Tuesday, 19 Jun 18, 08.36.40

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicaţii cu medicamente la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii cu medicamente la câini
Intoxicaţii cu medicamente la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.46.47 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
În cazurile de otrăvire medicamente în câini, cea mai frecventa cauza este Supradozajul neintenţionată de medicamente. Pastile sanitar-veterinare sunt uşor supra-consumate de câini, deoarece acestea sunt, de obicei, aromate pentru a le face mai atragatoare, si mai usor de inghitit. În cazul în care aceste pastile sunt păstrate într-un loc accesibil, un animal de companie va rapid şi uşor le consuma.
Pe lângă pastile veterinar, alt factor comun în otrăvirea medicamente este administrarea nesăbuit de over-the-counter medicamente de către un proprietar de câine, fără consultarea în prealabil de un medic veterinar. De multe ori, ceea ce nu este luat în considerare este faptul că aceeaşi doză de medicamente dat un om nu poate fi acordat pentru un animal. Doze incorecte vor duce adesea la intoxicatii supradozaj şi medicamente. Chiar şi cât mai puţin de două comprimate de o durere de eliberare paracetamol poate provoca daune grave de organe într-un caine de talie medie. Pentru ca animalele nu au enzimele naturale necesare pentru detoxifiere şi eliminarea medicamentelor, medicamente, cum ar fi ibuprofen si acetaminofen sunt o cauza majora de intoxicatii medicamente la câini.
Simptomele
Dacă bănuiţi cainele a avut acces la medicamente, veţi găsi dovezi de obicei, dacă acesta este un container gol, sau o cutie care a fost sfâşiată. În cazul în care animalul dumneavoastra de companie a început înainte de vărsături pilula întregul sau capsulă a digerat, puteţi găsi pastile întreg, sau exteriorul nedigerate de o capsulă. În cazul în care medicamente a fost de lichid, va fi mult mai dificil să se diferenţieze de medicamente lichide de la restul de conţinut în voma.
Cele mai utile informaţii vă pot da medicul veterinar este ce tip de medicamente a fost ingerate de animalele de companie. Chiar dacă nu sunt în totalitate sigur cât de mult a medicamentelor a fost ingerat, medicului animalului tau de companie va avea un punct de la care să înceapă un tratament.
Cainii afectate de otrăvire medicamente pot manifesta simptome, cum ar fi:
Vărsături
Letargie
Durere abdominală
Pierderea poftei de mâncare
Salivaţie excesivă
Lipsa de coordonare
Cauze
Supradozajul de pastile sanitar-veterinare
Consumul de medicamente de uz uman:
Antihistaminicele
Comprimate de dormit
Dieta pastile
Inima pastile
Tensiunea arterială pastile
Ibuprofen
Acetaminofenul
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui şi activităţile recente. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul de sănătate sale, inclusiv de la debutul simptomelor. Diagnosticul şi tratamentul va fi în întregime depinde de simptomele şi de informaţiile pe care sunt capabili să dea la medicul veterinar, precum şi comportamentul cainelui tau curent, precum şi rezultatele testelor de la orice medic veterinar dvs. conduce.
Tratament
Pentru acordarea primului ajutor imediat, încercaţi să provocaţi voma cu o soluţie simplă de peroxid de hidrogen dintr-o lingurita pe cinci kilograme de greutate corporală, cu nu mai mult de trei lingurite administrată la o dată. Această metodă ar trebui să fie utilizat numai în cazul în care medicamentele a fost ingerat în ultimele două ore, şi ar trebui să fie administrat doar de trei ori, distanţate în afară, la intervale de zece minute. Daca cainele nu a vomitat după a treia doză, nu-l utilizaţi, sau ceva mai departe, pentru a încerca să induce voma. Nu folositi nimic mai puternic decât peroxidul de hidrogen, fără sfatul medicului veterinar. Daca cainele tau are deja vomitat, nu încercaţi să forţaţi vărsături mai mult.
O finală cuvânt, nu se provoca voma daca cainele este inconştient, are probleme de respiraţie, sau se prezintă semne de suferinţă gravă sau şoc. Indiferent dacă vomită dumneavoastră de companie sau nu, ar trebui să îl grabă într-o instalaţie veterinar imediat după îngrijire iniţială, cum poate exista un antidot pentru medicamente specifice cainele dumneavoastra a ingerat.
Prevenirea
Consultaţi întotdeauna medicul veterinar cu privire la medicaţie corespunzătoare şi doza adecvată pentru cainele dumneavoastra. El sau ea se va baza pe această rasa cainelui tau, mărime şi de vârstă. Altfel, asiguraţi-vă că vă păstraţi toate medicamentele şi medicamente într-un loc sigur, care nu este accesibil pentru animalele de companie, preferinţă într-un dulap încuiat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii cu medicamente la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates