inclusiv cu privire la urechi. Un tip de tumora, care poate afecta urechile este un carcinom cu celule scuamoase. Un carcinom cu celule scuamoase (SCC) poate fi descrisă ca o tumoare malignă şi, în special invazive care se deţin în scara ca celulele epiteliului - ţesut care acoperă corpul sau liniile cavitatile corpului. Aceste scară cum ar fi celulele ţesutului sunt numite scuamoase.
Cancerul este, prin definiţie,, un formular special maligne şi persistentă de cancer, de multe ori se întorc după ce este a fost excizate din organism şi metastaze la alte organe şi locaţii de pe corp.
An auricular (referitoare la ureche) carcinomul cu celule scuamoase pot fi cauzate de expunerea la soare în exces. Este mai frecventa la caini alb, câinii cu straturi de păr de lumină, şi la câini, care au urechi albe. Acest tip de tumora incepe ca roşu, iritabil zone cauta pe sfaturi de urechi. Răni, or ulcers, poate părea să vină şi să plece şi va primi lent mai mari cu timpul. S-ar putea fi ulcere pe fata, precum şi. Acest tip de cancer pot fi tratate cu succes daca este prins mai devreme. Aceasta este o forma rara de cancer la câini şi pot fi tratate cu succes daca este prins mai devreme.
Simptome si tipuri de
Roşu, răni iritabil pe marginile de urechi
Roseata poate aparea si disparea
Sangerarea de la dureri la nivelul urechilor
Răni la ureche care ajunge încet mai mari
Ca răni obţine poza, sfaturi ureche ar putea să dispară, urechea poate deveni malformatii
Uneori, rani pe fata
Cauze
Expunerea excesiva la soare pe o perioadă lungă de timp
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor. Asiguraţi-vă că pentru a descrie orice răni care au fost aparent pe alte părţi ale corpului, chiar dacă bănuiţi că au fost cauzate de leziuni rezultate din activitatea în aer liber, sau de la zgarieturi la nivelul pielii.
În timpul examinării, medicul veterinar va priviti cu atentie pentru alte leziuni sau tumori pe corpul cainelui tau. Ganglionilor limfatici vor fi atent simţit pentru a stabili dacă acestea sunt extinse, un indiciu că organismul reactioneaza la o infectie sau de invazie. Un eşantion de lichid limfatic pot fi luate pentru a testa pentru celulele canceroase. Medicul veterinar va pentru hemoleucograma şi profilul biochimie să vă asiguraţi că organele cainelui alte sunt în mod normal de lucru şi pentru a determina dacă numarul de celule albe din sânge este mai mare decât în ​​mod normal; Noi, un indiciu că organismul se lupta cu o boală invazivă sau infecţie.
O biopsie vor fi luate de ţesut ulceroase pe urechea cainelui, astfel încât medicul dumneavoastră poate diagnostica de tipul specific de creştere este, dacă carcinom benigne sau o masă de ţesut. Acest lucru este necesar pentru diferenţierea ulcere de la orice altă condiţie care ar putea fi cauza aceleaşi simptome. X-raze imagini ale pieptul cainelui si a craniului va permite medicul veterinar pentru a inspecta vizual plamani pentru orice semne de anomalii, în special tumori, şi pentru a vă asigura că carcinomul nu sa răspândit în oase.
Tratament
Tratamentul va depinde de cât de multe ulcere cainele tau are în urechile sale şi cât de mari sunt ulcere. Dacă există un singur ulcer mici, acesta poate fi îndepărtat prin crioterapie, îngheţarea tehnica. În cazul în care ulcerul este mai mare, sau dacă există mai multe ulcere, acesta / acestea vor fi tratate cu interventii chirurgicale. În timpul intervenţiei chirurgicale, cele mai multe sau toate pe de o parte în poziţie verticală sau floppy (suprafaţă) a urechii cainelui vor fi eliminate. În unele cazuri,, canalul auditiv poate fi necesar, de asemenea, să fie eliminate. Cele mai multe câine de a recupera şi de la aceasta operatie, chiar dacă canalul auditiv trebuie să fie eliminate.
Daca tratamentul chirurgical nu este o opţiune practică, Chimioterapia poate fi folosita pentru a distruge celulele canceroase. Totuşi, chimioterapie nu este de obicei la fel de eficient ca o interventie chirurgicala. În unele cazuri,, medicul veterinar va poate recomanda un specialist de cancer veterinar, astfel încât să poată determina dacă există alte opţiuni viabile de tratament.
Prevenirea
Limitaţi cantitatea de timp cainelui tau isi petrece la soare, mai ales dacă este câine alb, sau în cazul în care are o blana brichetă. Cand cainele se stinge la soare, protecţie solară se aplică la urechile sale şi ale nasului.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer de ureche la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates