Saturday, 21 Apr 18, 07.34.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ureche de cancer (adenocarcinom) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ureche de cancer (adenocarcinom) la câini
Ureche de cancer (adenocarcinom) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.44.20 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Adenocarcinom glanda Ceruminous de ureche la câini
Mai multe comune la pisici decât câini, adenocarcinom glanda ceruminous este tumorii primare maligne ale glandelor sudoripare, care se găseşte în canalul auditiv extern. Deşi rare, aceasta este una dintre cele mai frecvente tumori maligne a canalului urechii la câinii mai mari. Şi în timp ce acesta poate fi la nivel local invazive, are o rata scazuta de metastaze la distanta (răspândire a cancerului).
În plus,, nu există o predispoziţie de gen cunoscut pentru acest tip de tumoare, dar spanielii Cocker pot fi mai expuse riscului.
Simptome si tipuri de
Similar cu otita externa, câinii cu adenocarcinom glandei ceruminous prezintă semne vestibular, cum ar fi ameţeli, înclinare a capului, Uncoordination, şi frecvente poticnire. Local nodul extindere limfatici pot fi, de asemenea, data vazut. Alte simptome depind de stadiul de cancer.
Stadii incipiente de mase nodulare:
Pale roz
Se rup uşor
Ulcere deschise
Sângerare
Stadiile mai târziu:
Mare masă(este) care umple canalul si a invada prin peretele canalului în structurile incadrand
Cauze
Experţii sunt încă incerte din cauza exacta pentru acest tip de adenocarcinom, dar inflamatia cronica poate juca un rol în devlopment tumorale.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor si istoria cainelui tau de sănătate care au dus la debutul testelor symptoms.Standard includ un profil complet de sânge, chimice de sânge profil, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina.
Radiografic şi CT (tomografie computerizata) imagistica sunt esenţiale pentru confirmarea diagnosticului. Craniu de raze X, de exemplu, poate ajuta pentru a determina dacă timpanice bullae (extinderea osoase ale osului temporal în craniu) sunt implicate în masă. Toracice şi de raze X si tomografii ajuta la identificarea în cazul în care cancerul sa răspândit (metastaze) la alte organe. O mostra de tesut pentru biopsie va fi esenţială pentru a determina natura exactă a creşterii.
Tratament
Canalului urechii ablatie (îndepărtarea completă a urechii şi a canalului urechii) şi laterale bulă osteotomie (a scoate partea osoasă a canalului urechii) sunt de preferat peste rezectie ureche laterală (eliminarea majorităţii urechii). Acest lucru se datorează faptului că aceste metode pot prelungi timpul animalului tau de companie supravietuire de trei până la patru ori in comparatie cu rezectie urechi laterale, care este de obicei doar noua luni. Pe masele largi sau cele găsite la greu pentru a elimina, radioterapie ar trebui să fie efectuată.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ureche de cancer (adenocarcinom) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates